Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Visa geguze nedariau siu pratimu blush2.gif doh.gif Man geri orai su tokiais pratimais nesiderina, daug laiko lauke praleidziu, nera kada namie sportuoti doh.gif
Atsakyti
Vai vai mergaites,man tas pat blush2.gif apleidau visiskai sporta doh.gif
Na reiktu kazkaip vel prie jo sugrizt ,alia valios neber ax.gif
Atsakyti
Vakare ir man nesinori sportuot, todel keliuosi ryte, vasara ta padaryti nesunku, nes anksti svinta ax.gif
Atsakyti
Čia aš iš savo patirties papasakosiu kaip prisiversdavau sportuoti,kad upas nepradingtų blush2.gif ,aš matomoj vietoj,kad iš pačio ryto pamatyčiau, užsiklijuodavau plakatą su gražia merginos figura. Čia būdavo vonioj,arba ant šaldytuvo su magnetukais,nebūtinai plakatas turi būti didelis,bet taip,kad jis matytusi.Ir kai jį pamatydavau,tai taip mintyse ir pagalvodavau nedarysiu pratimų,neturėsiu tokios figuros...na ir galiausiai sąžinė ir noras priversdavo.
Bet labiausiai iš visų mano bandytų mankštų labiausiai patiko bodyfleksas,nes jau po mėnesio cm rodydavo mažesnias ir mažesnias apimtis.
Visoms sekmės lieknėjant,o dar geresnis būdas tai sportuoti su drauge,tada azartas būna kas daugiau ir greičiau svorį numes thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas nors iš merginų turi įsirašiusios šių 8min. pratimukus visus i kompaktą? Per youtube nelabai patogu žiūrint daryti,nes ekraniukas mažas o išplečiant ir kokybė nukenčia blush2.gif
Atsakyti
Vai merginos, iš tikrųjų kad sportuoti vis mažiau laiko lieka kai tokie orai ax.gif Anksčiau tvarkingai pratimus darydavau kas antrą dieną, dabar vis didesnės pertraukos...
Atsakyti
Visąlaik tik apžiūrėdavau jūsų temelę, vis gundydavaus, bet neprisiruošdavau padaryt tų pratimukų..
Pažiūrėjus tai tokie lengvi tie pratimai atrodo...
Bet šiandien pabandžiau padaryt biggrin.gif biggrin.gif nifiga jie nelengvi.. Kai pilvui dariau, tai kaklą pradėjo skaudėt, užpakaliukui irgi pratimai sunkiai blush2.gif Nu ką, reik ir man pradėt sportuot.. wub.gif
Atsakyti
Nu ką, pasiekėme finišą bigsmile.gif Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius thumbup.gif Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu thumbup.gif Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas biggrin.gif Sportuosiu ir toliau mirksiukas.gif Linkiu to paties ir jums visoms 4u.gif
Atsakyti
Na ka gi super mirksiukas.gif Tu pas mus turbut pirmoj vietoj first.gif
Apie save tyliu .... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 06 01, 13:51)
Na ka gi super  mirksiukas.gif  Tu pas mus turbut pirmoj vietoj    first.gif
Apie save tyliu ....  cool.gif

Ačiū 4u.gif Bent jau prieš save tai tikrai laimėjau ir įrodžiau, kad visgi valios ir užsispyrimo pakankamai daug turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisla @ 2009 06 01, 14:34)
Nu ką, pasiekėme finišą bigsmile.gif Trumpai reziumuosiu savo rezultatus: 3 mėn. sportas viršijo visus mano lūkesčius thumbup.gif Šiek tiek pakoreagavus mitybą ir kasdien sportuojant (gegužės mėn. tikrai rečiau kaip ir daugelis, nes gryname ore visą laiką praleidžiu), daug judant (pasivaikščiojimai, dviratis), pavyko nuo liemens ištirpdyti 10 cm, nuo klubų - 5 cm ir nuo šlaunų - 3 cm bei atsikratyti 2,4 kg svorio, kuris, beje, nebuvo mano tikslas. Viso to sporto esmė man nebuvo nei suplonėti, nei svorio numesti, o tik padailinti savo apimtis, kurios nebūtų panašios į šaltieną ar šiaip suglebusios, bei sutvirtini savo kūną. Visa tai pasiekiau su kaupu thumbup.gif Į veidrodį žiūrėti dabar vienas malonumas biggrin.gif Sportuosiu ir toliau mirksiukas.gif Linkiu to paties ir jums visoms 4u.gif

thumbup.gif na tikrai šaunuolė iškur man tiek pastangų rasti blush2.gif jei pradeedu tai po poros dienų baigiu doh.gif ir man svorio numesti nereiki tik padailinti formas, kad nebūtų kaip rašei šaltiena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 06 01, 15:08)
thumbup.gif  na tikrai šaunuolė iškur man tiek pastangų rasti  blush2.gif jei pradeedu tai po poros dienų baigiu  doh.gif ir man svorio numesti nereiki tik padailinti formas, kad nebūtų kaip rašei šaltiena  mirksiukas.gif

Man labiausiai padėjo užsispyrimas bei noras gražiai vasarą atrodyti biggrin.gif Turiu keletą rūbų, su kuriais atrodau idealiai tik tada, kai kūnas yra tvirtas, stangrus ir be pašalinio lašinio biggrin.gif Tai vat, kai man tie rūbai prieš akis nuolat vaidendavosi, iškart kaip didelė pratimus padarydavau biggrin.gif Be to, mano sesė idealios figūros, tai toks liūtiškas užsispyrimas man padėjo pasiekti, kad tikrai atrodyčiau neprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti