Labas rytas su kovo 8 būkite geros patarkite ką daryti jei per jūsų nuorodas -iūrimas vaizdas striginėja
QUOTE(volungele @ 2009 03 08, 13:59)
Labas rytas su kovo 8 būkite geros patarkite ką daryti jei per jūsų nuorodas -iūrimas vaizdas striginėja
Nieko jau čia nepadarysi. Jei striginėja, vadinas interneto ryšys prastas - trūkinėja. Na, kaip būna, kad dirbant kokia programa užstringa, ar tinklapį ilgai krauna, tai čia tas pats. Didelis vartotojų srautas ir tiekėjas nesugeba apdoroti visos informacijos, serveriai nedirba pilnu pajėgumu. Tai arba reikia mankštintis kitu laiku, jei pavyksta, arba atsisiųsti video į kompiuterį - nebestrigs
P.s: Visas mergaites, merginas, moteris ir kitas moteriškos lyties atstoves su mūsų diena . Šia proga visom (ir sau) linkiu, kad kitą kovo aštuntąją pasitiktume mažesniais drabužėliais, plokštesniais pilvukais, riestesniais užpakaliukais ir dar limingesnės
sveika visas su kovo 8-aja
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų su kovo 8- ąja visas moteris ir merginas linkiu ištvermės siekiant savo tikslų
Dabar pasimečiau, atsirado kopija lentelės, matomai kažkas per klaidą nukopijavo, reikia sužiūrėti, kad į kopiją nerašytumėte duomenų ir galėsim kopiją ištrynti.
Dabar pasimečiau, atsirado kopija lentelės, matomai kažkas per klaidą nukopijavo, reikia sužiūrėti, kad į kopiją nerašytumėte duomenų ir galėsim kopiją ištrynti.
Labas rytelis
Sveikos sportuojančios Na ir kiek daug praleidau Kažkodėl į paštą nebesiuntė, kad vyksta tolesnis bendravimas šia tema
Ačiū Blogyte už sukurtą lentelę, bandysiu ir aš į ją įsipaišyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 09, 10:30)
Sveikos sportuojančios Na ir kiek daug praleidau Kažkodėl į paštą nebesiuntė, kad vyksta tolesnis bendravimas šia tema
Nėra už ką dėkoti, labai mėgstu visokias lenteles ruošti ir svarbu, kad padėtų siekiant gerų rezultatų
Na va, surašiau ir aš savo duomenis Siaubas kokie nekokie skaičiukai Nors kūnas darosi kietesnis ir jaučiuosi labai gerai, bet va svoris nekrenta
Kiek supratau rašom kiekviena į savo sheet'ą ir mėnesio pabaigoj apibendriname rezultatus?
Papildyta:
Padėt tai manau, kad tikrai padės Viskas su kompanija darosi daug lengviau
Kiek supratau rašom kiekviena į savo sheet'ą ir mėnesio pabaigoj apibendriname rezultatus?
Papildyta:
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 09, 11:39)
Nėra už ką dėkoti, labai mėgstu visokias lenteles ruošti ir svarbu, kad padėtų siekiant gerų rezultatų
QUOTE(Merkina @ 2009 03 09, 11:43)
Na va, surašiau ir aš savo duomenis Siaubas kokie nekokie skaičiukai Nors kūnas darosi kietesnis ir jaučiuosi labai gerai, bet va svoris nekrenta
Tai jei kietėja, vadinas raumenukai auga, tai ir neturi svoris kristi, nes raumenys už riebalus sunkesni. Tik čia jau yra gerasis svoris Svarbu, ką mato akys, o ne ką svarstyklės rodo
QUOTE(Merkina @ 2009 03 09, 10:43)
Papildyta:
Papildyta:
Taip
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 09, 11:33)
Tai jei kietėja, vadinas raumenukai auga, tai ir neturi svoris kristi, nes raumenys už riebalus sunkesni. Tik čia jau yra gerasis svoris Svarbu, ką mato akys, o ne ką svarstyklės rodo
Va čia tai labai teisingai parašei jau geriau keliais kg daugiau sversiu, bet veidrodyje matysiu stangrų kūną, nei norimą skaičių kg, bet vaizdelis veidrodyje manęs nedžiugins taip, kad nežiūrėkite labai į tą svorį
Sveikos, sportininkes su praejusia kovo 8 d. Per savaitgali taip aptingau ,kad nedariau pratimuku. Siandien ir taip tingisi, bet tikiuosi nugalesiu as ta tingini
Na iš tikrųjų jus teisios, geriau geras vaizdelis veidrodyje nei norimas kg. kiekis
Sportuojam toliau
Papildyta:
Nepasiduok aišku nugalėsi tinginį Aš manau svarbiausia nepadaryt ilgos pertraukos. Organizmas pripranta prie ritmo ir atrodo pats prašosi sporto
Sportuojam toliau
Papildyta:
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 03 09, 12:59)
Sveikos, sportininkes su praejusia kovo 8 d. Per savaitgali taip aptingau ,kad nedariau pratimuku. Siandien ir taip tingisi, bet tikiuosi nugalesiu as ta tingini
Nepasiduok aišku nugalėsi tinginį Aš manau svarbiausia nepadaryt ilgos pertraukos. Organizmas pripranta prie ritmo ir atrodo pats prašosi sporto