Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Labas rytas su kovo 8 4u.gif 4u.gif 4u.gif būkite geros patarkite ką daryti jei per jūsų nuorodas -iūrimas vaizdas striginėja
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 08, 13:59)
Labas rytas su kovo 8 4u.gif  4u.gif  4u.gif būkite geros patarkite ką daryti jei per jūsų nuorodas -iūrimas vaizdas  striginėja

Nieko jau čia nepadarysi. Jei striginėja, vadinas interneto ryšys prastas - trūkinėja. Na, kaip būna, kad dirbant kokia programa užstringa, ar tinklapį ilgai krauna, tai čia tas pats. Didelis vartotojų srautas ir tiekėjas nesugeba apdoroti visos informacijos, serveriai nedirba pilnu pajėgumu. Tai arba reikia mankštintis kitu laiku, jei pavyksta, arba atsisiųsti video į kompiuterį - nebestrigs smile.gif

P.s: Visas mergaites, merginas, moteris ir kitas moteriškos lyties atstoves su mūsų diena flirt.gif . Šia proga visom (ir sau) linkiu, kad kitą kovo aštuntąją pasitiktume mažesniais drabužėliais, plokštesniais pilvukais, riestesniais užpakaliukais ir dar limingesnės 4u.gif
Atsakyti
sveika visas su kovo 8-aja bis.gif alc.gif flirt.gif
Atsakyti
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų 4u.gif su kovo 8- ąja visas moteris ir merginas 4u.gif 4u.gif 4u.gif linkiu ištvermės siekiant savo tikslų mirksiukas.gif

Dabar pasimečiau, atsirado kopija lentelės, matomai kažkas per klaidą nukopijavo, reikia sužiūrėti, kad į kopiją nerašytumėte duomenų ir galėsim kopiją ištrynti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 08 kovo 2009 - 20:54
Labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sportuojančios 4u.gif Na ir kiek daug praleidau ax.gif Kažkodėl į paštą nebesiuntė, kad vyksta tolesnis bendravimas šia tema g.gif
Ačiū Blogyte už sukurtą lentelę, bandysiu ir aš į ją įsipaišyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 09, 10:30)
Sveikos sportuojančios  4u.gif Na ir kiek daug praleidau  ax.gif Kažkodėl į paštą nebesiuntė, kad vyksta tolesnis bendravimas šia tema g.gif
Ačiū Blogyte už sukurtą lentelę, bandysiu ir aš į ją įsipaišyti  ax.gif

Nėra už ką dėkoti, labai mėgstu visokias lenteles ruošti bigsmile.gif ir svarbu, kad padėtų siekiant gerų rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Na va, surašiau ir aš savo duomenis blush2.gif Siaubas kokie nekokie skaičiukai verysad.gif Nors kūnas darosi kietesnis ir jaučiuosi labai gerai, bet va svoris nekrenta g.gif
Kiek supratau rašom kiekviena į savo sheet'ą ir mėnesio pabaigoj apibendriname rezultatus?

Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 09, 11:39)
Nėra už ką dėkoti, labai mėgstu visokias lenteles ruošti  bigsmile.gif  ir svarbu, kad padėtų siekiant gerų rezultatų  4u.gif

Padėt tai manau, kad tikrai padės 4u.gif Viskas su kompanija darosi daug lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 09, 11:43)
Na va, surašiau ir aš savo duomenis  blush2.gif Siaubas kokie nekokie skaičiukai  verysad.gif Nors kūnas darosi kietesnis ir jaučiuosi labai gerai, bet va svoris nekrenta  g.gif

Tai jei kietėja, vadinas raumenukai auga, tai ir neturi svoris kristi, nes raumenys už riebalus sunkesni. Tik čia jau yra gerasis svoris mirksiukas.gif Svarbu, ką mato akys, o ne ką svarstyklės rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 09, 10:43)
Na va, surašiau ir aš savo duomenis  blush2.gif Siaubas kokie nekokie skaičiukai  verysad.gif Nors kūnas darosi kietesnis ir jaučiuosi labai gerai, bet va svoris nekrenta  g.gif
Kiek supratau rašom kiekviena į savo sheet'ą ir mėnesio pabaigoj apibendriname rezultatus?

Papildyta:

Padėt tai manau, kad tikrai padės  4u.gif Viskas su kompanija darosi daug lengviau  smile.gif

Taip smile.gif

QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 09, 11:33)
Tai jei kietėja, vadinas raumenukai auga, tai ir neturi svoris kristi, nes raumenys už riebalus sunkesni. Tik čia jau yra gerasis svoris  mirksiukas.gif  Svarbu, ką mato akys, o ne ką svarstyklės rodo  ax.gif

Va čia tai labai teisingai parašei thumbup.gif jau geriau keliais kg daugiau sversiu, bet veidrodyje matysiu stangrų kūną, nei norimą skaičių kg, bet vaizdelis veidrodyje manęs nedžiugins smile.gif taip, kad nežiūrėkite labai į tą svorį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 09 kovo 2009 - 11:40
Sveikos, sportininkes smile.gif su praejusia kovo 8 d. Per savaitgali taip aptingau ,kad nedariau pratimuku. Siandien ir taip tingisi, bet tikiuosi nugalesiu as ta tingini blush2.gif
Atsakyti
Na iš tikrųjų jus teisios, geriau geras vaizdelis veidrodyje nei norimas kg. kiekis smile.gif
Sportuojam toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 03 09, 12:59)
Sveikos, sportininkes smile.gif su praejusia kovo 8 d. Per savaitgali taip aptingau ,kad nedariau pratimuku. Siandien ir taip tingisi, bet tikiuosi nugalesiu as ta tingini  blush2.gif

Nepasiduok smile.gif aišku nugalėsi tinginį thumbup.gif Aš manau svarbiausia nepadaryt ilgos pertraukos. Organizmas pripranta prie ritmo ir atrodo pats prašosi sporto bigsmile.gif
Atsakyti