Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(Inesssija @ 2009 03 27, 14:59)
2 psl.  parasyta kur ir kaip prisijungti wink.gif

Tai, kad bandžeu nepavyko doh.gif blush2.gif ainu dar kartelį pabandysiu 4u.gif
Papildyta:
Nu nieko nesigauna doh.gif surenku gmail.com arba mūsų iš antro puslapio, tai man meta tiesiai mano pašto dėžutę doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
verysad.gif
Beje mergaitės kvailokas klausimas, bet jūs visada atliekat tempimus arba apšilimą prieš pradedant sportuoti g.gif blush2.gif Nes naujokė šiam reikale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 27 kovo 2009 - 15:21
As pries pratimus visada apsilima padarau. Isijungiu kokia man patinkancia daina ir pastriksiu lotuliukas.gif O po pratimu tempimo pratimus kelis atlieku. 4u.gif

QUOTE(Inesssija @ 2009 03 27, 12:28)
O as visai tempimo nedarau  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2009 03 27, 12:37)
Tai kur sportuotojos? bigsmile.gif  As startavau po "moteriskuju dienu" super  thumbup.gif  Jau laukiau nesulaukiau kada galesiu pradeti thumbup.gif
Noriu paklausti, kada tempimo pratimai geriausia atlikti?Pries visus pratimus ar pabaigoje?
Kada cia rezultatais dalijates? As turbut tik kita men galesiu, nes kadangi neseniai prisijungiau, tai nebent esamus galesiu aprasyti ax.gif

tempimo pratimus butina daryti ir pries ir po treniruotes. skirtumas toks, pries treniruote tempima laikai 8-10 sekundziu, po treniruotes 20-30 sekundziu. cia iskaiciuoti gali ir lankstumo pratimus
atsiprasau,kad isibroviau teip biggrin.gif gaila skaityt, kaip kaikurie spjauna i toki svarbu dalyka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dynamite @ 2009 03 27, 15:41)
As pries pratimus visada apsilima padarau. Isijungiu kokia man patinkancia daina ir pastriksiu  lotuliukas.gif O po pratimu tempimo pratimus kelis atlieku.  4u.gif

Tai ryt aš ir striksėsiu lotuliukas.gif su šokdyne hihihi.gif o gal išeigines pasidaryti mastau.gif Mergaitės kiek jūs kartų per savaitę skiriat šiam malonumui laugh.gif
Nu gal galit paaiškinti man nesusiprateliai, kaip patekti į jūsų pogrindį unsure.gif renku aš viską ką reikia nu neduoda man niekur ten prisiloginti su tuo ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 03 27, 14:32)
Mergaitės sportuoju trečią rytą, bet jūs man pasakykit kada praeis tas skausmas doh.gif Nes vaikštau, kaip robotas taip skauda šlaunis, kad myš.... norisi biggrin.gif Bet šyrit jau lengveu padareu nei vakar thumbup.gif Kūnas pradeda priprasti rolleyes.gif Aš patenkinta, nes po to ryte žvali būnu thumbup.gif Tik man įdomu kur jūs ten ką rašot

greit bus lengviau 4u.gif As net viena diena dariau pertrauka, nes neimanoma buvo sportuoti doh.gif

QUOTE(Aprile @ 2009 03 27, 16:18)
Nu nieko nesigauna doh.gif  surenku gmail.com arba mūsų iš antro puslapio, tai man meta tiesiai mano pašto dėžutę

tai atsilogink is savo pasto dezutes, tuomet turetu pavykti 4u.gif

QUOTE(sygyta @ 2009 03 27, 17:42)
tempimo pratimus butina daryti ir pries ir po treniruotes. skirtumas toks, pries treniruote tempima laikai 8-10 sekundziu, po treniruotes 20-30 sekundziu. cia iskaiciuoti gali ir lankstumo pratimus
atsiprasau,kad isibroviau teip  gaila skaityt, kaip kaikurie spjauna i toki svarbu dalyka

aciuks.gif
As is tu, kur tik neseniai pamegau sporta . Todel dar ne viska zinau blush2.gif

Buvau ilindusi i jusu duomenu baze, jei taip galima issireiksti, tai dauguma tiesiog manekenes bigsmile.gif Svoriai mazi doh.gif bigsmile.gif
Balandzio1 irasysiu ir as savo duomenis blush2.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2009 03 27, 17:42)
Mergaitės kiek jūs kartų per savaitę skiriat šiam malonumui  laugh.gif

Kai nera mmm, kiekviena diena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAVa: 27 kovo 2009 - 17:04
QUOTE(MAVa @ 2009 03 27, 17:02)
greit bus lengviau 4u.gif  As net viena diena dariau pertrauka, nes neimanoma buvo sportuoti doh.gif
tai atsilogink is savo pasto dezutes, tuomet turetu pavykti 4u.gif
aciuks.gif
As is tu, kur tik neseniai pamegau sporta . Todel dar ne viska zinau blush2.gif

Buvau ilindusi i jusu duomenu baze, jei taip galima issireiksti, tai dauguma tiesiog manekenes bigsmile.gif Svoriai mazi doh.gif  bigsmile.gif
Balandzio1 irasysiu ir as savo duomenis blush2.gif rolleyes.gif
Papildyta:

Kai nera mmm, kiekviena diena 4u.gif

Dėkuj bandysiu ir aš ten patekti gal ir aš monikenė bigsmile.gif lotuliukas.gif juokauju žinoma biggrin.gif juk dėl savęs viską darom rolleyes.gif O aš dar ir kokia žaliuokė tongue.gif Sakeu ryt praleisiu reikia pailsėti vacation4.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aprile, ar pavyko?
Einu ir as bent svori, ugi susirasysiu, detalesni duomenys, bus po keliu dienu
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2009 03 27, 17:24)
Aprile, ar pavyko?
Einu ir as bent svori, ugi susirasysiu, detalesni duomenys, bus po keliu dienu

nea verysad.gif tai ka jus darot nuo pradziu ar ivedat sssupermamos ir visa kita nu man niekaip nesigauna doh.gif verysad.gif verysad.gif net nerandu kur slaptažody įrašyti sorry unsure.gif
Papildyta:
Niu va pagaliau kažkas pavyko g.gif
Meta tema:
exel lentelė ir sportas 1 ir ttt.. bet nepavykst atidaryti unsure.gif ką ne taip darau tipo neturiu programos per, kurią galėčeu atsidaryti doh.gif ai pasimečeu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 27 kovo 2009 - 17:42
Sveikos, aš irgi noriu jungtis 4u.gif O jūs visus pratimus darot ar pasirenkat, ką norit iš jų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geewhiz @ 2009 03 27, 18:43)
Sveikos, aš irgi noriu jungtis 4u.gif O jūs visus pratimus darot ar pasirenkat, ką norit iš jų? ax.gif

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Aš pvz. darau pilvo presui, užpakaliukui, kojoms ir tempimo pratimus mirksiukas.gif

Pagaliau užpildžiau ir aš savo duomenis pašte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 03 27, 17:41)
Meta tema:
exel lentelė ir sportas 1 ir ttt.. bet nepavykst atidaryti unsure.gif ką ne taip darau tipo neturiu programos per, kurią galėčeu atsidaryti doh.gif ai pasimečeu  verysad.gif

Excel failas vadinasi "Sporto lentele". Paspaudus turėtų atsidaryti, nebent gal nėra kompiuteryje Microsoft Office instaliuota... g.gif
Atsakyti
As tempimus pries pat striksejima irgi darau, bet tik kaklui ir liemeniui ir rankoms lotuliukas.gif O sportuoti stengiuosi kasdien, nors savaitg dazniausiai neiseina plano ivykdyti lotuliukas.gif

QUOTE(sygyta @ 2009 03 27, 16:42)
atsiprasau,kad isibroviau teip biggrin.gif gaila skaityt, kaip kaikurie spjauna i toki svarbu dalyka biggrin.gif

QUOTE(Aprile @ 2009 03 27, 16:42)
Mergaitės kiek jūs kartų per savaitę skiriat šiam malonumui  laugh.gif

Atsakyti