Keista kad neeina prisijungti gal rimtai kokios programos nera
Kiek cia daug ziuriu sportuojanciu atsiranda
As tai biski praleidziau , bet nuo pirmadienio vel pradedu su naujom jegom
QUOTE(geewhiz @ 2009 03 27, 19:43)
Sveikos, aš irgi noriu jungtis O jūs visus pratimus darot ar pasirenkat, ką norit iš jų?
sveika prisijungusi
As darau visus pratimus
Šiandien bandžiau daryti visus išskyrus rankoms. Sunkiausia buvo pratimai užpakaliui, žiaurūs
QUOTE(geewhiz @ 2009 03 28, 11:43)
Šiandien bandžiau daryti visus išskyrus rankoms. Sunkiausia buvo pratimai užpakaliui, žiaurūs
Aš nuo jų startavau Šian poilsio diena
Sveikute, aš taip pat nuo balandžio 1d. jungiuosi prie jūsų Iki šiol jau dvi savaites darau bodyflex'ą, bet mažokai man poveikio, taigi 8 min pratimukai nepamaišys . Per šias dienas išbandysiu visoms kūno dalims kasdien po vieną seriją(širyt jau kojoms išbandžiau) ir balandžio 1d. jau pildysiu lentelę .
Sveikos visos , noriu ir aš jungtis į jūsų šaunų būrį , keletą dienelių jau darau šiuos pratimukus, tik vietoj tempimo pratimų pasuku lanką .
QUOTE(ernesin @ 2009 03 28, 13:03)
Sveikute, aš taip pat nuo balandžio 1d. jungiuosi prie jūsų Iki šiol jau dvi savaites darau bodyflex'ą, bet mažokai man poveikio, taigi 8 min pratimukai nepamaišys . Per šias dienas išbandysiu visoms kūno dalims kasdien po vieną seriją(širyt jau kojoms išbandžiau) ir balandžio 1d. jau pildysiu lentelę .
Oi dar reik įkirsti tą rašymo sistema į tą ekseli man en žalias miškas Aškažkodėl darau tik sėdmenims, nes ir tai, kai po tanko pervažiuota nesugebėčeu dar pvz., ir kokiam presui man per daug
Sveikutės, šiandien pirmą kartą dariau pratimukus presui (o prisižadėjus tai jau buvau gal priešš mėnesį!). Ir laaabai patiko. Dar kartą, iš naujo, jungiuosi į jūsų būrį Tik kaklą truputį skauda, sunkoka pajudint, bet kadangi girdėjau, jog čia daugeliui pradžioj taip buvo, tai per daug nesijaudinu Bandysiu ir kitoms kūno dalims. Sėkmės visoms pasiekti savo tikslus
Sveikos visos sportuojančios ir prisijungusios
Pavasaris ant nosies ir mes jau padailėjusiom formom tikiuosi
Tai kaip visgi nusprendėt su mėnesio rezultatais? Keliam į lentelę ar čia aptarinėsim?
Man po mėnesio pratimų darymo, šoninė nerealiai pasikeitė Ir ne tik aš jau matau rezultatą Tikiuosi matmenys irgi nudžiugins, laukiu rytojaus
Pavasaris ant nosies ir mes jau padailėjusiom formom tikiuosi
Tai kaip visgi nusprendėt su mėnesio rezultatais? Keliam į lentelę ar čia aptarinėsim?
Man po mėnesio pratimų darymo, šoninė nerealiai pasikeitė Ir ne tik aš jau matau rezultatą Tikiuosi matmenys irgi nudžiugins, laukiu rytojaus
Galime į lentelę matmenis sudėti, tada galėsi ir palyginti, o ir temoje pasigirti ne nuodėmė Mane irgi pastebi pasikeitusią, pati jaučiu irgi, tai žiūrėsime ką metro juostelė trečiadienį parodys
Na jus paneles ( sesyte, merkina ) paziurejau lentelej daug pratimu darot, balionas Jums
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 30, 12:30)
Na jus paneles ( sesyte, merkina ) paziurejau lentelej daug pratimu darot, balionas Jums
Oi ačiū Man jaučiasi atsėlinanti senatvė, dėl to ir stengiuosi ją vyti visokiais būdais ir priemonėm tolyn