QUOTE(Pingvinukas @ 2009 03 23, 17:32)
Supratau, kad ne LT gyvenate
Aš kažkada bandžiau susigrupuoti visus eilėraštukus, kuriuos turiu kompe. Bet pamačiau, kad nėra reikalo.
Ctrl+F greitai viską suranda
Jei dar nematėte, tai mano paraše yra nuoroda VAIKAI, ten labai daug eilėraščių apie vaikus, kurie man patys gražiausi
Pasigyriau
dekui uz patarimus...As vis tik ruosiuos juos kada susigrupuot
, gal kokia spec programele atrasiu. Tiesiog gaila,kai nerandu jau tarp tu,kuriuos jau turiu pas save- spintoje.
I eilerastukus apie vaikus jau buvau ilindusi.. neispasakytu grozybiu ten yra, butinai kada pasinaudosiu, nes mano sese "ant dienu" turi pagimdyt..
QUOTE(Coliukė121 @ 2009 03 24, 23:14)
Garnys garnys tur ilgas kojas. 2k
Bėgčiau bėgčiau, kad galėčiau tokias kojas, kad turėčiau kaip garnys. 2k
Garnys garnys tur ilgus sparnus. 2k
Lėkčiau lėkčiau, kad galėčiau tokius sparnus, kad turėčiau kaip garnys. 2k
Garnys garnys tur ilgą snapą. 2k
Lesčiau lesčiau, kad galėčiau tokį snapą, kad turėčiau kaip garnys. 2k
Begciau- jei dainuojame dainele stovedami- tai tik kilojame kojas, jei ename rateliu- tai paskubiname zingsni aukstai kilnodami kojas..
Lekciau- mosuojame istiestomis rankomis, ne delniukais, kaip mazi pauksciukai.. Juk tai GANDRAS!
Lesciau- mes tai linkciojame visu kunu, istiestomis kojomis, lenkdamiesi tik per klubiukus.. Galima istiesti viena ranka i prieki, petuka priglaust prie skruostuko taip lyg ranka butu susiliejus su nosyte i snapa. ir lesti, lesti, lesti..
Mes dar dainuojam apie garni, kuris turi iiillga kakla
- tada dainuodami itraukiam galvyte i petukus ir kuo auksciau istiesiam( labai gerai isjudina apstingusius nuo sedejomo petukus)- ir dainuojam Tiesciau tiesciau, kad galeciau, toki kakla kad tureciau, kaip garnys!