Reikia rasyt i AZ Meian. Bet ir as registruojuosi.
1. Olesta
2. rutyte11
3. Zebra?
4. rugiagele26
QUOTE(zebra @ 2009 03 09, 11:55)
gražu aš ir sūnaus gimtadieniui kažko panašaus žiūrinėju,vakar kai žiūrinėjau po interą kaip mašinas-tortus daryt,tai sakė,kad jam visų reikia
1. Olesta
2.Zebra???( dar truputį ant klaustukų,bet pasakysiu iki ,kol užsisakysim)
1. Olesta
2.Zebra???( dar truputį ant klaustukų,bet pasakysiu iki ,kol užsisakysim)
na ir prikuret groziu nebespeju as visu sekti ir kopijuoti, daividija koks pavasarinis tortukas, olesta kelmo grozis ir visu kitu tortukai tokie simpatiski
mergaites dengiant torta saldainiu mase reikia aptepti virsutini sluoksni ar dengti ant sauso lakstelio? cukrine mase nesigauna man nors tu ka noriu meduti apdengt saldainiu mase, idomu kas gausis
mergaites dengiant torta saldainiu mase reikia aptepti virsutini sluoksni ar dengti ant sauso lakstelio? cukrine mase nesigauna man nors tu ka noriu meduti apdengt saldainiu mase, idomu kas gausis
QUOTE(neramuole @ 2009 03 09, 11:33)
na ir prikuret groziu nebespeju as visu sekti ir kopijuoti, daividija koks pavasarinis tortukas, olesta kelmo grozis ir visu kitu tortukai tokie simpatiski
aptepti būtina, kitaip neprisiklijuos o tu pabandyk kondensuoto pieno mase dengti tortą
QUOTE(aistuzele @ 2009 03 09, 12:43)
aptepti būtina, kitaip neprisiklijuos o tu pabandyk kondensuoto pieno mase dengti tortą
lendu pasiskaitinet receptuka pakviete ryt i seimos draugo gimtadieni 45, noriu jam tortuka padaryt
[quote=rugiagele26,2009 03 09, 10:58]
1. Olesta
2. rutyte11
3. Zebra?
4. rugiagele26
5. rasixe?
ir rasausi, bet su klaustuku, bet iki uzsakymo pateikimo apsispresiu ( iki kada cia reikia per savaite )
1. Olesta
2. rutyte11
3. Zebra?
4. rugiagele26
5. rasixe?
ir rasausi, bet su klaustuku, bet iki uzsakymo pateikimo apsispresiu ( iki kada cia reikia per savaite )
QUOTE(rutyte11 @ 2009 03 09, 09:33)
Paveiksleliuose taip paprasta atrodo
1. Olesta
2. rutyte11
3. Zebra?
4. rugiagele26
5. rasixe?
6. Lori
2. rutyte11
3. Zebra?
4. rugiagele26
5. rasixe?
6. Lori
QUOTE(Lori @ 2009 03 09, 15:10)
sveikos,jei tu formeliu su knyga ir as noriu,nebent naujokem dar nepasitikit ir nesiunciat meginu rasyt i AZ MEIAN
oi labas visoms ,kazka praziurejau ,ka cia siulot kur cia registruojates ,knyga formeles?kru man paziureti ka cia siulo,gal ir as noresiu
1. Olesta
2. rutyte11
3. Zebra?
4. rugiagele26
5. rasixe?
6. Lori
7. mmergyte ?
8. kersiene
2. rutyte11
3. Zebra?
4. rugiagele26
5. rasixe?