švytejimas, labai gražus tortukas, gėlytės kaip nupieštos
Dar tokia zinute Surbitono pirkejoms. Daug kas teiravosi, kokia galetu buti siuntimo kaina -- taigi siandien parduotuve patvirtino, kad mokesim fiksuota tarifa. Gali buti vienas is dvieju variantu -- grubiai tariant, arba 100 LT, arba 160 LT; si siuntimo mokesti pasidalinsim tarpusavyje. Neaisku dar, kiek zmoniu dalyvaus (kol kas tezinau tiek, kad maziausiai 5), bet faktas, kad kuo daugiau dalyviu -- tuo pigiau atsieis siuntimas.
Bet kokiu atveju, jau aisku, kad siuntimas i Lietuva tikrai nebus brangus.
Taip pat dar del tu PVMu. Suzinojau tik tiek, kad arba nemokesim isvis jokio PVMo skirtumo (duok dieve), arba gali tekt moket 4% skirtuma (tokiu atveju galutine kaina reiketu skaiciuoti taip is kainos, nurodytos Surbitone, reikia atimti 15%, ir gautaji skaiciu padauginti is 1.19). Siaip ar taip, kaip supratau, labiau tiketinas pirmasis variantas (be papildomo primokejimo).
Primenu, kad pageidavimu sarasai laukiami iki sestadienio vakaro. Nepaveluokite, o jei del kokiu nors priezasciu nespejate, duokite zinia
Bet kokiu atveju, jau aisku, kad siuntimas i Lietuva tikrai nebus brangus.
Taip pat dar del tu PVMu. Suzinojau tik tiek, kad arba nemokesim isvis jokio PVMo skirtumo (duok dieve), arba gali tekt moket 4% skirtuma (tokiu atveju galutine kaina reiketu skaiciuoti taip is kainos, nurodytos Surbitone, reikia atimti 15%, ir gautaji skaiciu padauginti is 1.19). Siaip ar taip, kaip supratau, labiau tiketinas pirmasis variantas (be papildomo primokejimo).
Primenu, kad pageidavimu sarasai laukiami iki sestadienio vakaro. Nepaveluokite, o jei del kokiu nors priezasciu nespejate, duokite zinia
Dar truputi ir man būtu va taip .......pribaigė mane tas tortas dviaukštis galutinai , nu nesisek tu man šitaip .....dariau tą vaikišką , tai taip gerai išsiplakė beze , kad net žolės negalėjau išspausti , tokia standi gavosi , čiut ne zefyras , tai šonai liko su dzibukais , nes suplyšo maišelis , o ir jėgų tiek neturėjau " jos didenybei " išspausti ......o su tuo gramozdu .....nežinau , gal patylėsiu , nes jau nei liežuvis nesiverčia kalbėti .......
Psio, man kaput...
Nu kaip fainiai viskas padaryta...
Nu kaip fainiai viskas padaryta...
na ir meno sedevra idejot,truksta zodziu..
o is ko tie trikampiukai ant to dviaukscio,ir kokiai cia progai ji daret
nuostabu!
o is ko tie trikampiukai ant to dviaukscio,ir kokiai cia progai ji daret
nuostabu!
....neturiu jėgų , čia marčios tėvams , jiems abiems po 44 tik pora savaičių skirtumas , bet jis mane pribaigė , žinokit aš nežinau ar dar dengsiu ta mase ...nu man prie širdies beze , tik aišku va tų rašteliu išspaustų tai nebūtų .....jie Jolka999 su tokiais išspaudais padaryti , man iš anglijos atsiuntė , bet aš juos lygtai mačiau ir pas Meian nuorodoje , turi laiko pasiieškok , tokios 4 plasmasinės juostelės su raštais , dar spetum užsisakyti . O jie iš tos pačios masės išspausti ir su aisingu priklijuoti .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 00:08)
....neturiu jėgų , čia marčios tėvams , jiems abiems po 44 tik pora savaičių skirtumas , bet jis mane pribaigė , žinokit aš nežinau ar dar dengsiu ta mase ...nu man prie širdies beze , tik aišku va tų rašteliu išspaustų tai nebūtų .....jie Jolka999 su tokiais išspaudais padaryti , man iš anglijos atsiuntė , bet aš juos lygtai mačiau ir pas Meian nuorodoje , turi laiko pasiieškok , tokios 4 plasmasinės juostelės su raštais , dar spetum užsisakyti . O jie iš tos pačios masės išspausti ir su aisingu priklijuoti .
Eikit miegot.. ir pailsekit...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 00:54)
Dar truputi ir man būtu va taip .......pribaigė mane tas tortas dviaukštis galutinai , nu nesisek tu man šitaip .....dariau tą vaikišką , tai taip gerai išsiplakė beze , kad net žolės negalėjau išspausti , tokia standi gavosi , čiut ne zefyras , tai šonai liko su dzibukais , nes suplyšo maišelis , o ir jėgų tiek neturėjau " jos didenybei " išspausti ......o su tuo gramozdu .....nežinau , gal patylėsiu , nes jau nei liežuvis nesiverčia kalbėti .......
Super tortukai Savo net geda kelt prie tokiu grozybiu
Cipciuk.... n u o s t a b u!
Vaikiskas koks linksmutis
O ant ko pastatytas kito tortuko antras aukstas?
Vaikiskas koks linksmutis
O ant ko pastatytas kito tortuko antras aukstas?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 00:22)
Turite paruosta amunicija bet kokiai progai
Vis kiekviena karta ziurint jusu darbelius atrodo, o kad jau TAI KAZKAS, bet ribos vis pleciasi ... ir merginu darbai vis tobuleja...
Jus ineset kurybini veja, kuris uzkrete daugeli cia
O cia mano visas penktadienio darbas
Barbe drauges dukrytei.
Sitas batelis atrado dezute,tai STAIGMENA draugei
O cia nusikopijavau dvynukes85 ideja
Po visko nebenoriu nieko
Barbe drauges dukrytei.
Sitas batelis atrado dezute,tai STAIGMENA draugei
O cia nusikopijavau dvynukes85 ideja
Po visko nebenoriu nieko