O aš, karvike, ir vėl aptingau Ne tai, kad aptingau, bet tos atostogos. Jau maniau - bus daugiau laiko, pasportuosiu. O priešingai. Norisi ilgiau pamiegot, geri orai į miestą ištempia (dažniausiai vakare, kai sportuot reikia). Et... Priverskit mane kas nors susiimt. Noriu kieto subiniuko
Daryk ryte atsikėlus, bus viskas atlikta ir dieną galėsi daryti, ką nori
QUOTE(Kaktusė @ 2009 04 10, 11:21)
O kaip su maistu? Nes keista kad svoris lėtai krenta
su maistu tai atskira versija...nusipirkau lengvas budas sulekneti, saziningai laikiausi nurodymu valgyti tik kai esi alkana ir stengtis tik darzoves, per tuos 3 men nukrito 4 kg ir stovi db... aisku kartais pasilepinu kokiu nesveiku maistu drauge sake , jog svoris gali nemazeti nes raumenys auga...na ziuresim kaip dabar bus kai begioti pradesiu
Papildyta:
dar apie ta "lengvas budas sulekneti" ..nusipirkau svarstykles elektronines, kur rodo kg ir gr ir kasdien ryte ir vakare sveriuosi, taip galiu stebeti kiek per diena pasunkeju, ir matyti rezultatus tik butina svertis ryte nevalgius ir nuogai, tada zinosi tikslu savo svori.
QUOTE(geewhiz @ 2009 04 10, 12:22)
Daryk ryte atsikėlus, bus viskas atlikta ir dieną galėsi daryti, ką nori
Aš ne mamytė Studentė aš, ryte jau po šešių lekiu į universitetą, o grįžtu kartais net penktą vakare
QUOTE(naujokė-- @ 2009 04 10, 13:34)
Aš ne mamytė Studentė aš, ryte jau po šešių lekiu į universitetą, o grįžtu kartais net penktą vakare
tai tau ir taip svoris turi kristi, namie nesedi, tai ir uzkandziauti nera kada
QUOTE(naujokė-- @ 2009 04 10, 12:34)
O visada reikia taip anksti keltis? Gal galima kelias dienas rytais, kitas vakarais? Beje, niekada nevėlu, galima ir 23 val. sportuoti, jeigu nesi įpratus anksti eiti miegoti.
Aš tai prisižiūrėjau gražių pilvukų, dar į avatarą įsidėjau, kad primintų, ko siekiu, tai net nebesmagu į savąjį žiūrėti
Na, užkandžiaut tai būna pertraukos, tada būna labai džiaugsmas mano riebalams, nes mokaus LŽŪU, o pavalgyt yra tik čeburėkai
O šiaip 23h jau nebegerai sportuot, iki 19h reikia suspėt, nes tada jau organizmui negerai. Šiaip ne visada taip anksti. Na, vėliausiai 7h keliuosi. Bet juk nesikelsiu valanda anksčiau, kad pasportuot, kai ir taip to miego trūksta labai
O šiaip 23h jau nebegerai sportuot, iki 19h reikia suspėt, nes tada jau organizmui negerai. Šiaip ne visada taip anksti. Na, vėliausiai 7h keliuosi. Bet juk nesikelsiu valanda anksčiau, kad pasportuot, kai ir taip to miego trūksta labai
Nu as kol stoviu,tai mano pilvas nesa kaip jusu avataruose
Pilvo forma gamta apdovanojo
bet kai atsisedu,tai iskarto gelbejimo ratas
Is pradziu irgi pradejau sia programa,kuria jus darot,
paskui uzsimaniau pilnos treniruotes ir isigijau dvd.
Tai beveik kasdien darau pagal dvd po valanda.Ir elipsa mynu
8 men.jau
Pilvo forma gamta apdovanojo
bet kai atsisedu,tai iskarto gelbejimo ratas
8 men.jau
QUOTE(addicted @ 2009 04 10, 14:48)
8 men.jau
8 men.jau
o is kur dvd gavai? labai ir as noreciau ...
QUOTE(emlaurija @ 2009 04 10, 13:53)
o is kur dvd gavai? labai ir as noreciau ...
parduotuveje nusipirkau
as Vokietijoje gyvenu
QUOTE(addicted @ 2009 04 10, 14:59)
aaaaa, aisku tada o tai ten pati programa kur ir 8 min?
QUOTE(emlaurija @ 2009 04 10, 14:11)
aaaaa, aisku tada o tai ten pati programa kur ir 8 min?
ne,emlaurija,ne ta pati
bet mane 8 min.prorgrama uzvede.Norejau pilnos programos
su apsilimu,pratimais,tempimais.