Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Na as tik menesiuka darau su pertraukom, bet biskuti gal matosi g.gif
Daugiausiai dariau pilvo presui, bet dabar jau bandysiu daryt visus pratimus ir tikrai darysiu iki vasaros, tada ir bus matyt ar yra rezultatai ar ne ax.gif Tikiuos kad per 3 men kazkas paikeis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesssija: 31 kovo 2009 - 18:52
Man sumažėjo, tik aš to plika akimi nelabai matau, bet praėjus 2 savaitėms pasimatavau save, tai rezultatai tikrai nustebino. Be to, pati jaučiu kaip sustangrėjo sėdynė, pilvas. Manau, kad geriausių rezultatų įmanoma pasiekti kantriai ir nuolat sportuojant+mityba ir t.t.
Atsakyti
Taip ,taip sutinku sportas +mityba ir rezultatai tikrai thumbup.gif su maistu buvau apsileidusi kimsau viska is eiles ,na taip pasitaike tai viena tai kita proga ax.gif ,bet nesakau ,kad pratimukai nieko nedave ,atvirkasciai kunas stangreja ir uzpakaliuku esu patenkinta ,bet dar truksta ir siaip bendra savijauta thumbup.gif
Sportuoti nenustojau ,tik kai ka pakeiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai sergu. Tikiuosi kitas mėnesis bus produktyvesnis, nes ši sportavau tik 5 kartus (planavau 15), plius 4 dienas tik pilvui dariau pratimus. Svarbu, kad ryt probleminės vietos nebūtų išsipūtusios... biggrin.gif O jau balandį šviečiant saulei, kai kibsiu sportuot.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Išsimatavau ilgai laukus ir rezultatas... toks pats lotuliukas.gif Bet nesuprantu kaip čia yra, nes pilvas ir sėdynė ir rankos ir kojos stangresnės blink.gif
Na žodžiu turbūt po mėnesio dar nereikia norėt stebuklų. Sportuojam toliau 4u.gif
Sveikinu visas įžengus į naują mėnesį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi išsimatavau bigsmile.gif Svoris tai tik 0,5 kg pakito, bet užtai liemuo - net 8 cm plonesnis thumbup.gif Pilvukas grįžta į jaunystės laikus, kai dar negimdžiusi buvau biggrin.gif Sėdimoji -4 cm, kojos -2cm. Su kojomis sunkiausia, bet tuoj sniegai nutirps, važinėtis dviračiu pradėsiu prie viso ko biggrin.gif

Prisigyriau, bet manau kiekviena iš mūsų skirtinga, todėl ir skirtingai sportas veikia smile.gif Visoms linkiu neprarasti ryžto ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos, noreciau prisijunkti prie jusu mat po gimdymo priaugau 18kg.
Ir jau praejo 9menesiai, sunkokai siakasi numesti, nes kad ir laikiausi dietos iskart suslubuodavo sveikata, geriu vaistukus bandau kazka tokio daryti namuose bet vis kazkaip nesiseka, saku gal pas jus pasikonsultuociau kaip viska teisingai daryti ir galiausiai susitvarkyciau, nes tas antsvosis gan mane kamuoja, o gydytoju ziniomis kai pradesi dirbti po2 metu sako ir savaime nukris, o kaip dabr susitvarkyti tai nesigilina.
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 04 01, 11:06)
Aš irgi išsimatavau bigsmile.gif Svoris tai tik 0,5 kg pakito, bet užtai liemuo - net 8 cm plonesnis thumbup.gif Pilvukas grįžta į jaunystės laikus, kai dar negimdžiusi buvau biggrin.gif Sėdimoji -4 cm, kojos -2cm. Su kojomis sunkiausia, bet tuoj sniegai nutirps, važinėtis dviračiu pradėsiu prie viso ko biggrin.gif

Prisigyriau, bet manau kiekviena iš mūsų skirtinga, todėl ir skirtingai sportas veikia smile.gif Visoms linkiu neprarasti ryžto ir kantrybės 4u.gif

Va čia tai bent thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai džiugu girdėt, vadinasi nors ir lėčiau, bet rezultatų ir mes kažkada pasieksim!!! Net pavydžiu sesytei (baltai) mirksiukas.gif ir sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif

Žiauriai sujaudino sesytės rezultatai - tikiuosi visos jų pasieksime thumbup.gif
Aš irgi šiandien prisijungiau prie jūsų lentelės, savo duomenų dar nėra kaip palyginti, bet lyginant su jūsiškiais tai mano liemuo tragiškas doh.gif Na aišku jei įtraukčiau pilva tai gal ir 10cm butu maženės apimtys, bet manau tai tik savęs apgavimas, o jūs irgi atsipalaidavę matuojatės?
Atsakyti
Prisiduodu ir as kol nepamirsau. Na ka, po menesio viskas labai gera kryptim juda. Nuo liemens -2 cm, nuo slaunu -1cm, centimetriukas nuo sonines, uztat ant uzpakaliuko jau +2 cm raumenuku, o taip bijojau, kad dar labiau nesumazetu.
Svoris praktiskai mazai pakito, gal 500gramu priaugau, bet vis tik raumenukai auga, nes svorio nelabai ir buvo ka mest, svarbiausia buvo but ne tokiai minkstutei, nes iki tol, tai dieve dieve, liekna, kaulai smulkuciai , bet kur suimsi, ten riebaliukai smile.gif Taigi rezultatai dziuginantys, visa stangresne jauciuos ir atrodau. O svarbiausia visai net ne tai, kad apimtys keiciasi, o tai, kad po darbo skubu namo sportuot, atsirado toks iprotis ir baisiai sazine grauzia jei sugriesiju, o be to savijauta puiki smile.gif Kai prisimenu, kad sportas buvo mano didziausias priesas, o dabar jis teikia begalini malonuma, tai labai didziuojuos savimi smile.gif Kitas dalykas, pasiderinus su masazais taure, matomo celiulito ant koju jau irgi nera, dar laukia darbas, kol ir suemus nebus matyti smile.gif
O siaip jau sveikinu visas, kurios pabaige si menesiuka su manksta ir linkiu nenuleisti ranku ir sekmingai toliau pildyti lenteles smile.gif
Atsakyti
o tai ar galeciau prisijunkti, ir jei taip tai kur man ta lentele rasti,
Atsakyti
Merkina, ačiū labai blush2.gif Aš prie viso sporto vakarinius valgymus ir lindimus į šaldytuvą baigiau, tas irgi prisidėjo. Aš tikrai manau, kad po truputį po truputį tau ir visoms kitoms tie cm pradės mažėti drinks_cheers.gif

mergyte, dietos nepatarčiau laikytis, ypač jei maitini dar. Išvis aš esu prieš visas dietas - geriau visko po truputį, bet saikingai. Plius sportas, aktyvus gyvenimo būdas, taip pat reikėtų vengti visokių užkandžiavimų, ypač vėlai vakarais, gerti daaaug vandens. Aš dar laikausi tokios taisyklės (chrestomatinės) - pusryčius suvalgyk pats, pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui bigsmile.gif Sportas tikrai nepakenks, o tik padės.
Atsakyti