Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška produkcija iš Lenkijos

QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 19, 11:44)
atseit LT ukininkai nepurskia trasu ir chemikalu  lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 19, 11:44)

Tie,kurie turi sertifikatus-nepurskia,nes yra tokios baudos,kad neapsimoka rizikuoti.
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2009 03 19, 11:34)
Papildyta:

Tie,kurie turi sertifikatus-nepurskia,nes yra tokios baudos,kad neapsimoka rizikuoti.

bigsmile.gif
tai tas tai taip.... bet visko pasitaiko... teko girdeti per pazystamus
kai ateina draugai agurku nusipirkti, pasako va eikit tiik i ta (musu seimai skirta) siltnami pasiskint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 19 kovo 2009 - 10:49
QUOTE(Dakora @ 2009 03 19, 10:34)

beprasmė diskusija. nepurškia maži ūkiai - kaip mano uošvių. nes tikrai bijo, tikrai tikrina ir tikrai baudžia. o dideliuose ūkiuose viskas kitaip vyksta cool.gif
Atsakyti
Oho, kokia čia diskusija užvirė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 03 19, 13:38)
beprasmė diskusija. nepurškia maži ūkiai - kaip mano uošvių. nes tikrai bijo, tikrai tikrina ir tikrai baudžia. o dideliuose ūkiuose viskas kitaip vyksta  cool.gif

Taigi yra siokia tokia iseitis bigsmile.gif sezono metu,pagal galimybes,vaziuokite i mazus ekologiskus ukius,ir gamtoje pabusite,ir apsipirksite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 03 17, 22:42)
Atsiprašau, aš tiesiog išsakiau savo nuomonę...Pirkit, kur norit ir ką norit... unsure.gif

Cia jau as atsiprasau blush2.gif . Gal per piktai parasiau, bet tikrai nesu tokia pikta ragana ziezula. Esu bedarbe su aukstuoju issilavinimu, o darbo nerandu net valytojos. Gerai, kad bent vyras dirba. Negaliu net galvot apie patriotizma, LT ekonomikos kelima, nes jei ne apsipirkimai PL, vien duona tektu su sviestu valgyti. O apispirkimai PL mums tikras issigelbejimas. Aisku, mes neperkam ten cipsu, alaus ar jogurtu, vien tik butiniausius produktus, ir manau, kad musu seima ne viena LT tokia.
O jei kalbant apie ekologiskas darzoves is Lenkijos, na nelabai as kazkaip tikiu, kad tokiu gali but. Nebent tiesiai is ukininko pirkti, bet kur turguj, kur stovi zmogelis ir sako, kad jo darzoves ekologiskos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2009 03 19, 09:44)

Nei LT ūkiai, nei lenkų ūkiai tokiomis sąlygomis pvz. kaip dabar neužaugina jokių daržovių be chemikalų. Galvokim kaip norim va dabartiniu metų laiku, kaip gali agurkai augti negaudami saulės, nors parduotuvėse jau yra lietuviškų daržovių. Tik kaimynai lenkai tai užaugina kažkokiu būdu pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 03 21, 14:53)
Nei LT ūkiai, nei lenkų ūkiai tokiomis sąlygomis pvz. kaip dabar neužaugina jokių daržovių be chemikalų. Galvokim kaip norim va dabartiniu metų laiku, kaip gali agurkai augti negaudami saulės, nors parduotuvėse jau yra lietuviškų daržovių. Tik kaimynai lenkai tai užaugina kažkokiu būdu pigiau  smile.gif

Siaip tai kalbejom apie lietuviska ekologiska produkcija.O Lietuvos ukininkai ,neukininkaujantys ekologiskai-naudoja chemija ,bet pas mus leistinos normos yra daug kartu mazesnes nei Lenkijoje.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 03 21, 12:53)
Galvokim kaip norim va dabartiniu metų laiku, kaip gali agurkai augti negaudami saulės, nors parduotuvėse jau yra lietuviškų daržovių. Tik kaimynai lenkai tai užaugina kažkokiu būdu pigiau  smile.gif

girdejau, kad lenkai savo siltnamiuose krosnis pasistate ir kurena, kad silta butu. Na, bet kazkaip netikiu. Kiek gi tada tie agurkai kainuotu g.gif
O kalbant apie LT ekologiskas darzoves. Is kur jus suzinot, kur vaziuot (pirkti tiesiogiai is ukininko), kad nusipirkt tu darzoviu. Kazkaip, skelbimu nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2009 03 21, 23:22)
girdejau, kad lenkai savo siltnamiuose krosnis pasistate ir kurena, kad silta butu. Na, bet kazkaip netikiu. Kiek gi tada tie agurkai kainuotu  g.gif
O kalbant apie LT ekologiskas darzoves. Is kur jus suzinot, kur vaziuot (pirkti tiesiogiai is ukininko), kad nusipirkt tu darzoviu. Kazkaip, skelbimu nemaciau  g.gif

forume dažnai randu parašyta,kai mamos siūlo atvažiuokit ,ar paprašysiu mama daugiau vištų užaugins,kitos siūlo daržoves.Bet jų pasiūlymai kažkodėl ignoruojami,tai daugiau ir nerašo.Lietuvoje apskritai problema pasitikėjimas.
Atsakyti
Ar niekam neteko paieskoti eko dalyku vaikams - kazkaip man meta tik internetinius psl. ieskau panasiu pardu kaip musu Rasakila, ekomama, ekovaikai???
Atsakyti
Mane taip pat domina ekologiškos prekes vaikams. Gal kam teko matyti?
Atsakyti