Oi merginos, ačiū Jums
- nesitikėjau tokių gerų atsiliepimų apie mano tortuką
Jūs labai gerai visada suprantate, kaip nenumušti ūpo pradedančioms- už tai Jums daug daug balionėlių
airara, gal tavo ranka ant ko kitko atmušta arba iš prigimties tiksli- mano tai abi rankos kaip kairios
Tai man net po daug bandymų kreivai kartais išeina tie dalykai, kurie reikalauja tiksliai koordinuotų judesių ir estetikos- tiesiog netvarkinga prigimtis tokia- neduota, kaip sakant
O dar kai dariau- susinervavusi buvau, nes atsikėliau labai anksti, kad papuoščiau tortuką, kad niekas nebūtų atsikėlęs ir nesizulintų po virtuvę, nes kai aš darau tokius darbus ir šalia erzelis koks nors, tai negaliu susikaupti ir viskas kreivai gaunasi, o dar nervai visoki gi būna, kai virtuvėje visa šeima zulinasi, ir vienas tvarkosi ten kažką, ir bamba, kitas šiaip kažką aptarinėja ir kalbina- nu tai pasirodo ne aš viena iš šeimos šįryt sugalvojo anksti atsikelti ir zulintis po virtuvę ir kambarius su visokiais reikalais- tai buvo gaila ankstyvo kėlimosi specialiai tam kad niekas netrukdytų, tai susinervavau puošdama, nes buvo erzelis
Tai gal dėl to ir kreivai gavosi. beje, pastebėjau, kad kai tuos visus išraitymus darau ne ant torto, o ant kepimo popieriaus kaip morengus- na šiaip, pabandymui, kai neatsakingas veiksmas, o toks pabandymas lyg sau- gaunasi kuo tiesiausiai
matyt įsitempimas savo daro- tai jei tu ramių nervų, manau puikiai gausis- man taivisad atsakingesniais momentais nesiseka, o va tik atsipalaiduoju- ir puiku- ir nors tu ką, pastoviai taip
Papildyta:airara, o tu gali pradžioje pamėginti su tuo švirkštu ar kond. maišeliu morengiukų įvairių formų pasidaryti- tokių raštų kokius darysi ant tortų- tai susidžiovinsi paskui, ir galėsi panaudoti tortų puošimui, gėlyčių viduriukams, ar dar kam- ir būsi tuo pačiu išbandžiusi ranką- bet tik man, pvz, ant torto ta bezė tokia skystesnė atrodė, tyžtanti, nei tą pačią masę tupdant raštais ant kepimo popieriaus kaip morengus, nors dabar jau tas kremas ant torto sėkmingai sudžiūvo, ir buvo gerai išplaktas. Man tai net buvo mintis pasidaryti ir susidžiovinti ornamentus tortui, ir juos puošiant paprasčiausiai uždėti ant torto, nes man taip jie lygiau gaunasi nei tiesiai ant torto formuojant. Tik gak perkieti būtų- bet gal šviežias bezinis pagrindas juos suminkštintų
Reiks kada pabandyti..