Siaip merginos aisku reikia ziureti ka tu valgai o ypac vakarais
tarkim faktiskai viska (saldumynai, picos, bandeles ir t.t.) geriausiai valgyti iki12val. dienos, paskui viska stegntis derinti ir su draugais vakarais galima susilaikyti jei pacios gaminat uznkandzius arba padazus:) na kartais gi galima save palepinti ir suvalgyti ka nors nesveiko,nes antraip organizmas vistiek isreikalaus to skanesto bet jau su didesniais nuostuoliais
sveikos mielosios,skaitau ir skaitau ir negaliu atsidziaugti ,kad yra tokiu ryztingu ir stpriu motiriskos lyties atstoviu siekianciu savo tikslo , pabai noreciau prisijungti prie jusu nes nebegaliu po mano oda atrauktas gelbejimosi ratas zianu juokingai skamba...bet tokia realybe, tikiuosi mane palaikysite , nes man lb reikia kokio stipraus palaikymo
QUOTE(kleora @ 2009 04 09, 23:51)
sveikos mielosios,skaitau ir skaitau ir negaliu atsidziaugti ,kad yra tokiu ryztingu ir stpriu motiriskos lyties atstoviu siekianciu savo tikslo , pabai noreciau prisijungti prie jusu nes nebegaliu po mano oda atrauktas gelbejimosi ratas zianu juokingai skamba...bet tokia realybe, tikiuosi mane palaikysite , nes man lb reikia kokio stipraus palaikymo
Kleora ,jungis drasiai ,priimame visas norincias grazinti savo kuna
Zinom be sunkaus darbo nebus ir rezultatu ,bet jau pradzia padaryta ,stiprus noras ir pasiryzimas pades siekti uzsibrezto tikslo
Tad imk visus tris balionus ,o ryt prie darbo
Labas, jau dvi dienas iš eilės ryte sportuoju
QUOTE(Kaktusė @ 2009 04 10, 10:17)
Labas, jau dvi dienas iš eilės ryte sportuoju
Tu tikra saunuole Kaktuse , o as visai aptingau ,tos buvusios grazios dienos pamaise man sportintis
Sveikutes, as kolkas nauja cia . norejau apie 8 min parasyti, sportuoju pagal sia programa jau 3 menesius, svoris labai pamazu krenta, bet apimtys mazeja , po 1- 2 cm per menesi. labai sutirtejo rankos ir pilvas, bet pastebejau, jei ilgesni laika nesportuoju, tai raumenukai labai atsipalaiduoja. nusprendziau pradeti begioti, ziuresiu kas gausis
Sveikutes
Saunu, kad musu kompanija dideja O kai dar rezultatai matosi tai
As sportuoju jau rytais(seniau vis kai uzmigdavo turtas) tai pastebejau, kad zymiai geriau ryte
Pasimatavau apimtis po10d, tai kai kur visu cm sumazeje, kitur tas pats, kitur puse cm O nevengiu ir saldumynu, ir daugiau pavalgyti kartais Plius ne kasdiena dariau si men Cia gal ta taisykle "sugrojo", kad antram men labiau pradeda matytis rezultatai
Saunu, kad musu kompanija dideja O kai dar rezultatai matosi tai
As sportuoju jau rytais(seniau vis kai uzmigdavo turtas) tai pastebejau, kad zymiai geriau ryte
Pasimatavau apimtis po10d, tai kai kur visu cm sumazeje, kitur tas pats, kitur puse cm O nevengiu ir saldumynu, ir daugiau pavalgyti kartais Plius ne kasdiena dariau si men Cia gal ta taisykle "sugrojo", kad antram men labiau pradeda matytis rezultatai
QUOTE(emlaurija @ 2009 04 10, 09:42)
sportuoju pagal sia programa jau 3 menesius, svoris labai pamazu krenta
O kaip su maistu? Nes keista kad svoris lėtai krenta
QUOTE(emlaurija @ 2009 04 10, 09:42)
nusprendziau pradeti begioti, ziuresiu kas gausis
efektas bus dar didesnis
saunuoles jus visos!
as irgi bandau isitraukti i sporta jau dvi dienas begioju ir tris dienas darau tuos pratimus skauda kojas
viskas butu gerai, bet jau apetitas man pavasari kad nubudo
apsisukdama valgau nors realiai tai sportuoju ne del svorio, nors galetu vienas kg nukrist, arba du bet norisi stangraus kuno...
as irgi bandau isitraukti i sporta jau dvi dienas begioju ir tris dienas darau tuos pratimus skauda kojas
viskas butu gerai, bet jau apetitas man pavasari kad nubudo
apsisukdama valgau nors realiai tai sportuoju ne del svorio, nors galetu vienas kg nukrist, arba du bet norisi stangraus kuno...
QUOTE(sesyte @ 2009 04 06, 23:48)
Aš kai pagalvoju apie ateinančią vasarą ir bikinių sezoną, tai man iškart ūpas sportuoti ir neprisivalgyti pakyla
man irgi
ir kai pagalvoju,kad uzsidejus suknele norisi,kad kojos dailiau
atrodytu,sportuoju kaip uzsivedus
nju va turiu problemele , bet man tos lenteles neatidaro