Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška produkcija iš Lenkijos

galit mane metyt pomidorais smile.gif pasakysiu jums apie Lietuviska ekologija, tikiu kad yra saziningu ukininku bet tai vienetai, pati gyvenu salia ekologiso ukio,
Papildyta:
netycia vaikas nuspaude tuojau baigsiu minti
Papildyta:
tai zinokit baisu man darosi, varo trasikes, kaip reikiant, nes kitaip kas 2-3 metus obelis ispjaut tektu, taige Lenkiska nesiskiria niekuo nuo musiskiu prekiu, drebia purva, psihologiskai taip veikia zmones, kad atseit jau musu Lt geresnes maisto prekes, nesamone,...
o ten yra daug skaniu ir neprangiu gal ir nevisai jau ekologisku tu maisto produktu, kaip ir visur, bet nors paskutiniu kelniu nusimauti nereikia,...
Atsakyti
Mes vakar kaip ir visi lietuviai uzpulti manijos apsiirkti pigiau biggrin.gif buvom Bialistoke. Tai ekologisku produktu teko matyti Auchman prekybos centre, buvau nustebusi darzoviu pasirinimu, bei kainomis.Jei kas planuojat vaziuot i ta krasta, tai tikrai siam prekybos centre didesnis pasirinkimas nei pas mus eko produktu. Cia kazkaip ziuriu forume uzvirusi diskusija apie pati ekologiskuma lenku prdukcijos , bet ne apie naudinga info kur ka galima nusipirkti. g.gif

QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2009 03 22, 20:50)
Mane taip pat domina ekologiškos prekes vaikams. Gal kam teko matyti?

Atsakyti
gal kuri is jusu zada apsilankyti Lenkijoje artimiausiu metu, gal galetumet uzsukti i vaistine ar kokai ksometikso parduotuve ir pasiteirauti, del ksometikso Dr. Hauschka gaminiu, kiek ziurejau jie pigesni nei Lietuvoje, taciau idomu, kur butu galima rasti, jei lankysites Bialistoke, tai ten berods yra didelis prekybos centras, gal galketumet zvilgtelti, ar kurioje vaistineje nera sios kosmetikos gaminiu ,dekui:)
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 26, 11:20)
gal kuri is jusu zada apsilankyti Lenkijoje artimiausiu metu, gal galetumet uzsukti i vaistine ar kokai ksometikso parduotuve ir pasiteirauti, del ksometikso Dr. Hauschka gaminiu, kiek ziurejau jie pigesni nei Lietuvoje, taciau idomu, kur butu galima rasti, jei lankysites Bialistoke, tai ten berods yra didelis prekybos centras, gal galketumet zvilgtelti, ar kurioje vaistineje nera sios kosmetikos gaminiu ,dekui:)

Ekologiška kosmetika ir mane domina. Bet labai keista, kad vokiška kosmetika gali buti pigesne Lenkijoje.Kad pigesne nei Lietuvoje tai tikiu, ber ar pigiau nei Vokietijoje? Aš tai perku iš Vokietijos, bet jei Lenkijoj pigiau tai pirkčiau čia.Nu man pačiai tai Lenkijoj ekologiškos kosmetikos matyti neteko, nes aš tik i Suvalkus ir i Augustava važiuoju.
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 26, 11:20)

o jus is Vokietijos uzsisakote, ar pati vykstate ten ?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 03 28, 23:20)
o jus is Vokietijos uzsisakote, ar pati vykstate ten ?

Nu aišku,kad užsisakau, nes paskaičiavus keliones išlaidas vykti i Vokietija apsipirkti kosmetikos nu tai nežinau ar apsimoka. Nebent už kelis tustančius pirktai. O i Lenkija vykti 600km i Bialystoka del kosmetikos tai ir vargu ar atsipirktu. Nu i Suvalkus tai gal ir apsimoketu, bet deja jos ten nera.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 03 17, 23:07)
O griztant prie temos, as irgi truputi abejoju lenkisku darzoviu ekologija. Teisiog jos per grazios. Pvz. paziurejus i lietuviskus ekologiskus obuolius, tai jie butna net su mazom demem, o lenkiski idealiai svarus ir grazus.

Tai kas trukdo su nitratų testais tiesiog imt ir patikrint? Aš tai ką duodu vaikui, tikrinu.

Beje, jokia lenkiška produkcija nepasitikiu ir išvis boikotuoju. Tiek daug sykių teko nudegt, kad jau nė už ką nepirkčiau net mažiauso dalykėlio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 03 13, 22:46)
Suwalkuose, Kosciuszki 97. Vadinasi berods "Zdrowa żywność", bet yra ir kosmetikos.

o kokių ten prekių yra? kokios firmos?
Atsakyti
Kas naujo ekologisku prekiu Lenkijoje fronte? Kiek pigiau analogiskos prekes, kuriuos Lietuvoje parduoda?
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2009 05 31, 23:50)
Kas naujo ekologisku prekiu Lenkijoje fronte? Kiek pigiau analogiskos prekes, kuriuos Lietuvoje parduoda?

Kokios dar Lenkijos, kokie frontai? biggrin.gif Jau niekas nebevaziuoja, nes jau ir pas mus "Do zobacenije IKI"! hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 03 30, 23:06)
Tai kas trukdo su nitratų testais tiesiog imt ir patikrint? Aš tai ką duodu vaikui, tikrinu.

Beje, jokia lenkiška produkcija nepasitikiu ir išvis boikotuoju. Tiek daug sykių teko nudegt, kad jau nė už ką nepirkčiau net mažiauso dalykėlio smile.gif

o kur perkate tas juosteles?
Atsakyti
QUOTE(inga77 @ 2009 06 01, 14:49)
o kur perkate tas juosteles?

Atsakysiu as ax.gif
Pasidaryk pats Vilniuje
Atsakyti