Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

pas mane tų temų prikelta į favoritus be skaičiaus, vis atsijungiu-prisijungiu ir matau tik naujus pasisakymus, man labai patogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 06, 22:46)
pas mane tų temų prikelta į favoritus be skaičiaus, vis atsijungiu-prisijungiu ir matau tik naujus pasisakymus, man labai patogu ax.gif

As irgi taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau, geriau, kai yra atskiros temos, nes jei bus viena, ji baigsis zaibisku greiciu ir paskui labai ilgai ir nuobodziai tarp vienodu 10 temu ieskosim kazkokio uzkliuvusio recepto blush2.gif
Atsakyti
o as tik neseniai supratau kaip tema isikelt i favoritus blush2.gif tai kai ismokau kiek laiko sutaupau thumbup.gif , beja ka tik baigiau puosti meduti, deja jo neparodysiu, fotikas darbe likes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 03 06, 22:02)
o as tik neseniai supratau kaip tema isikelt i favoritus  blush2.gif  tai kai ismokau kiek laiko sutaupau thumbup.gif , beja ka tik baigiau puosti meduti, deja jo neparodysiu, fotikas darbe likes doh.gif

versliukas klesti,ane g.gif saunuole smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 07, 00:07)
versliukas klesti,ane g.gif saunuole smile.gif  4u.gif

bet ne tiek kiek pas tave mirksiukas.gif as jauciu nespeciau tiek iskept blink.gif ryt dar du iskepu ir atrodo vel stilis unsure.gif jolka po kiek drauge parvestu tu dydziujiu tiubeliu kur tau parveze? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 03 06, 22:15)
bet ne tiek kiek pas tave  mirksiukas.gif  as jauciu nespeciau tiek iskept  blink.gif ryt dar du iskepu ir atrodo vel stilis  unsure.gif  jolka po kiek drauge parvestu tu dydziujiu tiubeliu kur tau parveze? 4u.gif

kazkaip tu didziuju kainos ir nepaklausiau,kai paskambinsiu-suzinosiu,jau isbandziau,visai fainas dalykelis. smile.gif
nekepu ir as tiek daug ,kaip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 03 06, 23:15)
bet ne tiek kiek pas tave  mirksiukas.gif  as jauciu nespeciau tiek iskept  blink.gif ryt dar du iskepu ir atrodo vel stilis  unsure.gif  jolka po kiek drauge parvestu tu dydziujiu tiubeliu kur tau parveze? 4u.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 06, 23:17)
kazkaip tu didziuju kainos ir nepaklausiau,kai paskambinsiu-suzinosiu,jau isbandziau,visai fainas dalykelis. smile.gif
nekepu ir as tiek daug ,kaip atrodo g.gif

o jus dar ir užsakymus priiminėjat bigsmile.gif
Atsakyti
merginos,nepaklydot? g.gif g.gif plepesiai kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš tai skaitau, kad atskirų temų reikia, bet, mano nuomone, jų skaičius irgi turėtų būti ne begalinis- nes sunku ir kai vienoje viskas suplakta, ir kai gyvas biesas jų, nes ne viską tikslinga kategorizuoti labai smulkiai, tada daug kas ima dubliuotis, temos išsibarsto, kai kurios nugrimzta į paskutinius puslapius, ir neatrandamos, tada kuriamos naujos, jas dubliuojančios, arba apie jas pamirštama. Juk yra temos ir apie dažus, ir apie formeles, apie cukrines gėles- ir visos jos atskiros- bet ar kuri iš mūsų naudojasi jomis? Ne- matyt todėl, kad kai labai daug jų, nėra irgi patogu, o ir kai kurie dalykai tortų puošyboje labai suiję vieni su kitais, ir juos labai smulkiai skirstyti į atskiras temas, man atrodo nelabai praktiška ir patogu. Aš tai, pavyzdžiui originalias idėjas ir naujas technikas įžvelgiu Inočkos temoje- juk ji tam ir sukurta, tai kam ją dubliuoti g.gif

Reikia gi vienos temos ir kasdieniams pasirodymams ir pasitarimams ax.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif Na , aišku, norint galima sukurti temą, pvz. ypatingai originalių tortų nuotraukos, ar kažką panašaus- bet man atrodo, kad originalumas yra labai filosofinis klausimas, todėl tema, jaučiu, anksčiau ar vėliau taptų tokia, kokia buvo anksčiau mirksiukas.gif

Nu, bet čia tik mano požiūris, kaip man patogiau būtų- bet man gerai ir taip ir taip- gerai, kad iš viso mes esame- tuoj konditerininkai ant mūsų pykti pradės- nes jiems biznis nuplauks- nei kursams pinigų mėtyti nereikia mums, nei pirkti, o tortai įdomesni ir skanesni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš tai skaitau, kad užtektų tokių temų:

Visos tortų puošimo technikos, papuošimų ir padengimo masių gamyba (tema be komentarų- tik sausa, susisteminta medžiaga). (pvz, Inočkos tema tokia ir yra)

Forumietės puošia tortus- nuotraukos su komentarais- visi mūsų pačių puošiami tortai, ir pasidalinimai patirtimi apie gamybą (na čia aš įžvelgiu mūsų populiariają temelę).

Priemonės, įrankiai ir medžiagos tortų puošimui, bei jų įsigyjimas- kur įsigyti, kaip naudoti- čia ir tie pirkimai gali būti aptariami, ir apie dažus kalbama (tokia man atrodo yra, bet kažkodėl vistiek viską aptariame savo populiariojoje temelėje ax.gif )

Originalių, įspūdingų tortų nuotraukos ir nuorodos- ir čia būtų galima ir dėti tik tokių tortų nuotraukas (tiek iš interneto, tiek savo darytų tortų), kurie kažkuo kitokie, ir nedėti tokių, kurie būtų panašūs į prieš tai temoje įdėtus- na toks idėjų ir vaizdų bankas/katalogas- bet čia jau be receptų ir plepalų, o tik vaizdai- nes technikos ir juk inočkos temoje- o čia toks daugiau meninių idėjų bankas būtų. Bet man asmeniškai, ši tema nebūtina, nes originalumas, filosofinis klausimas, kurį kiekviena supras kitaip. O ir tikrai originalių dalykų retai sukuriame, ir interneto resursai baigtiniai, todėl temelė, jaučiu greit nueitų į paskutinius puslapius, ir pasimirštų, ir visi toliau diskutuotų kaip seniau ax.gif

Na, o tortų puošyba, sakyčiau toks labai specifinis reikalas, todėl, sakykime, tema saldūs receptai su nuotraukomis, ar pan., nevisai tinkama patalpinti tokioms nuotraukoms, kur žmogus, sakykime, labiausiai dėmesį kreipė gaminio papuošimui, mokėsi įvairių tradicinių ir ne technikų, ir jo hobis yra daugiau puošimas, nei kepimas ar gamyba- na tai kas, kad pirmasis papuoštas tortas paprastas- jei žmogaus pagrindinis tikslas buvo išmokti puošti- tai manau jis ir turėtų diskutuoti apie tai papuošimų temoje, bei rodytis joje, nes tiek informacijos ir patarimų kiek čia, jis neras jokioje receptų ar pagyrų puodo temoje.

Nu psio, jau čia aš teik pripyliau- atsiprašau 4u.gif

Bet man tai viskas gerai bus, kaip jūs, šauniosios, ištikimosios, nuoširdžiosios forumietės padarysite thumbup.gif - aš tik pateikiu savo subjektyvų požiūrį. O mūsų temelė, sakyčiau, viena iš tokių, kokių reta, nes tokio nuoširdaus ir etiško bendravimo neteko sutikti jokioje temoje thumbup.gif Tai ir yra svarbiausia- taip ir toliau- o kaip pavadinsi, taip nesugadinsi, sako, taip, kad man viskas tinka thumbup.gif
Atsakyti
nu,ezeriukas ka prirase smile.gif kaip visos nutars,taip gerai ir bus.
Atsakyti
Ikisiu savo trigrasi ir as,nors nemegstu kaisioti kur nereikia. rolleyes.gif
Jei yra papuosimu tema,tai ir dedam papuostus tortus,nauja ideja.Jei iskepet ka nors naujo dekit i saldus kepiniai,kam jus dedat ta pati torta i saldzius,i papuosimus,i pagyrimus ,i tortus,ir dar i cipciuko tema,as atsiverciu viena psl-ten tortas,nu grazu,atsiverciu kita-ten tas pats tortas,atsiverciu trecia,ieskodama ko nors naujo-ten vel tas pats doh.gif ,susinervinu atsiverciu dar viena tema-ka jus- ten vel tas pats tortas,kam man tas pats tortas,jei jis grazus-as ji maciau papuosimuose,o jei jis juodasis miskas-tai jau turbut visos ji kepe.
Sorry,kad taip pasakiau,bet laikykites tvarkos.Dekit i pagyrimus bet ka,ten jus pagirs tikrai.
Atsakyti