Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 13, 15:44)
Nu pabandžiau ir aš puošti bezė ir kulinariniu švirkštu- nu kreivumas doh.gif  Vis tik ranka atmušta turi būti, kad gautųsi gražiai. Viduje- pyragas seklyčia. Bet jau saldybė gavosi blink.gif kreivą tortą pdariau, neišeina tiesiai, tai teko tepti daug bezė, kad išsilygintų paviršius ir pan. tai gavosi labai saldu.

Tortas nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar galit man pasakyt, ar cia sitas Jozikas padarytas is sutrupintu trupiniu su kremu? Nu nesuprantu as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 13, 14:07)
Merginos, ar galit man pasakyt, ar cia sitas Jozikas padarytas is sutrupintu trupiniu su kremu?  Nu nesuprantu as  blush2.gif

Aha,sita ezi as jau isstudijavau,ten iskeptas biskvitas,padarytas sviestinis kremas,visaks sutrupinta,sumaisyta ir suformuotas ezys,kazin kaip skonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 13, 16:17)
Aha,sita ezi as jau isstudijavau,ten iskeptas biskvitas,padarytas sviestinis kremas,visaks sutrupinta,sumaisyta ir suformuotas ezys,kazin kaip skonis g.gif

Na bet jei daryt vien tik toki torta... tai ka as zinau, kaip jis ten atrodytu prapjautas g.gif as tai eziuka noriu daryt tik kaip akcenta ant torto, ta baika.

Laukit mano sedevro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 kovo 2009 - 16:20
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 13, 17:19)
Na bet jei daryt vien tik toki torta... tai ka as zinau, kaip jis ten atrodytu prapjautas  g.gif as tai eziuka noriu daryt tik kaip akcenta ant torto, ta baika.

Laukit mano sedevro  lotuliukas.gif

as tai toki ezi daryciau taip: pasidaryciau formeles is popieriaus (kokias tris, mazejancia tvarka) ir issipjauciau is lakstu tas ezio formas, tik paskui is kremo ir sulauzytu lakstu prilipinciau kur truksta, padailinciau forma smile.gif as taip papukus dariau ax.gif
p.s. kai prapjovem torata tai nesimate jokiu prilipinimu, tik sutepti lakstai, nu kaip normalus tortas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 13 kovo 2009 - 16:30
QUOTE(eglejk @ 2009 03 13, 16:29)
as tai toki ezi daryciau taip: pasidaryciau formeles is popieriaus (kokias tris, mazejancia tvarka) ir issipjauciau is lakstu tas ezio formas, tik paskui is kremo ir sulauzytu lakstu prilipinciau kur truksta, padailinciau forma smile.gif as taip papukus dariau  ax.gif
p.s. kai prapjovem torata tai nesimate jokiu prilipinimu, tik sutepti lakstai, nu kaip normalus tortas  4u.gif

As irgi masciau, kad taip butu geriau daryt g.gif na bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 13, 15:44)
Nu pabandžiau ir aš puošti bezė ir kulinariniu švirkštu- nu kreivumas doh.gif  Vis tik ranka atmušta turi būti, kad gautųsi gražiai. Viduje- pyragas seklyčia. Bet jau saldybė gavosi blink.gif kreivą tortą pdariau, neišeina tiesiai, tai teko tepti daug bezė, kad išsilygintų paviršius ir pan. tai gavosi labai saldu.

Ežerėli, labai labai dailus tavo torčiukas wub.gif ir rožytės labai gražios wub.gif Tiesiog idealus tortukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuo tokių vaizdų ir apalpti galima thumbup.gif RiMami, rožės kaip šviežiai skintos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 03 13, 16:44)

tortas gražus, ne tas žodis bigsmile.gif
tik susinervijau dėl atmuštos rankos, aš nesu darius beze, po 3 mėn turiu graų tortą padaryt, o kada ranką atmušt doh.gif jau ir taip nuo visokių bandymų pabandymų taisomes tiesiog akyse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(airara* @ 2009 03 13, 15:15)
tortas gražus, ne tas žodis  bigsmile.gif
tik susinervijau dėl atmuštos rankos, aš nesu darius beze, po 3 mėn turiu graų tortą padaryt, o kada ranką atmušt  doh.gif  jau ir taip nuo visokių bandymų pabandymų taisomes tiesiog akyse  doh.gif

O tu bandyk,gal tau gausis is pirmo karto,gal turi talenta mirksiukas.gif Svarbiausia nesinervinti ir neskubeti(cia sau taikau) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 13, 18:22)
O tu bandyk,gal tau gausis is pirmo karto,gal turi talenta mirksiukas.gif Svarbiausia nesinervinti ir neskubeti(cia sau taikau) lotuliukas.gif

taip taip, svarbiausia neskubeti ir nesinervuoti, pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi merginos, ačiū Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif - nesitikėjau tokių gerų atsiliepimų apie mano tortuką blush2.gif Jūs labai gerai visada suprantate, kaip nenumušti ūpo pradedančioms- už tai Jums daug daug balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

airara, gal tavo ranka ant ko kitko atmušta arba iš prigimties tiksli- mano tai abi rankos kaip kairios doh.gif lotuliukas.gif Tai man net po daug bandymų kreivai kartais išeina tie dalykai, kurie reikalauja tiksliai koordinuotų judesių ir estetikos- tiesiog netvarkinga prigimtis tokia- neduota, kaip sakant doh.gif O dar kai dariau- susinervavusi buvau, nes atsikėliau labai anksti, kad papuoščiau tortuką, kad niekas nebūtų atsikėlęs ir nesizulintų po virtuvę, nes kai aš darau tokius darbus ir šalia erzelis koks nors, tai negaliu susikaupti ir viskas kreivai gaunasi, o dar nervai visoki gi būna, kai virtuvėje visa šeima zulinasi, ir vienas tvarkosi ten kažką, ir bamba, kitas šiaip kažką aptarinėja ir kalbina- nu tai pasirodo ne aš viena iš šeimos šįryt sugalvojo anksti atsikelti ir zulintis po virtuvę ir kambarius su visokiais reikalais- tai buvo gaila ankstyvo kėlimosi specialiai tam kad niekas netrukdytų, tai susinervavau puošdama, nes buvo erzelis doh.gif Tai gal dėl to ir kreivai gavosi. beje, pastebėjau, kad kai tuos visus išraitymus darau ne ant torto, o ant kepimo popieriaus kaip morengus- na šiaip, pabandymui, kai neatsakingas veiksmas, o toks pabandymas lyg sau- gaunasi kuo tiesiausiai blink.gif matyt įsitempimas savo daro- tai jei tu ramių nervų, manau puikiai gausis- man taivisad atsakingesniais momentais nesiseka, o va tik atsipalaiduoju- ir puiku- ir nors tu ką, pastoviai taip doh.gif
Papildyta:
airara, o tu gali pradžioje pamėginti su tuo švirkštu ar kond. maišeliu morengiukų įvairių formų pasidaryti- tokių raštų kokius darysi ant tortų- tai susidžiovinsi paskui, ir galėsi panaudoti tortų puošimui, gėlyčių viduriukams, ar dar kam- ir būsi tuo pačiu išbandžiusi ranką- bet tik man, pvz, ant torto ta bezė tokia skystesnė atrodė, tyžtanti, nei tą pačią masę tupdant raštais ant kepimo popieriaus kaip morengus, nors dabar jau tas kremas ant torto sėkmingai sudžiūvo, ir buvo gerai išplaktas. Man tai net buvo mintis pasidaryti ir susidžiovinti ornamentus tortui, ir juos puošiant paprasčiausiai uždėti ant torto, nes man taip jie lygiau gaunasi nei tiesiai ant torto formuojant. Tik gak perkieti būtų- bet gal šviežias bezinis pagrindas juos suminkštintų g.gif Reiks kada pabandyti..
Atsakyti