Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 03 09, 21:50)
Gan įdomus ir bent jau mano dar niekur nematytas torto formavimas ir čia, labai įdomus kelmas

Nu bet jau kilogramo kaina blink.gif net paziurejau kuo jie ten ypatingi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 03 09, 21:29)
na siaip sesuo sokoladini torta uzsisake,

Ka galiu pasakyt. Bankrotas tau bus, jei nori tokiu sokoladiniu kremu puosti torta lotuliukas.gif Kremo pavadinimas ganašas. Jo gaunasi mažai. Jei naudoti kaip pertepima, tai gal ir užtek. Bet daryk kitas proporcijas: 1:1 sokoladas:grietinele, nes kitaip kremas bus labai kietas. O dar geriau grietineles daugiau, maždaug 500 gr. + 400 gr. sokolado. Tiesiog gali sukeisti savo proporcijas vietom
Reikia užvirinti grietinele, užpilti ja ant sokolado, gerai išmaisyti iki vientisos mases, palikti, kad ataustu iki kambario temperaturos (i saldytuva deti nebutina, sukietes), tada isplakti. Paziurek cia. Kaip ir rasiau i saldytuva deti nebutina, jau esame isbande. Svarbiausiai neperplakt. Paskui gali i ta krema ideti gerai, iki putu isplakta sviesta.
Atsakyti
gaila neleidžia man įkelti paveiksliukų, bet jau idėjų tortams puošti - labai intymi palapinė patiko ir senis šaltis, peržiūrėkit tortus, pamatysit thumbup.gif čia
Papildyta:
wacko.gif wacko.gif jau rusaičių forume kokių puošybų prisižiūrėjau, dabar sapnuosiu doh.gif
Atsakyti
Cipciuk, kaip sveikatele?
Sveika atvykus. Labai pasiilgom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 10 kovo 2009 - 00:07
Įdomu , kaip būtumėte mėgojusios tokio grožio prisižiūrėjusios .......user posted imageuser posted image

user posted image

user posted image

Niamnis žiurkiukas nestuke.gif

Oi Inočka , tai nukrenta , tai vėl 39 .....jau kad prilipo brudas tai prilipo doh.gif ...jauNB su sloga ir žentukas sakė prašys , kad užvaistus apsimokėčiau , kai jam raikės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 10 kovo 2009 - 00:19
QUOTE(Olesta @ 2009 03 09, 21:50)
Gan įdomus ir bent jau mano dar niekur nematytas

Tortikai superiniai. Bet ne mano nosiukui rolleyes.gif
Atsakyti
o jau žiurkė fear.gif
sveikit Cipciukėli greičiau 4u.gif
Atsakyti
Fui, ziurke......... user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Jaučiu tos žirkės nė kasnio negalėčiau praryt.
Ir kokia proga jį galėtume pateikt?
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 03 10, 08:42)
Jaučiu tos žirkės nė kasnio negalėčiau praryt. 
Ir kokia proga jį galėtume pateikt?

lotuliukas.gif pvz uosvienikes atvykimo proga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 10, 11:53)

super ideja thumbup.gif lotuliukas.gif jauciu uosviene paskutine karta atvyktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 10, 10:53)

QUOTE(vilma-saule @ 2009 03 10, 11:19)
super ideja thumbup.gif  lotuliukas.gif jauciu uosviene paskutine karta atvyktu  lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti