Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 14:34)
Nu ką, pasiekėme finišą bigsmile.gif Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius thumbup.gif Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu thumbup.gif Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas biggrin.gif Sportuosiu ir toliau mirksiukas.gif Linkiu to paties ir jums visoms 4u.gif

tokie žodžiai įkvepia... wub.gif wub.gif

o kiek laiko reik pratimukus daryt maždaug, ir + sveikiau maitintis, kad nuo pilvo riebaliukai nusimestų? verysad.gif verysad.gif negaliu į veidrodį žiūrėt, rūbų nenoriu pirkt - dipresija unsure.gif
Atsakyti
Krisla, labai smagu skaityti, kad tau pasisekė pagražinti savo formas - tokios istorijos įkvepia thumbup.gif

Kalbant apie mane.. Sportuodavau anksčiau dažnai (dabar jau vasara..), dabar rečiau, tačiau kartais išbėgu pabėgiot, ir labai kontroliuoju maistą.. Per du mėnesius -4kg. Tačiau kad formos labai pasikeistų, nepastebėjau schmoll.gif darau išvadą, kad reik numesti dar tiek pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 13:34)
Nu ką, pasiekėme finišą bigsmile.gif Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius thumbup.gif Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu thumbup.gif Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas biggrin.gif Sportuosiu ir toliau mirksiukas.gif Linkiu to paties ir jums visoms 4u.gif

Lendu po lapais geriau.
laugh.gif
Tikrai pasiklausius tavęs, matau, kad ir aš galiu taip pat.. Tik reikia labai panorėti. wub.gif Nieko nebus,teks grįžti prie pratimukų..Einu dabar pat pasportuoti. pioneer.gif
Atsakyti
Sveikinimai Krisla 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Superiniai rezultatai smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, jūs kiekviena galite tikrai nemažiau nei aš 4u.gif
Atsakyti
sveikos supermamytes, noreciau prisijung prie jusu, po numestu 14 kg man labai reikia padilint liemens apimtis irpastangrint ji bei slaunis, tikios man pades tos 8 minutes kasdieninio sporto bigsmile.gif
beje maciau kad turit sporto lentele kazkokia tai, gal galit paaiskint kaip ja pyldit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretute703: 03 birželio 2009 - 13:49
QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 16:01)
Man labiausiai padėjo užsispyrimas bei noras gražiai vasarą atrodyti biggrin.gif Turiu keletą rūbų, su kuriais atrodau idealiai tik tada, kai kūnas yra tvirtas, stangrus ir be pašalinio lašinio biggrin.gif Tai vat, kai man tie rūbai prieš akis nuolat vaidendavosi, iškart kaip didelė pratimus padarydavau biggrin.gif Be to, mano sesė idealios figūros, tai toks liūtiškas užsispyrimas man padėjo pasiekti, kad tikrai atrodyčiau neprasčiau mirksiukas.gif

didziausi sveikinimai thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dijanute: 03 birželio 2009 - 14:55
Užtilom žiūriu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos mergaites bye1.gif ir as noriu labai prie jusu prisideti,labai geri pratimukai tik pamaciau is kart bandziau daryti nu tikrai neislengvuju doh.gif doh.gif doh.gif tikiusi neper velu prie jusu prisideti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Golla @ 2009 06 08, 20:31)
sveikos mergaites bye1.gif ir as noriu labai prie jusu prisideti,labai geri pratimukai tik pamaciau is kart bandziau daryti nu tikrai neislengvuju doh.gif  doh.gif  doh.gif tikiusi neper velu prie jusu prisideti ax.gif

Eik jau, geriau vėliau negu niekad biggrin.gif pati prisiversk ir mane priversk juos daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš šiandien sąžiningai padariau visus pratimukus tongue.gif o jūs??
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 06 08, 21:53)
Eik jau, geriau vėliau negu niekad biggrin.gif pati prisiversk ir mane priversk juos daryti  lotuliukas.gif

na as jau save prisiverciau smile.gif tikiusi kad tas noras greitu laiku neprapuls blush-anim-cl.gif o prisiverciau save pamaciusi nuotraukas pleze blink.gif labai pakraupau or susiemiau fitness4.gif biggrin.gif
Atsakyti