Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Aš irgi namie su vyruku, nors pratimų eiliškumą jau mintinai žinau. Bet man patinka kai jis šneka ir muzika pats tas smile.gif
Atsakyti
As irgi su vyruku darau, nors mintinai ir zinau , bet be jo biski chimicinu o su juo darau taip kaip reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 04 23, 16:26)
As irgi su vyruku darau, nors mintinai ir zinau , bet be jo biski chimicinu o su juo darau taip kaip reikia  biggrin.gif

As tik su juo lotuliukas.gif ,kitaip as neprisiversciau isvis sportuoti,greit noras isblesta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilgeleee: 23 balandžio 2009 - 19:13
QUOTE(W*S:* @ 2009 04 13, 19:02)
nelabai isivaizduoju kaip poto pakelus klubus galima puses pakeist?

Pasižiūrėk čia 4 pratimą
W*S:* manau tai smilgeleee turėjo omenyje mirksiukas.gif

Paildyta:
Va ką tik pamačiau kad ir mūsų temelėje 34 puslapyje parodytas tas pratimukas, o kai norėjau įdėti tai niekaip negalejau rast blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 23 balandžio 2009 - 19:23

Oo, kažkada darydavau labai aktyviai šitus pratimukus, visas aštuonias minutes, vėliau nustojau kažkodėl.. Šiandien vėl pradėjau daryt, tai labai džiaugiuos, kad vyruką prisiminiau: )
Atsakyti
QUOTE(Spaceball* @ 2009 04 25, 13:15)
Oo, kažkada darydavau labai aktyviai šitus pratimukus, visas aštuonias minutes, vėliau nustojau kažkodėl.. Šiandien vėl pradėjau daryt, tai labai džiaugiuos, kad vyruką prisiminiau: )

Kiek laiko darei ,kokie pokyciai....?
Turbut labai efektyvus buvo paciai ,kad vel prie ju sugryzai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš jau po sporto tongue.gif niu ir nukankino mane tas vyras šiandien.. biggrin.gif
Atsakyti
Atradau siandien pratimukus. thumbup.gif Super. bigsmile.gif jau spejau presa, kojas patreniruot. nesitikejau, kad pratimai sunkus bus, tas vyrukas taip lengvai daro ir dar snekedamas neuzdusta. blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2009 04 26, 15:36)
tas vyrukas taip lengvai daro ir dar snekedamas neuzdusta. blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Man visada įdomu, kaip tie treneriai darydami tą patį kalbėti sugeba, kai aš tuo metu būnu padusus ir jau nieko nebeišlemenčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
na ka ir as jau ryt kibsiu prie darbelio ax.gif o tai po medaus menesio buvau aptingusi ir visa menesiuka nesportavau blush2.gif
Atsakyti
labas visoms, as irgi ka tik aptikau situs pratimus, ir ka jus manot, ta pacia minute pasitiesiau kilimeli ir puoliau daryti (maziukas miega, pusryciai seniai valgyti, tai ko cia laukti), na tikrai rpaeikalavo energijos, nes tik pries nestuma sportavau, o dabar ir antsvoris yra, ir seniai kunas netrenituotas, tai jauciasi visas kunas, ypac kojos. thumbup.gif

O jus cia rezultatus prisidavinejate, ar ne, prisijungciau ax.gif
Atsakyti
Reik eit ir man sportuot unsure.gif
Atsakyti