niu tada aisku, bet taip padarius tuos pratimus savijauta tai sauni, kad taip po menesiuko butu dar geriau tada valioo
Na va prisadaviau ir as po menesiuko darbo ,rezultatais nesu dar patenkinta ,bet sis tas yra
Aš manau, kad sportuojant bent jau taip kaip mes ir pasistengiant neprisivalgyti ypatingai vakarais, pasirodys ir tie laukti rezultatai O iš tikrųjų pritariu, kad svarbiausia netgi ne rezultatai (aišku jie labai laukiami), o tai, kad pratimukai tampa įpročiu. Būna taip, kai padarai pertrauką nors porą dienų, tai kūnas tiesiog pats atrodo pradeda reikalauti, kad pasijudintum. O pasimankštinus ir savijauta visai kita Judesio tikrai labai reikia, taigi, nepasiduodam ir judam į priekį
Sėkmės visai gražiai mūsų kompanijai ir toliau
Sėkmės visai gražiai mūsų kompanijai ir toliau
Na as nuo sausio vidurio kazkur dariau vien tik tuos 8 min .pratimus, ova neperseniausiai pakeiciau pratimukus kitais,tik nevisus
na as kai kuriuos prijungiu ir savo.
QUOTE(smilgeleee @ 2009 04 01, 18:20)
Na as nuo sausio vidurio kazkur dariau vien tik tuos 8 min .pratimus, ova neperseniausiai pakeiciau pratimukus kitais,tik nevisus
QUOTE(mergyte0502 @ 2009 04 01, 18:27)
na as kai kuriuos prijungiu ir savo.
Mergytės, tai aš irgi darau, viskas ok, bet norėjau paklausti ar i tą exelio lentelę tai rašote? Na pvz aš kasdien dau kurią nors 8 min mankštelę, ir tarkim kojoms dar savo kažkokią, tai ar rasyti 8 ar 16? na gal suprasit ko klausiu .
QUOTE(ernesin @ 2009 04 01, 21:50)
Mergytės, tai aš irgi darau, viskas ok, bet norėjau paklausti ar i tą exelio lentelę tai rašote? Na pvz aš kasdien dau kurią nors 8 min mankštelę, ir tarkim kojoms dar savo kažkokią, tai ar rasyti 8 ar 16? na gal suprasit ko klausiu .
na as jei darau visus pratimus (as ten blauzdu pakeiciau i tempimo) tai jei po karta darau, rasau 1, na arba 8(min), jei du kartus tada skaiciu 2 ties atitinkama grupe arba 16(min)
bet as registruoju tik siu pratimu skaiciu, o jei darau papildomai kazka kitko -neregistruoju
kazkaip pasimeciau norejau tada pasiteirauti, tai i ta lentele reikia rasyti pratimu skaiciu ar minutes, nes as rasiau 8 pratimus kur dadejau savo tai parasiau11minuciu.
QUOTE(mergyte0502 @ 2009 04 02, 11:13)
kazkaip pasimeciau norejau tada pasiteirauti, tai i ta lentele reikia rasyti pratimu skaiciu ar minutes, nes as rasiau 8 pratimus kur dadejau savo tai parasiau11minuciu.
Aš taip suprantu 8 tai 1 pratimas. Jei padarau vieną kartą tai rašau 8, jei du tai 16, bet jei darau kažką papildomai tai į šitą lentelę nerašau.
As irgi dar papildomai darau pratimuku
siandien reiks duomenys irrasyti, vakar vakare pasimatavau nieko nevalgiusi visa diena, tai visur kazkaip maziau rodo
siandien reiks duomenys irrasyti, vakar vakare pasimatavau nieko nevalgiusi visa diena, tai visur kazkaip maziau rodo
Sveikos mergytes Saunuoles jus , kad pasportojat. Labai noriu ir as prie jusu prisijungti, ar prijimsit. Visos temos neturiu laiko perskaityt, tai gal kuri imesit nuoroda, kaip i ta lentele pakliut ir savo duomenys surasyt?