Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 09:47)
na as jau save prisiverciau smile.gif  tikiusi kad tas noras greitu laiku neprapuls blush-anim-cl.gif  o prisiverciau save pamaciusi nuotraukas pleze blink.gif labai pakraupau or susiemiau fitness4.gif  biggrin.gif

Tikrai geras stimulas thumbup.gif turiu vieną labai tragišką savo paplūdiminę nuotrauką. Reikės gal ją ant desktopo užsidėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 10:48)
Tikrai geras stimulas  thumbup.gif  turiu vieną labai tragišką savo paplūdiminę nuotrauką. Reikės gal ją ant desktopo užsidėti  lotuliukas.gif

nebloga mintis g.gif ir man reiketu kad matyciau save ir iskart noras sportuot atsirastu smile.gif dar vienas klausimas kaip reikia ta liniuote pasidaryti, kadangi as naujoke nelabai dar gaudausi 4u.gif
Atsakyti
Liniuotės ir visi paaiškinimai čia.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 10:51)
nebloga mintis g.gif  ir man reiketu kad matyciau save ir iskart noras sportuot atsirastu smile.gif  dar vienas klausimas kaip reikia ta liniuote pasidaryti, kadangi as naujoke nelabai dar gaudausi 4u.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 11:12)

user posted image

Papildyta:
nu kazka prisidariau bet nezianau kaip cia gausis man blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 10:56)

aciu labai biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
kaktusiuk, katusiuk aš irgi noriu prisijungti thumbup.gif jeigu jau vandenį kartu geriam, tai ir sportuokim kartu ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
na as tai dabar begu pasportuoti kol mano mazylio nera biggrin.gif tai ramei galiu spotuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Golla @ 2009 06 09, 12:44)
na as tai dabar begu pasportuoti kol mano mazylio nera biggrin.gif tai ramei galiu spotuoti thumbup.gif

Sėkmės! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 06 09, 12:36)
kaktusiuk, katusiuk aš irgi noriu prisijungti  thumbup.gif  jeigu jau vandenį kartu geriam, tai ir sportuokim kartu  ax.gif  rolleyes.gif

Ot šaunuolė, nu gi aš tave myliu wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
nu geri pratimukai thumbup.gif padariau tik presui kojoms ir uzpakaliukui bet nusilau tai siaubas karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 09, 13:06)
Ot šaunuolė, nu gi aš tave myliu  wub.gif

A6 tave daaar labiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabado @ 2009 06 09, 13:14)
A6 tave daaar labiau  wub.gif

Toks klausimas ne į temą, o kur tu bėgioji, stadione ar kur nors kitur? smile.gif
Atsakyti