As pasitiesiu toki gumini takeli, kuri paskui susuku i ritineli, pirkau, berods, Senukuose, daug nekainavo.
Jei mano pilvo ir sedmenu apimtys sumazetu bent po 2 cm per men., buciau laiminga kaip slyva, balandzio 2 d. fikusuosiu rezultata.
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 06, 09:09)
Pagaliau gavosi manau per kitą savaitę pasiekimų lentelę paruošiu (turėdama laiko vis padirbėsiu su ja), dabar jau pradžią padariau tik reikia dar pamąstyti kaip patogiau padaryti, esmė ta, kad visi duomenys sueis iš Jūsų lentelių ir kai įrašysim balandžio mėn.rezultatus- matysim kiek keitėsi cm/kg pas kiekvieną, galėsim išfiltruoti kas daugiausia sumažino/padidino
Sveikos, jau atrodo ir as savo irasiau. Blogyte ar mano matosi irasai?
_Dovi_, aš tavo įrašų nematau. Kai įrašai spausk: file -> save&close. Po to vėl atidaryk ir pažiūrėk ar išsisaugojo
o dabar mane matot? tik nemoku uzsivadinti tai pasirasiau ant sheet 10 , kas galit pervadinkit
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 03 06, 11:25)
o dabar mane matot? tik nemoku uzsivadinti tai pasirasiau ant sheet 10 , kas galit pervadinkit
Taip matau, jau pervadinau
Aciu
O ka jus ten rasote skaicius, kiek atliktu pratimu?
As darau tik kojoms kas tie 8 ar 16?
1 pratimu ratas - 8?
1 pratimu ratas - 8?
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 06, 14:35)
O ka jus ten rasote skaicius, kiek atliktu pratimu?
1 pratimu ratas - 8?
1 pratimu ratas - 8?
kiek minuciu bent as rasau- 8 viena pratimo serija, 16- dvi pratimu serijos
quote=Sūrelis,2009 03 06, 12:35]O ka jus ten rasote skaicius, kiek atliktu pratimu?
1 pratimu ratas - 8?
[/quote]
Rašome minutes, taip 1 pratimų ratas- 8 min
Radau sporto forume straipsnį gana įdomų
7 minutes sporto[
1 pratimu ratas - 8?
[/quote]
Rašome minutes, taip 1 pratimų ratas- 8 min
Radau sporto forume straipsnį gana įdomų
7 minutes sporto[
Na, dėkojam stipriai už naują temelę ir už lentelę. Tikrai patogiai viskas padaryta Jau pasireiškiau
Sveikos
Atsižymiu ir aš naujoj temoj Jau po sporto, presiukas skauda, nors jaučiasi kad yra (kažkur po lašekais )
Atsižymiu ir aš naujoj temoj Jau po sporto, presiukas skauda, nors jaučiasi kad yra (kažkur po lašekais )