Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Sveikos sportininkės mirksiukas.gif
Su praėjusia moters diena visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Prisiduodu ir labai gailiuosi, savaitgalį nepasportavau doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Dėl visko kalta Kaziuko mugė biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Bet šian vėl grįštu į ritmą biggrin.gif Geros sporto savaitės, neįsileiskit tinginio kaip aš blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Savaitgali ir as tinginiavau ax.gif ,siandien irgi nelabai buvau nusiteikusi sportuoti ir vel tinginys aplanke doh.gif
Bet va jau po sporto liezuvis.gif thumbup.gif
Atsakyti
isirasisiau i lentele,ir norejau paklausti kodel nerodo kitu uzsirasiusiu duomenu?
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 09, 19:17)
isirasisiau i lentele,ir norejau paklausti kodel nerodo kitu uzsirasiusiu duomenu?

Parašiau tavo nicką ant sheeto, tai, kad man rodo kitų duomenis, net nežinau kodėl nematai g.gif įdomu ar kitos mato kitų duomenis?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 09, 22:34)
Parašiau tavo nicką ant sheeto, tai, kad man rodo kitų duomenis, net nežinau kodėl nematai  g.gif  įdomu ar kitos mato kitų duomenis?

as matau visu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 09, 21:34)
Parašiau tavo nicką ant sheeto, tai, kad man rodo kitų duomenis, net nežinau kodėl nematai  g.gif  įdomu ar kitos mato kitų duomenis?

Aš irgi matau smile.gif
Atsakyti
Su praejusia svente merginos 4u.gif
As irgi visu duomenis matau,ir ziuriu pas mus cia visos daugmaz vienodos smile.gif
Tai nemanau kad tie duomenys labai pasikeis.
As tai irgi sestadieni nieko nedariau, ir daug valgiau blush2.gif
o vakar siaip ne taip priverciau save pasporuoti.
Kazkaip darbo dienom daugiau noro turiu g.gif
Atsakyti
ieinu ten,paspaudziu sporto lentele ir rodo tik mano ismatavimus,tik mano nika verysad.gif

Papildyta:
ai pamaciau,apacioj nikai surasyti doh.gif
Papildyta:
parasykit toj lentelej dar savo blauzdos apimtis blush2.gif
Atsakyti
O gal dar norimus rezultatus surasyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 09, 22:16)
O gal dar norimus rezultatus surasyt? bigsmile.gif

Galima padaryti pačiam gale lentelės smile.gif tuoj pas save padarysiu, jei tiks, tai ir kitoms perkopijuosiu smile.gif
Atsakyti
prisirasiau ir as bet dbr vel jau kelias dienas aptingau nes buvau kaime pas tevus, na nuo siandien vel kimbu i darba 4u.gif 4u.gif gi vasara jau neuzilgo!!! doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi tokia aptingus , vakar sportavau bet patingedama blush2.gif
Atsakyti