Niu garazu ,Merkina ,vaizdeliai ,kaip is rojaus .Taip noretusi paguleti papaludimi ir megautis saules voniomis .Beziuredama nuotraukas toks klausimelis iskilo ,kas ten paskutineje nuotraukoje pavaizduota,tie akmenukai ,kaip pusmenulio formos isdelioti, kas ten yra
Labas, o aš smarkiai peršalusi, tai dabar nesportuoju
Taip, grazus vaizdeliai Ir as ten noreciau
Kaktuse kaip gi tu taip?
Kaktuse kaip gi tu taip?
Sveikos merginos,
prisijungiu ir as prie jusu 8min sporto vakar jau pirma syli ismeginau pratimus uzpakaliukui ir pilvukui patiko super..tik maniau kad bus paprasciau, nes tas berniukas taip lengvai daro maniau i as taip paprastai sugebesiu.. deja... bet nieko biski reik prajudinti kauliukus itr kai dariau pratimus maniskis ziuejo ir komentavo, bet sian sake gal irgi prisijungs, nes netiki kad taip sunku taigi aciu uz nuoroda, dbr tikiuosi uzteks valios kasvakara pastrikset
prisijungiu ir as prie jusu 8min sporto vakar jau pirma syli ismeginau pratimus uzpakaliukui ir pilvukui patiko super..tik maniau kad bus paprasciau, nes tas berniukas taip lengvai daro maniau i as taip paprastai sugebesiu.. deja... bet nieko biski reik prajudinti kauliukus itr kai dariau pratimus maniskis ziuejo ir komentavo, bet sian sake gal irgi prisijungs, nes netiki kad taip sunku taigi aciu uz nuoroda, dbr tikiuosi uzteks valios kasvakara pastrikset
QUOTE(ingutija @ 2009 04 22, 15:30)
itr kai dariau pratimus maniskis ziuejo ir komentavo,
Sveika Va dėl šito aš ir stengiuosi, kad vyro namie tuo metu nebūtų ar būtų kitame kambaryje
QUOTE(smilgeleee @ 2009 04 21, 08:19)
Niu garazu ,Merkina ,vaizdeliai ,kaip is rojaus .Taip noretusi paguleti papaludimi ir megautis saules voniomis .Beziuredama nuotraukas toks klausimelis iskilo ,kas ten paskutineje nuotraukoje pavaizduota,tie akmenukai ,kaip pusmenulio formos isdelioti, kas ten yra
Ten taip auga vynuogės, kiekviena vynuogė apdeliota akmenukais nuo vėjo
QUOTE(Inesssija @ 2009 04 21, 19:25)
Kaktuse kaip gi tu taip?
Sugebėjau kažkaip bet nuo penktadienio pasižadu pradėti iš naujo
QUOTE(ingutija @ 2009 04 22, 15:30)
tik maniau kad bus paprasciau, nes tas berniukas taip lengvai daro
Jeigu būtų per daug paprasta, irgi būtų negerai
QUOTE(geewhiz @ 2009 04 22, 14:45)
Sveika Va dėl šito aš ir stengiuosi, kad vyro namie tuo metu nebūtų ar būtų kitame kambaryje
nu bet jis labai susidomejo ir skatino mane, tai tegu lieka, man bus stimulas nes siaip sunku prisiversti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 04 22, 15:00)
Jeigu būtų per daug paprasta, irgi būtų negerai
aham, Kakuse, sutinku nu bet sian pasiryzau tikrai pasidarbuosiu, dar rasiu kokiu pratimu gal krutinei stangrinti, ka dvisai ant vasaros garzi buciau
QUOTE(ingutija @ 2009 04 22, 16:40)
aham, Kakuse, sutinku nu bet sian pasiryzau tikrai pasidarbuosiu, dar rasiu kokiu pratimu gal krutinei stangrinti, ka dvisai ant vasaros garzi buciau
Linkiu, kad pasiryžimas dar ilgai neišblėstų ir pasiektum savo tikslą
O jūs vis dar su Youtube darot? Aš tai kai sportklubin nuvažiuoju, tuom pačiu ant kilimėlio dar ir pratimus padarau
QUOTE(Ponečka @ 2009 04 23, 10:32)
O jūs vis dar su Youtube darot? Aš tai kai sportklubin nuvažiuoju, tuom pačiu ant kilimėlio dar ir pratimus padarau
Aš namie su tuo vyruku o sporto klube ar kitur jau iš atminties
QUOTE(Kaktusė @ 2009 04 22, 17:20)
Linkiu, kad pasiryžimas dar ilgai neišblėstų ir pasiektum savo tikslą
dekuj jau galiu pasigirti: du is eiles vakarus darbavausi siaip savim didziuojuos, nes siaip pasiryzimas greit isblesdavo dazniausiai... sunku sunku, dar nespeju su tuo berniuku viska daryt taigi, merginos, atkaklumo ir pasiryzimo mums visoms ir pirmyn trason