Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Keista kad neeina prisijungti g.gif gal rimtai kokios programos nera unsure.gif

Kiek cia daug ziuriu sportuojanciu atsiranda thumbup.gif

As tai biski praleidziau , bet nuo pirmadienio vel pradedu su naujom jegom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(geewhiz @ 2009 03 27, 19:43)
Sveikos, aš irgi noriu jungtis 4u.gif O jūs visus pratimus darot ar pasirenkat, ką norit iš jų? ax.gif

sveika prisijungusi 4u.gif
As darau visus pratimus thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien bandžiau daryti visus išskyrus rankoms. Sunkiausia buvo pratimai užpakaliui, žiaurūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geewhiz @ 2009 03 28, 11:43)
Šiandien bandžiau daryti visus išskyrus rankoms. Sunkiausia buvo pratimai užpakaliui, žiaurūs doh.gif

thumbup.gif Aš nuo jų startavau lotuliukas.gif Šian poilsio diena tongue.gif
Atsakyti
Sveikute, aš taip pat nuo balandžio 1d. jungiuosi prie jūsų 4u.gif Iki šiol jau dvi savaites darau bodyflex'ą, bet mažokai man poveikio, taigi 8 min pratimukai nepamaišys mirksiukas.gif. Per šias dienas išbandysiu visoms kūno dalims kasdien po vieną seriją(širyt jau kojoms išbandžiau) ir balandžio 1d. jau pildysiu lentelę mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif , noriu ir aš jungtis į jūsų šaunų būrį biggrin.gif , keletą dienelių jau darau šiuos pratimukus, tik vietoj tempimo pratimų pasuku lanką blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 03 28, 13:03)
Sveikute, aš taip pat nuo balandžio 1d. jungiuosi prie jūsų 4u.gif  Iki šiol jau dvi savaites darau bodyflex'ą, bet mažokai man poveikio, taigi 8 min pratimukai nepamaišys mirksiukas.gif.  Per šias dienas išbandysiu visoms kūno dalims kasdien po vieną seriją(širyt jau kojoms išbandžiau) ir balandžio 1d. jau pildysiu lentelę mirksiukas.gif .

Oi dar reik įkirsti tą rašymo sistema į tą ekseli man en žalias miškas doh.gif tongue.gif Aškažkodėl darau tik sėdmenims, nes ir tai, kai po tanko pervažiuota blink.gif nesugebėčeu dar pvz., ir kokiam presui man per daug doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien pirmą kartą dariau pratimukus presui (o prisižadėjus tai jau buvau gal priešš mėnesį!). Ir laaabai patiko. Dar kartą, iš naujo, jungiuosi į jūsų būrį smile.gif 4u.gif Tik kaklą truputį skauda, sunkoka pajudint, bet kadangi girdėjau, jog čia daugeliui pradžioj taip buvo, tai per daug nesijaudinu smile.gif Bandysiu ir kitoms kūno dalims. Sėkmės visoms pasiekti savo tikslus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos sportuojančios ir prisijungusios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pavasaris ant nosies ir mes jau padailėjusiom formom tikiuosi ax.gif
Tai kaip visgi nusprendėt su mėnesio rezultatais? Keliam į lentelę ar čia aptarinėsim?
Man po mėnesio pratimų darymo, šoninė nerealiai pasikeitė thumbup.gif Ir ne tik aš jau matau rezultatą smile.gif Tikiuosi matmenys irgi nudžiugins, laukiu rytojaus bigsmile.gif
Atsakyti
Galime į lentelę matmenis sudėti, tada galėsi ir palyginti, o ir temoje pasigirti ne nuodėmė biggrin.gif Mane irgi pastebi pasikeitusią, pati jaučiu irgi, tai žiūrėsime ką metro juostelė trečiadienį parodys biggrin.gif
Atsakyti
Na jus paneles ( sesyte, merkina ) thumbup.gif paziurejau lentelej daug pratimu darot, balionas Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 30, 12:30)
Na jus paneles  ( sesyte, merkina )  thumbup.gif  paziurejau lentelej daug pratimu darot, balionas Jums  4u.gif

Oi ačiū blush2.gif Man jaučiasi atsėlinanti senatvė, dėl to ir stengiuosi ją vyti visokiais būdais ir priemonėm tolyn bigsmile.gif
Atsakyti