Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

švytejimas, labai gražus tortukas, gėlytės kaip nupieštos wub.gif
Atsakyti
Dar tokia zinute Surbitono pirkejoms. Daug kas teiravosi, kokia galetu buti siuntimo kaina -- taigi siandien parduotuve patvirtino, kad mokesim fiksuota tarifa. Gali buti vienas is dvieju variantu -- grubiai tariant, arba 100 LT, arba 160 LT; si siuntimo mokesti pasidalinsim tarpusavyje. Neaisku dar, kiek zmoniu dalyvaus (kol kas tezinau tiek, kad maziausiai 5), bet faktas, kad kuo daugiau dalyviu -- tuo pigiau atsieis siuntimas.

Bet kokiu atveju, jau aisku, kad siuntimas i Lietuva tikrai nebus brangus. schmoll.gif

Taip pat dar del tu PVMu. Suzinojau tik tiek, kad arba nemokesim isvis jokio PVMo skirtumo (duok dieve), arba gali tekt moket 4% skirtuma (tokiu atveju galutine kaina reiketu skaiciuoti taip is kainos, nurodytos Surbitone, reikia atimti 15%, ir gautaji skaiciu padauginti is 1.19). Siaip ar taip, kaip supratau, labiau tiketinas pirmasis variantas (be papildomo primokejimo).

Primenu, kad pageidavimu sarasai laukiami iki sestadienio vakaro. Nepaveluokite, o jei del kokiu nors priezasciu nespejate, duokite zinia 4u.gif
Atsakyti
Dar truputi ir man būtu va taip tease.gif tease.gif .......pribaigė mane tas tortas dviaukštis galutinai , nu nesisek tu man šitaip doh.gif .....dariau tą vaikišką , tai taip gerai išsiplakė beze , kad net žolės negalėjau išspausti doh.gif , tokia standi gavosi , čiut ne zefyras , tai šonai liko su dzibukais , nes suplyšo maišelis , o ir jėgų tiek neturėjau " jos didenybei " išspausti karsta.gif ......o su tuo gramozdu .....nežinau , gal patylėsiu , nes jau nei liežuvis nesiverčia kalbėti ....... verysad.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Psio, man kaput... blink.gif

Nu kaip fainiai viskas padaryta...
Atsakyti
na ir meno sedevra idejot,truksta zodziu.. wub.gif wub.gif
o is ko tie trikampiukai ant to dviaukscio,ir kokiai cia progai ji daret g.gif
nuostabu!
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif ....neturiu jėgų , čia marčios tėvams , jiems abiems po 44 tik pora savaičių skirtumas , bet jis mane pribaigė , žinokit aš nežinau ar dar dengsiu ta mase unsure.gif ...nu man prie širdies beze , tik aišku va tų rašteliu išspaustų tai nebūtų .....jie Jolka999 su tokiais išspaudais padaryti , man iš anglijos atsiuntė , bet aš juos lygtai mačiau ir pas Meian nuorodoje , turi laiko pasiieškok , tokios 4 plasmasinės juostelės su raštais , dar spetum užsisakyti . O jie iš tos pačios masės išspausti ir su aisingu priklijuoti .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 00:08)
unsure.gif  unsure.gif ....neturiu jėgų , čia marčios tėvams , jiems abiems po 44 tik pora savaičių skirtumas , bet jis mane pribaigė , žinokit aš nežinau ar dar dengsiu ta mase  unsure.gif ...nu man prie širdies beze , tik aišku va tų rašteliu išspaustų tai nebūtų .....jie Jolka999 su tokiais išspaudais padaryti , man iš anglijos atsiuntė , bet aš juos lygtai mačiau ir pas Meian nuorodoje , turi laiko pasiieškok , tokios 4 plasmasinės juostelės su raštais , dar spetum užsisakyti . O jie iš tos pačios masės išspausti ir su aisingu priklijuoti .

Eikit miegot.. ir pailsekit... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 00:54)
Dar truputi ir man būtu va taip  tease.gif  tease.gif .......pribaigė mane tas tortas dviaukštis galutinai , nu nesisek tu man šitaip doh.gif .....dariau tą vaikišką , tai taip gerai išsiplakė beze , kad net žolės negalėjau išspausti  doh.gif , tokia standi gavosi , čiut ne zefyras , tai šonai liko su dzibukais , nes suplyšo maišelis , o ir jėgų tiek neturėjau  " jos  didenybei " išspausti karsta.gif ......o su tuo gramozdu .....nežinau , gal patylėsiu , nes jau nei liežuvis nesiverčia kalbėti .......  verysad.gif

user posted image

user posted image

Super tortukai thumbup.gif Savo net blush2.gif geda kelt prie tokiu grozybiu
Atsakyti
Cipciuk.... n u o s t a b u! 4u.gif thumbup.gif
Vaikiskas koks linksmutis smile.gif
O ant ko pastatytas kito tortuko antras aukstas?
Atsakyti
Cpecialios 4 kojos antram aukštui , dar auksines turiu tongue.gif
Ai , dar ir su angeliukais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 kovo 2009 - 00:24
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 00:22)
Cpecialios 4 kojos antram aukštui , dar auksines turiu  tongue.gif
Ai , dar ir su angeliukais  tongue.gif

Turite paruosta amunicija bet kokiai progai biggrin.gif
Vis kiekviena karta ziurint jusu darbelius atrodo, o kad jau TAI KAZKAS, bet ribos vis pleciasi ... ir merginu darbai vis tobuleja... 4u.gif
Jus ineset kurybini veja, kuris uzkrete daugeli cia mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O cia mano visas penktadienio darbas 4u.gif
user posted image
Barbe drauges dukrytei.

Sitas batelis atrado dezute,tai STAIGMENA draugei
user posted image
O cia nusikopijavau dvynukes85 ideja blush2.gif
user posted image
Po visko nebenoriu nieko mega_shok.gif
Atsakyti