Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(Inesssija @ 2009 03 30, 12:30)
Na jus paneles  ( sesyte, merkina )  thumbup.gif  paziurejau lentelej daug pratimu darot, balionas Jums  4u.gif

Ačiū ačiū biggrin.gif naudojuosi proga kol yra noras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 30, 12:24)
Ačiū ačiū  biggrin.gif  naudojuosi proga kol yra noras  ax.gif

drinks_cheers.gif
Mergaitės šan kokia aš yahoo.gif Raumenukų po savaitgalio jau nebeskauda ir atlikau kartu visus pratimukus su komanda hihihi.gif Bet puškuodama lotuliukas.gif Aš darau tik sėdmenims rolleyes.gif Niu tokio ryžto dar niekad nebuvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 03 30, 15:22)
drinks_cheers.gif
Mergaitės šan kokia aš  yahoo.gif Raumenukų po savaitgalio jau nebeskauda ir atlikau kartu visus pratimukus su komanda hihihi.gif Bet puškuodama lotuliukas.gif Aš darau tik sėdmenims rolleyes.gif Niu tokio ryžto dar niekad nebuvo blush2.gif

Šaunu 4u.gif O kuo toliau tuo ryžtas bus didesnis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 03 30, 15:22)
drinks_cheers.gif
Mergaitės šan kokia aš  yahoo.gif Raumenukų po savaitgalio jau nebeskauda ir atlikau kartu visus pratimukus su komanda hihihi.gif Bet puškuodama lotuliukas.gif Aš darau tik sėdmenims rolleyes.gif Niu tokio ryžto dar niekad nebuvo blush2.gif

Šaunuolė thumbup.gif Taip ir toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Prisiduodu po pratimų. Nežinau ar mane tas persuktas laikas taip veikia, knapsėjau vakar pusę dienos doh.gif Šiandien iš ryto padariau "mankštelę" gal išsijudinsiu.
Geros dienelės smile.gif
Atsakyti
Pora dienų praleidau ir dariau kitus pratimus, šiandien vėl dariau tuos 8 min Buns, kankynė baisi, užpakalis dega, pasijutau kaip kankinama biggrin.gif Tik tie pritūpimai lengvesni.
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif

Tai ka, oras grazeja, o mes aktyviau plusam thumbup.gif
Naujokems 4u.gif Smagu kad musu daugeja thumbup.gif

Ryt visos matuojames apimtis thumbup.gif
As kasryta vis neatsigroziu grazejanciu kunu wub.gif
Aisku dar "jojiko kelnes" nelabai pasiduoda, bet as jas iveiksiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,
aš taip pat jau po pratimų, kai tik vaikis užmiega mama sportuot skuba bigsmile.gif ... tik , kad tas entuziazmas neišblėstų blush2.gif . Nedarau kol kas rankoms kasdien ir tempimo pratimų, bet vietoj jų 8 min suku lanką kasdien.
Atsakyti
QUOTE(ariadnė @ 2009 03 31, 13:29)
Sveikutės  4u.gif ,
aš taip pat jau po pratimų, kai tik vaikis užmiega mama sportuot skuba  bigsmile.gif ... tik , kad tas entuziazmas neišblėstų  blush2.gif . Nedarau kol kas rankoms kasdien ir tempimo pratimų, bet vietoj jų 8 min suku lanką kasdien.

drinks_cheers.gif as taipogi tik tada kai uzmiega, nes antraip tektu dalintis ne tik kilimeliu , svarmenimis, bet ir vaika kilnoti biggrin.gif
vakare pries miega vedasi mane sportuoti hihihi.gif tai darom abu pritupimus, kojas kilnojam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės visos. Net nepastebėjau, kaip praėjo tos kelios savaitės nuo mano pirmos aptingimo dienos ir štai aš jau beveik mėnesį laiko nė raumenėlio nepajudinau verysad.gif Labai gėda prieš save ir prieš jus visas, kad ryžto pritrūko. Bet va, rytoj naujas mėnuo, išsimatuosim naujai, ir pradėsim iš naujo viską blush2.gif Tikiuosi, kad pavyks vėl dirbt taip, kaip anksčiau, nes toks jausmas, kad grįžo viskas, kas buvo "nusportuota" verysad.gif Tikiuos, kad daugiau nebepasikartos tokia tinginystė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokė--: 31 kovo 2009 - 15:19
Svarbu, kad susiemate ir neapleidžiate sporto. smile.gif

Aš tai va jau kokias dvi savaitės beveik per prievartą darau tuos pratimus ir padariusi nebejaučiu jokių rezulatų.. verysad.gif Tikiuosi ryt rezultatai nudžiugins, nes veidrodyje niekas nesikeičia..Kaip pasikeitė pirmosiom dienom, taip ir sustojo.. unsure.gif
Atsakyti
Va va ,man ir tas pat ,nieks nesumazejo doh.gif ,gal kad kunas po truputuka grazeja ,stangreja.Manau ,kad jau laikas keisti pratimukus ,jokio efekto neber darant vien ir tuos pacius g.gif
Atsakyti