Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tik nepadauginkite , nes tada bus guminė , taip ir tampysite į visas puses doh.gif , kie iškočiosite , tiek ji grįž atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 15:27)
Tai taip iš kompo , bet keli per kur ...kelk per..... www.radikal.ru/

--------------------------------------------------------------------------------------

Padima
, pas mane baltoji , aš ją bazėje perku , pardėse tokios nėra , tos iš pardės reikėtu truputi daugiau dėti , + arbatinį šaukštelį prie visos normos . K iek esu susidūrusi , ji ilgai negenda ( jei nesudrėgsta ) .

aisku dabar smile.gif
Atsakyti
UZNIUK, pagarba tokiai mokinei, o jubiliatė turėjo likt labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 13:29)
O šitą tada kam ????....vyrui palaidūnui ... lotuliukas.gif

user posted image

Va sitas tortas man patinka huh.gif
Atsakyti
Cia siandieninis mano darbelis blush2.gif http://s687.photobuc...nt=DSCF0923.jpg
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 13:40)
Gal jūs nelabai  isivaizduojate kokio jie dydžio , va tokio ...... tongue.gif

kiek zmoniu turetu toki tota suvalgyt? g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(arnaaa @ 2009 03 10, 15:10)
Cia siandieninis mano darbelis  blush2.gif

Grazutis.
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 10, 15:10)

Labai graziai atrodo bigsmile.gif tik as gelyciu krastelius buciau islenkusi, tai butu tokia isgaubta gelyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 03 10, 13:42)
Parodau savo proginį užsakymą  biggrin.gif 

labai mielas ir gražus tortukas...mmm... rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit o kur galima nusipirkti tortam kartonių dėžučių ir servetėlių popierinių po tortais (aišku jei yra jų pirkti) bet aš kažkodėl neradau PC gal ieškot nemoku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 10, 09:00)
Fui, ziurke......... user posted image user posted image user posted image

ziurke user posted image

QUOTE(daividija @ 2009 03 10, 10:53)
lotuliukas.gif pvz uosvienikes atvykimo proga lotuliukas.gif

hihihi.gif

QUOTE(uzniukas @ 2009 03 10, 13:42)
Parodau savo proginį užsakymą  biggrin.gif

thumbup.gif torciukas
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 03 10, 16:14)
sakykit o kur galima nusipirkti tortam kartonių dėžučių ir  servetėlių popierinių po tortais (aišku jei yra jų pirkti) bet aš kažkodėl neradau PC gal ieškot nemoku? blush2.gif

Serveteliu mergaites IKI pc pirko, aisku, ir specializuotose parduotuves ju yra, jei tokios yra, ten kur gyveni, o dezes is kepyklu galima bandyti nupirjti.
Atsakyti
na štai šiandien kepiau savo pirmąjį gyvenime torčiuką bigsmile.gif šiaip viskas puikiai ir sklandžiai sekės iki puošimo... prasikeikiau su ta saldainių mase, tokia lipni, na užsiknisimas kol padariau ją tinkamos konsistencijos kočiojimui doh.gif žodžiu sau pasižadėjau, kad jau su ja daugiau niekad neprasidėsiu, ieškosiu kokio kitokio budo apdengt tortui smile.gif na pats papuošimas, ne visai vykęs, milijonai klaidų biggrin.gif bet ko norėt kaip pirmam blynui smile.gif (nors vyras ir labai gyrė, būtų jūsų darbus matęs prieš tai tikrai nebūtų gyręs biggrin.gif)
svarbiausiai, tai turbūt visam šitam reikale - moralinis pasitenkinimas wub.gif 4u.gif ale jau tokia zadavaliona ir apsipatenkinus jaučiuosi, kad visgi įveikiau pirmo karto baimę thumbup.gif
jau laukiu nesulaukiu, kada vėl bus proga torto kepimui drinks_cheers.gif negaliu dar dėti foto, bet taip norisi pasirodyt... blush2.gif (bėja atsiprašau už foto kokybę...)
[url]
http://www.ipix.lt/images/90526252.jpg
[/url]
Atsakyti