laba diena,
pasirodo seniai skaičiau
QUOTE(emamyte @ 2013 01 30, 11:40)
papuoliau pas berods prof Arlauskiene. ji man iskarto pasirode nelabai miela, tokia tikra zuvis- bejausme moteris, sypsosi lupom, bet akys ledines.
---
slapimo tyrimas buvo nelabai geras, bet po 3ju dienu parasiau lapa, kad esu sveiko proto ir prisiemu atsakomybe del tolimesnes mano saulytes savijautos, ir lekem su vyru namo pas dar viena savo vaika, o slapima turejom savo poliklinikoj pasikartoti.
---
kad echo yra spelioniu mokslas ir tikrai pagalvokit pries sutikdamos visoms proceduroms, gims vaikutis, o tada ir ziuresit kaip bus.. ir su vienu inkstuku puikiai zmones verciasi, o gal jusu situacijoj, tie inkstukai gyventi netrugdys.....
na va, o aš būtent pas ją ir važiavau, kai tik sužinojau įtarimus. na ir mano susitikimas su ja visai kitoks, ko negaliu pasakyti apie daktarę, kuri mane kas mėnesį echoskopavo ir žadėjo visokius baisius dalykus
--
aš čia turbūt kalbėsiu kaip daktarų vaikas, bet.. aš niekada nepasirašinėčiau tokių dokumentų ir iš ligoninės anksčiau nebėgčiau
--
dėl to, kad echo - šešėlių mokslas - sutinku
kiek ko anksčiau žmonės nežinojo ir ramiai gyveno, o dabar... bet man tiek nėščiai, tiek gimus vaikui visu tyrimus darė tiek Antakalny, tiek Santariškėse, diagnozę patvirtino, tai aš priekaištų neturiu daktarams, nors baimės aišku daug buvo...
QUOTE(Terapankė @ 2013 02 03, 00:37)
Ar ziurit vaiku dieta kazkaip?
Kiek geria jusu vaikai?
as ir stengiuosi, kad nesusaltu koju, uzpakalio ir nugaros..Bet nesaugau kaip duztancios stiklines, vien tam kad jai neisiskiepintu kad ji kazkoks ligonelis.
ne, jokios dietos, ir geria tiek, kiek nori. kaip ir rašėt - nesaugau vaiko kaip dūžtančios stiklinės
QUOTE(symaland @ 2013 03 12, 19:17)
o 38 sav siulo jau gultis i ligonine. Kaip jus?
--
Kaip laikosi kitos mamytes ir vaikuciai? Kaip augat, kaip sveikateles? Kazkaip baisoka, kai daktarai pradea kalbeti apie katik gimusio kudikio operacija. Ka jums tuomet sake daktarai, nuo ko priklauso ar daro ar nedaro tos operacijos? Kaip suprantu iki siol sekmingai vaikuciai auga ir taip. Ar jiem neskauda pilvuku? Ar sumazejo tie inksteliai ? Svarbi jusu patirtis.
o dėl ko siūlo taip anskti gultis?
--
ačiū, mano pipiras auga gerai. prieš mėnesį turėjo operaciją - cistą kakliuke, kurią pašalino. viskas greitai, ligoninėj tik parą užtrukom.
dėl operacijų iš karto, tai nereikia baimintis, jei matys, kad bus reikalas, na bus... mūsų atveju nebuvo reikalo, neoperavo ir neoperuos. tas inkstas tiesiog ėmė ir sumažėjo. nes mums sakė, kad jei didės (dėl to ir lankėmės Santariškėse, kad stebėtų ar nedidėja), tada reikės operacijos, o jei ne, tai nieko nedarys. Inkstas praktiškai sunykęs, funkcijos neatlieka. kartais pilvo skausmu pasiskundžia, bet labiau dėl prasto valgymo, nes kūdas kaip dratas ir išrankus maistui