QUOTE(daividija @ 2009 03 11, 17:50)
Wow,kaip graziai padarei
O kas su ganasu nesigavo,minejau,kad su juo reikia kantrybes,bet skonis atperka viska,galit pasimeginti pradziai is mazos normikes.As irgi maniau,kad man nesigavo kai tas cukrus pabalo ir susoko gabaliukais,bet vis kaitinant ir maisant jis tirpo ir virto karamele...
Dariau ir as siandien karamelini ganasa
Grietineles emiau apie litra,(38%grietineles 450ml. ir 35%500ml.)dejau degintio cukraus stikline , paprasciausiai pakepinau cukru keptuveje ,kaip meduciui ir viskas. Tik , kadangi isivaizdavau ,kad darau gerai , tai supyliau ta karsta cukru i verdancia grietinele, ir
kaip pradejo viskas virsti pro krastus is puodo, pina dujine virykle buvo , galvojau sirdis sustos
Na viskas neisbego , liko gal puse , pabaigiau tirpinti cukru , atsaldziau ir ispalkiau. Skonis tikrai nerealus
nebutu taip riebu , tai nezinau ar pertepimui butu kas like.
Tiesa , dar turejau mazkarpones su besibaigianciu galiojimu , tai ir ta sudejau ,negi mesi lauk. Tik vat beda man neisisplake taip gerai , kad galima butu torta puosti , pertepimui liuks , bet vat puosimui per skysta . Ryt ragausim ,ar nesipjauna skonis su meduciu
Bet jau kempinukas
superinis