Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Man labiausiai pilvui reik ir apie pilvą, na visą gelbėjimosi ratą nuimt, bet manau pradžiai kol įsivažiuosiu pakaks ir pilvo biggrin.gif
Na, kad sporto nebus per daug, tai žinau, bet bijau patapt sporto maniake hihihi.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif

as cia naujoke smile.gif tikiuosi priimsit smile.gif
susidomejau 8min pratimais pilvukui smile.gif
esu liekna, bet ant pilvuko turiu toki kasika, kuri reiketu kazkur numesti smile.gif

noreciau suzinoti jusu atsiliepimus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 04 11, 21:44)
sveikutes smile.gif

as cia naujoke smile.gif tikiuosi priimsit smile.gif
susidomejau 8min pratimais pilvukui smile.gif
esu liekna, bet ant pilvuko turiu toki kasika, kuri reiketu kazkur numesti smile.gif

noreciau suzinoti jusu atsiliepimus?  blush2.gif

Oi, atsiliepimų yra daug ir įvairų ax.gif Šiaip tiesiog gali temelę pasiskatyt, nes daug įkvepiančių ir paskatinančių atsiliepimų yra 4u.gif
Atsakyti
O kokius jus darot apšilimo pratimukus prieš šiuos, gal galit pasidalint?
Atsakyti
Aš tai pasileidžiu muziką ir pašokinėju, šoku, kokias 5 min., bendrą mankštą padarau, dar mokykloj išmoktą. Arba esu atsisiuntus daug įvairių video sportavimui ir pagal juos apšilimą atlieku.
Atsakyti
Grįžtu ir aš į jūsų būrį blush2.gif Visą šį mėnėsį apsileidau totaliai, nei karto nedariau mankšteles doh.gif Turbūt dėl tšo, kad pradėjau labai gražiai atrodyt, "šoninė" dingo, pilvas paplokštėjo ir valio doh.gif Bet po mėnėsio nedarymo mano "šoninė" ėmė ir sugryžo unsure.gif taigi vėl kimbu į darbą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(advance @ 2009 04 13, 07:49)
Grįžtu ir aš į jūsų būrį  blush2.gif Visą šį mėnėsį apsileidau totaliai, nei karto nedariau mankšteles  doh.gif Turbūt dėl tšo, kad pradėjau labai gražiai atrodyt, "šoninė" dingo, pilvas paplokštėjo ir valio  doh.gif Bet po mėnėsio nedarymo mano "šoninė" ėmė ir sugryžo  unsure.gif taigi vėl kimbu į darbą  bigsmile.gif

Per kiek laiko atsikratėte tos "šoninės"? smile.gif ar darėte dar ką nors, ar padėjo tik 8 minutes pratimukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 04 13, 09:29)
Per kiek laiko atsikratėte tos "šoninės"? smile.gif ar darėte dar ką nors, ar padėjo tik 8 minutes pratimukai? smile.gif

Dar iki siol kratomes biggrin.gif
Svarbiausia yra susireguliuot mityba.

Turiu pora pratimu,kurie sonine gerai tirpdo.

Klubus nuleist ir pakelt,10 kartu pakartot ir gale
1 min.palaikyt.Tada pakeist puse

user posted image

Kiek isgali isalikyti ir po to pakeisti kita puse

user posted image

Is sitos pozijos kelt viena koja,palaikyt 5-10 sekundziu ir taip kiekviena
koja 10 kartu.

user posted image

Papildyta:
radau paskutinio pratimo foto biggrin.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 04 13, 10:33)
Turiu pora pratimu,kurie sonine gerai tirpdo.

O, būtinai pasinaudosiu šiais pratimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Atrodo kad sunkus sitie pratimai unsure.gif
Atsakyti
Su sventemis visas! 4u.gif
Nuo ryt sportuoju vel, vakar-siandien leidziu sau viska, juk ne kasdien sventes biggrin.gif
Ryt viskas stosis i savo vezias ax.gif

Ka jus ta sonine vadinate? g.gif
O sie pratimukai tikrai daug jegu reikalauja, pabandziau dabar tai uch bigsmile.gif Bet matyt todel ir veiksmingi bigsmile.gif Reiks prijungti prie savo treniruociu
Atsakyti
O jūs fiksuojat savo apimtis bendroj lentelėj ar ne? smile.gif
Atsakyti