Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 10, 17:22)
kaip gerai jums ,man dvieju men. neuztenka biggrin.gif

Svarbu gera nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 10, 17:03)
ak tu fishke isdykauji nono.gif ,bek greiciau sportuot fitness4.gif

aik aik, gi gana vieno karto, a cool.gif ir taip nuplukus esu karsta.gif
tiesa, kurį laiką pratimus dariau kasdien, bet manau jog užtektų ir kas antrą dieną user posted image
aijnu dab kavos, o tai užmigsiu user posted image
Atsakyti
Dvi savaitės yra net labai daug tongue.gif Man per pirmas pusantros savaitės apimtys pasikeitė keliais centimetrais, svorio nežinau, nesisvėriau dar. Bet kai nesi daug sportavęs, tai per dvi savaites kūnas žiauriai maksimaliai reaguoja į apkrovą ir formos tikrai stipriai pasikeičia. O gali norėt nenorėjus, šaltiena ir liks šaltiena, o kai beveik nebėra ką suimt ant šlaunų, tai tikrai jau ne fantazijos rezultatas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 10, 18:41)
aik aik, gi gana vieno karto, a  cool.gif  ir taip nuplukus esu  karsta.gif
tiesa, kurį laiką pratimus dariau kasdien, bet manau jog užtektų ir kas antrą dieną user posted image
aijnu dab kavos, o tai užmigsiu user posted image

uztektu pilnai,bet as darau kiekviena diena rolleyes.gif ,iskyrus savaitgalius,nagi noriu ,kad tie lasiakai kuo greiciau istirptu ax.gif
Atsakyti
karsta.gif jau maniau pateriojau šita temelę doh.gif
Aš keksas ir labai piktas aggressive.gif Ant savęs aišku biggrin.gif Buvau savaitę LT pas mamą, tai atšėrė ji mane doh.gif 3 kilus parsivežiau blink.gif Bet mamka man tablietkių prieš išvažiuojant parūpino, tai dabar jau pradėsiu visus įmanomus būdus ax.gif Nuo šiand pasižadu (SAU) vėl griebti tą sexiuką ir kartu su juo daryti pratimukus pioneer.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 03 10, 20:36)
karsta.gif jau maniau pateriojau šita temelę doh.gif
Aš keksas ir labai piktas aggressive.gif Ant savęs aišku biggrin.gif Buvau savaitę LT pas mamą, tai atšėrė ji mane doh.gif 3 kilus parsivežiau blink.gif Bet mamka man tablietkių prieš išvažiuojant parūpino, tai dabar jau pradėsiu visus įmanomus būdus ax.gif Nuo šiand pasižadu (SAU) vėl griebti tą sexiuką ir kartu su juo daryti pratimukus pioneer.gif  flirt.gif

Saunuole 4u.gif As irgi kai jau galesiu, vel darysiu, linksma su tuo fainuoliu sportuot thumbup.gif
Atsakyti
cha.o as pavyzdziu nesportavau,o tik valgiau ir valgiau sokoladinius saldainius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 10, 20:05)
cha.o as pavyzdziu nesportavau,o tik valgiau ir valgiau sokoladinius saldainius  blush2.gif
Tai ir valgyk, jei nereikia sukti galvos dėl kūno linijų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 11, 00:05)
cha.o as pavyzdziu nesportavau,o tik valgiau ir valgiau sokoladinius saldainius  blush2.gif

as nors sportavau bet saldainiu niekaip negaliu atsisakyti schmoll.gif , reikia mus vesti koduoti nuo saldumynu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 11, 11:11)
as nors sportavau bet saldainiu niekaip negaliu atsisakyti  schmoll.gif , reikia mus vesti koduoti nuo saldumynu  lotuliukas.gif
laugh.gif jei rasit tokį kodą, paimkit ir mane į kompany lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif savaite valgiau visdka pagal savo susikurta dieta (tai tik maisto ribojimas ir sveiku produktu valgymas,nevalgymas po 18) numeciau 1kg,o savaitgali prisisveiciau saldumynu blush2.gif baisu dabar ant svarstykliu uzlipt biggrin.gif o tiem 8 min pratimukam,nuo kovo dar neprisiruosiau,ak geeeda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 11, 16:15)
lotuliukas.gif  savaite valgiau visdka pagal savo susikurta dieta (tai tik maisto ribojimas ir sveiku produktu valgymas,nevalgymas po 18) numeciau 1kg,o savaitgali prisisveiciau saldumynu  blush2.gif  baisu dabar ant svarstykliu uzlipt  biggrin.gif  o tiem 8 min pratimukam,nuo kovo dar neprisiruosiau,ak geeeda blush2.gif

gaudyk stipru spiri i dupcia uz tai kad aptingai , mars prie darbo fitness4.gif
Atsakyti