Įkraunama...
Įkraunama...

2 vaiku tėveliai

Apklausa: kokia tikimybė susilaukti anto vaiko tokios pat lyties (264 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tai juk svarbu, kad sveikuciai ir linksmuciai auga, o kokios lyties - jokio skirtumo. Mes turim du berniukus ir esam labai laimingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Numenor @ 2009 03 27, 12:37)
Tai juk svarbu, kad sveikuciai ir linksmuciai auga, o kokios lyties - jokio skirtumo.

drinks_cheers.gif
mes turim sūnelį ir dukrytę wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

Pas mus labai moteriška šeimyna:
Aš, dvi dukrytės, triušytė ir vyras biggrin.gif , kuris pareiškė, kad jei gims trečia dukra - siusios atsisėdęs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2009 03 09, 12:51)
Auginam 2 broliukus  smile.gif

Mes irgi wub.gif
Atsakyti
Mano dvi panelės wub.gif
Vyresnėlės grupėje dažns jei pirmas tos lyties, tai antras tos pačios.
Atsakyti
Pas mus du bernuzeliai wub.gif ir esu labai patenkinta 4u.gif
nors man nebuvo skirtumo, ka tureti, kad tik sveiki 4u.gif
Atsakyti
auginu dvi dukrites wub.gif
Atsakyti
du berniukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 03 24, 19:18)
Turim du bernaičius smile.gif Pirmo norejom berniuko,aš tikejau kad bus jis o ne ji,nors iki pat gimdymo per 4 echoskopijas taip ir nepasirode kas ten rolleyes.gif na o antra vyras norejo mergaites ,deje buvo vel jis,o man buvo tas pats kas bus,nors vyresnelis norejo tik brolio,o ir as galvoju kad du tos pacios lyties vaikai geriau sutaria,o ir drabuzeliams susitaupo blush2.gif

Mes irgi auginame du vaikinus mirksiukas.gif Del pirmojo - tiesiog nuo pat pastojimo zinojau, kad bus berniukas, nors tu ka. Antrojo kai laukiausi, nebuvo jokio skirtumo kas - del saves norejau mergaites, o del sunaus - berniuko, kad draugautu ir zaistu. Gavosi berniukas. Draugauja ir zaidzia abu. Neisskiriami.
Va kuria diena aptikau spintoje narveli su nulepause triusyte doh.gif
Pasirodo, bernai sutaupytus pinigelius susimete ir nusipirko. Slepe 2 savaites, kol neaptikau. Kadangi namuose ir taip zverynas (kate, suo, pele ir 2 ziurkenai), zinojo, kad ,,nepasirasysiu" jokiam gyvunui.
Mazeli vyras tarde, kur ans pinigelius sutaupytus deda (gal vel saldumynu prisipirko), mazius net verke, taciau didvyriskai neissidave.
Tai va. O dabar laukiame mergaites. Beje, bernai triusyte ,,mergaite" pirko, nes visi laikomi gyvunai - patineliai, o seimoje - vieni vyrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus 2 dukrytės biggrin.gif
Dar prieš pirmą kartą pastojant susapnavau labai gražią mergyytę,taigi laukdamasi net neabejojau, kad bus dukra ir echo taip rodė(beje,gimė tokia pati kaip iš sapno ax.gif )
kai suplanavom antrą vaikutį vyras labai norėjo berniuko,o aš vis jį traukiau per dantį,kad skirtingų lyčių vaikučiai retenybė ir pas mus vėl bus mergaitė. lotuliukas.gif

kai pastojau gydytojas darydamas echo pasakė, kad panašu į berniuką,taigi visi nusiteikėėm sūnui, tačiau prieš nėštumo galą pradėjau nujausti, kad vis tik bus dukra.Kai gimė vyrui buvo lengvas šokas rolleyes.gif
Beje prieš gimdymą dar pajuokavom, kad kovo 8 negali gimti berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane trys dukrytes wub.gif
Atsakyti
Turiu dvi dukras ir esu tuo patenkinta wub.gif wub.gif
Atsakyti