Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

As pasitiesiu toki gumini takeli, kuri paskui susuku i ritineli, pirkau, berods, Senukuose, daug nekainavo.
Jei mano pilvo ir sedmenu apimtys sumazetu bent po 2 cm per men., buciau laiminga kaip slyva, balandzio 2 d. fikusuosiu rezultata. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 06, 09:09)
Nu va dabra tai viskas super, Blogyte  4u.gif
Vakare reiks uzpildyti lentele  bigsmile.gif

Pagaliau gavosi thumbup.gif manau per kitą savaitę pasiekimų lentelę paruošiu (turėdama laiko vis padirbėsiu su ja), dabar jau pradžią padariau tik reikia dar pamąstyti kaip patogiau padaryti, esmė ta, kad visi duomenys sueis iš Jūsų lentelių ir kai įrašysim balandžio mėn.rezultatus- matysim kiek keitėsi cm/kg pas kiekvieną, galėsim išfiltruoti kas daugiausia sumažino/padidino smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau atrodo ir as savo irasiau. Blogyte ar mano matosi irasai? smile.gif
Atsakyti
_Dovi_, aš tavo įrašų nematau. Kai įrašai spausk: file -> save&close. Po to vėl atidaryk ir pažiūrėk ar išsisaugojo smile.gif
Atsakyti
o dabar mane matot? ax.gif tik nemoku uzsivadinti tai pasirasiau ant sheet 10 , kas galit pervadinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dovi_ @ 2009 03 06, 11:25)
o dabar mane matot?  ax.gif  tik nemoku uzsivadinti tai pasirasiau ant sheet 10 , kas galit pervadinkit  smile.gif

Taip matau, jau pervadinau 4u.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
O ka jus ten rasote skaicius, kiek atliktu pratimu?
As darau tik kojoms g.gif kas tie 8 ar 16?

1 pratimu ratas - 8?
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 06, 14:35)
O ka jus ten rasote skaicius, kiek atliktu pratimu?
As darau tik kojoms  g.gif  kas tie 8 ar  16?

1 pratimu ratas - 8?

kiek minuciu bent as rasau- 8 viena pratimo serija, 16- dvi pratimu serijos
Atsakyti
quote=Sūrelis,2009 03 06, 12:35]O ka jus ten rasote skaicius, kiek atliktu pratimu?
As darau tik kojoms  g.gif  kas tie 8 ar  16?

1 pratimu ratas - 8?
[/quote]
Rašome minutes, taip 1 pratimų ratas- 8 min

Radau sporto forume straipsnį gana įdomų
7 minutes sporto[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 06 kovo 2009 - 12:45
Na, dėkojam stipriai už naują temelę ir už lentelę. Tikrai patogiai viskas padaryta smile.gif Jau pasireiškiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atsižymiu ir aš naujoj temoj ax.gif Jau po sporto, presiukas skauda, nors jaučiasi kad yra (kažkur po lašekais doh.gif )
Atsakyti