Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(lialytia @ 2009 03 11, 13:43)
Norėčiau ir aš paklausti: dariau jau prieš kokias 2 ar daugiau savaičių rožytes ir kt. papuošimus iš Marshmallow masės, bet man ji vistiek nesukietėja, galiu atrodo vėl performuoti visas gėlytes  doh.gif  Taip turi būti ar aš kažką ne taip padariau? g.gif

tai jau tikrai, kad kažkas ne taip, aš su sviestu dar nebandžiau, bet tas kur dariau su saldainiais citrinos sultimis ir vandeniu tai kietos kaip turi būt, ir valgyti skanios ir kvepia ax.gif gal sviesto padauginai g.gif man jos ant torto uždėtos suminkštėj, bet puikiai laiko formą, neišskysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 11, 13:38)
sveikos kepejeles,noriu paklausti ar kuri nors bande o gal zino tiesiog,noriu daryti papuosimus is balto sokolado,ir vat klausimas jeigu ideciau truputi dazu ar nepakenktu  g.gif ar sustingtu taip pat gerai?

gali dėti mirksiukas.gif nieko nebus, tų dažų vistiek nedaug tereikia, o šokoladas turės būt atitirpintas.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 03 11, 13:48)
tai jau tikrai, kad kažkas ne taip, aš su sviestu dar nebandžiau, bet tas kur dariau su saldainiais citrinos sultimis ir vandeniu tai kietos kaip turi būt, ir valgyti skanios ir kvepia ax.gif gal sviesto padauginai g.gif man jos ant torto uždėtos suminkštėj, bet puikiai laiko formą, neišskysta smile.gif

vat, kuomet aš dėjau sviesto į saldainių masę, man gėlytės taip pat per minkštos buvo, o kuomet nedėjau nei vandens, o tik citrinos rūgštelę, kietos ir gerai laikė.
Atsakyti
50 g saldainių, 1,5 a.š. citrinos rūgštelės, 1 v.š. vandens, keli lašiukai norimų kvapų ir apie 300 g sijotos pudros, gaunasi labai gerai thumbup.gif darymo eiga kaip pagal Inočką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 11, 13:38)
sveikos kepejeles,noriu paklausti ar kuri nors bande o gal zino tiesiog,noriu daryti papuosimus is balto sokolado,ir vat klausimas jeigu ideciau truputi dazu ar nepakenktu  g.gif ar sustingtu taip pat gerai?

Drasiai , juk maniškis su tom perlamutrinėm rožėm ir yra iš balto šokolado , tik dažus dėk atsargiai , labai greitai pagriebė spalvą , gali gautis tamsi .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 11, 15:15)
Drasiai , juk maniškis su tom perlamutrinėm rožėm ir yra iš balto šokolado , tik dažus dėk atsargiai , labai greitai pagriebė spalvą , gali gautis tamsi .

aciu aciu
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 11, 15:04)
50 g saldainių, 1,5 a.š. citrinos rūgštelės, 1 v.š. vandens, keli lašiukai norimų kvapų ir apie 300 g sijotos pudros, gaunasi labai gerai thumbup.gif darymo eiga kaip pagal Inočką 4u.gif

Yra skirtumas citrinos rūgštelė ar citrinos sultys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 03 11, 14:35)
Yra skirtumas citrinos rūgštelė ar citrinos sultys?  g.gif

perisiprašau sulčių grynų reikia pilti, bus beprotiška rūgštybė jei granulių įdėsi, skystį reikia pilt blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Taip , yra , paimk šaukštelį sulčių ir šaukštelį rūgšties , kas bus rūgščiau , jei į burną pateks bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Cipciuk, atejau Jusu klaust del tos mases su gliukoze.

Man jos labai daug nereikia, bet kazin kokiomis proporcijomis ja imt. Ir dar, maciau, kad Jus gelytes is jos daret, kaip ji laikos? Nes reikia ne torto dengimui o gelytem. Ir koks ju kietumas.Nes nerandu tu saldainiu dabar. Tai galvoju sita mase isbandyt.

Mergaites, Gal kas zino kur butu galima Vilniuje surasti parduotuve saldusmajai. Anksciau marshmellow saldainius pirkau seskines IKI (ten buvo ta parduotuve, dabar uzsidare). Nes tu saldainiu, kur pardese yra pokelyje nenoriu, jau man jos smirda nerealiai doh.gif , gal ten kokiu kvapu ideta g.gif . Geriausiai buvo tie sveriami balti ir ruzavi.
Atsakyti
Inočka , ji gėlėm nelabai , ....trapi velniškai , kol drėgna dar dar , bet kai pradeda džiūti doh.gif ...... aš iš jos nedarysiu niekada , tiesa , nebent dengiant tortą , iš karto ir jas daryti , ir ant jo klijuoti , va tada taip , o kitaip ....nepatariu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 03 11, 15:58)
Mergaites, Gal kas zino kur butu galima Vilniuje surasti parduotuve saldusmajai.  Anksciau marshmellow saldainius pirkau seskines IKI (ten buvo ta parduotuve, dabar uzsidare). Nes tu saldainiu, kur pardese yra pokelyje nenoriu, jau man jos smirda nerealiai doh.gif , gal ten kokiu kvapu ideta  g.gif . Geriausiai buvo tie sveriami balti ir ruzavi.

"Saldūs Majai" Vilniuje yra CUP (pirmam aukšte) ir Akropoly (ten kur per praėjimus būna kioskeliai, netoli JYSK)... (bent daugiau nežinau, kur galima rasti)
Atsakyti
gal kuri ragavote gulbinienes imones tortus?o su sokoladu?idomu butu suzinoti kaip pasigaminti toki sokolada g.gif nes paprasta sokolada istirpinus ir apliejus ji s sustingsta ir kai pjaustai luzineja g.gif
Atsakyti