Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(Merkina @ 2009 04 03, 10:56)
Man kilo įtarimas,gal blogai išsimatavau pradžioj, nes iš tikrųjų tai pagal drabužius jaučiu, kad yra skirtumas ir aplinkiniai pastebi  unsure.gif
Na bus matyt ateinantį mėnesį.
Rytoj išvykstu atostogauti, tai savaitėlę manęs nebus. Labai džiaugiuosi tuo, kad maudymosi kostiumėlį dėsiuos be didelio streso  mirksiukas.gif
Iki mergytės  smile.gif

Kaip fainai, atostogos smile.gif Gerai pailseti wink.gif Kur keliaujat? bigsmile.gif
Atsakyti
Merkina, gerų atostogų 4u.gif

Aš irgi maistą riboju, ypač vakarais. Kažkaip kai pradėjau sportuoti, visai nebesinori prisikimšti ar vakar paužkandžiauti. Va, atšilo orai, pradėsiu dviračiu važinėtis, tai gal tos nelemtos šlaunys sparčiau tirps bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 04 03, 13:45)

Aš irgi maistą riboju, ypač vakarais. Kažkaip kai pradėjau sportuoti, visai nebesinori prisikimšti ar vakar paužkandžiauti. Va, atšilo orai, pradėsiu dviračiu važinėtis, tai gal tos nelemtos šlaunys sparčiau tirps bigsmile.gif

Klausimas : tirps ar raumenys augs?? g.gif Kazkaip visa laika galvojau kad nuo dviracio storeja apatine koju dalys smile.gif
Atsakyti
ar kuri darėte pratimus pilvo presui? ar padėjo sustangrinti pilvuką/. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 04 03, 14:01)
Klausimas : tirps ar raumenys augs??  g.gif Kazkaip visa laika galvojau kad nuo dviracio storeja apatine koju dalys smile.gif

Turiu omeny, lašiniai tirps, o raumenukai lai auga, kai jų yra saikingai, man jie nemaišo mirksiukas.gif

QUOTE(mažulė @ 2009 04 03, 14:05)

Taip, įtariu, kad visos daro pilvo presui smile.gif Man asmeniškai laaaaabai sustangrino. Per mėnesį 8 cm netekau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 04 03, 14:05)

Tai aisku jeigu pastoviai daryti ir maista riboti bus rezulatas.
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 04 03, 15:06)
Turiu omeny, lašiniai tirps, o raumenukai lai auga, kai jų yra saikingai, man jie nemaišo mirksiukas.gif
Taip, įtariu, kad visos daro pilvo presui smile.gif Man asmeniškai laaaaabai sustangrino. Per mėnesį 8 cm netekau mirksiukas.gif

o darei palei tą programą kur ideta pirmame puslapyje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 04 03, 13:39)
Kaip fainai, atostogos  smile.gif Gerai pailseti wink.gif Kur keliaujat?  bigsmile.gif

Į Kanarus, Lanzarote salą ax.gif Ačiū smile.gif
Papildyta:
[quote=sesyte,2009 04 03, 13:45]

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 04 03, 14:34)
o darei palei tą programą kur ideta pirmame puslapyje? ax.gif

Tai taip bigsmile.gif

QUOTE(Merkina @ 2009 04 03, 14:37)
Į Kanarus, Lanzarote salą  ax.gif Ačiū  smile.gif

Dabar sukėlei nerealų baltą pavydą bigsmile.gif
Atsakyti
labukas smile.gif as irgi darau tuos pratimus.. Super!! apimtys per menesi kaip reikalas sumazejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simons.kitty @ 2009 04 03, 16:45)
labukas smile.gif as irgi darau tuos pratimus.. Super!! apimtys per menesi kaip reikalas sumazejo smile.gif

as nenoriu apimciu numerti tik sustangrinti pilvuka o tai po nestumo jis jau labaaai ne kokios isvaizdos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 04 03, 09:56)
Man kilo įtarimas,gal blogai išsimatavau pradžioj, nes iš tikrųjų tai pagal drabužius jaučiu, kad yra skirtumas ir aplinkiniai pastebi  unsure.gif
Na bus matyt ateinantį mėnesį.
Rytoj išvykstu atostogauti, tai savaitėlę manęs nebus. Labai džiaugiuosi tuo, kad maudymosi kostiumėlį dėsiuos be didelio streso  mirksiukas.gif
Iki mergytės  smile.gif

Gerų tau atostogų Merkina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti