QUOTE(rembiene @ 2009 03 09, 21:29)
na siaip sesuo sokoladini torta uzsisake,
Ka galiu pasakyt. Bankrotas tau bus, jei nori tokiu sokoladiniu kremu puosti torta
Kremo pavadinimas ganašas. Jo gaunasi mažai. Jei naudoti kaip pertepima, tai gal ir užtek. Bet daryk kitas proporcijas: 1:1 sokoladas:grietinele, nes kitaip kremas bus labai kietas. O dar geriau grietineles daugiau, maždaug 500 gr. + 400 gr. sokolado. Tiesiog gali sukeisti savo proporcijas vietom
Reikia užvirinti grietinele, užpilti ja ant sokolado, gerai išmaisyti iki vientisos mases, palikti, kad ataustu iki kambario temperaturos (i saldytuva deti nebutina, sukietes), tada isplakti. Paziurek
cia. Kaip ir rasiau i saldytuva deti nebutina, jau esame isbande. Svarbiausiai neperplakt. Paskui gali i ta krema ideti gerai, iki putu isplakta sviesta.