Pas mane irgi, nes kažkaip liūdesio ir apmąstymo laikotarpis, tai nuotaikos nėra net sportuoti
Palauksim dar kitų nuomonių
Na pas mane noras yra bet laiko nera ...
o aš esu bais pikta ant sporto nugis po jo blauzdos patapo nevienodos rodos tokį pat krūvį gavo, ale viena net 2 cm plonesnė pasidarė už kitą nu jop.......
eisiu priveiksiu iki....negaliu aš tą antrąją
QUOTE(fishke @ 2009 03 26, 16:05)
o aš esu bais pikta ant sporto nugis po jo blauzdos patapo nevienodos rodos tokį pat krūvį gavo, ale viena net 2 cm plonesnė pasidarė už kitą nu jop.......
Sveikutė bendravom Ribomunilio temoj prieš metus Pasikeičiau nicą buvau iš W raidės Tai ir tau nepatinka vaizdas veidrodyje Aš šian, kaip po traktoriaus suvėžinta Reik lazdutės atsistoti ir atsisėsti Dar tik antras rytas bet pastebėjau, kad ryžtas toks didelis būti tokiai
Mergaitės darau tuos pratimus sėdmenims pagal tą filmuką YouTube kur tupimai, įtupstai ir kojų kėlimai į viršų skausmas jaučias šlaunyse ir blauzdose, tai jau efektas koks nors nes taip laukiu rezultatų
QUOTE(Aprile @ 2009 03 26, 18:14)
Sveikutė bendravom Ribomunilio temoj prieš metus Dar tik antras rytas bet pastebėjau, kad ryžtas toks didelis būti tokiai
Mergaitės darau tuos pratimus sėdmenims pagal tą filmuką YouTube kur tupimai, įtupstai ir kojų kėlimai į viršų skausmas jaučias šlaunyse ir blauzdose
Mergaitės darau tuos pratimus sėdmenims pagal tą filmuką YouTube kur tupimai, įtupstai ir kojų kėlimai į viršų skausmas jaučias šlaunyse ir blauzdose
wikonda?
gerai gerai, kad skauda atsimenu aš tą pradžią nei į mašiną įlipt, nei išlipt o kad ryžtinga esi tai super, rezultatus tikrai pamatysi
o dėl skausmo kojose, na taip - taip turi būt rodos pratimukai dupcei, o ir kojikės dirba kaip reikalas
aš dab suku galvą dėl tos vienos kojos nugis vasara artėja, į sijoną reiks lįst, o kojos nevienodos
QUOTE(fishke @ 2009 03 26, 17:53)
wikonda?
gerai gerai, kad skauda atsimenu aš tą pradžią nei į mašiną įlipt, nei išlipt o kad ryžtinga esi tai super, rezultatus tikrai pamatysi
o dėl skausmo kojose, na taip - taip turi būt rodos pratimukai dupcei, o ir kojikės dirba kaip reikalas
aš dab suku galvą dėl tos vienos kojos nugis vasara artėja, į sijoną reiks lįst, o kojos nevienodos
Kaip šaunu kokioje temelėje susitikom nu, bet tu ir skėlei, taip kaip čia gali taip nutikti Aš tų šlaunų savo net nematavau tik pilvo apimtis ir dubcės kur daugiausia riebaliuku su metriuku primečeu Kai turi būti 90 60 90 tai pas mane 90 75 88 Kur jūs tuos duomenis rašotės a?
Tai kur sportuotojos? As startavau po "moteriskuju dienu" super Jau laukiau nesulaukiau kada galesiu pradeti
Noriu paklausti, kada tempimo pratimai geriausia atlikti?Pries visus pratimus ar pabaigoje?
Kada cia rezultatais dalijates? As turbut tik kita men galesiu, nes kadangi neseniai prisijungiau, tai nebent esamus galesiu aprasyti
Noriu paklausti, kada tempimo pratimai geriausia atlikti?Pries visus pratimus ar pabaigoje?
Kada cia rezultatais dalijates? As turbut tik kita men galesiu, nes kadangi neseniai prisijungiau, tai nebent esamus galesiu aprasyti
Aš ir per moteriškąsias sportuoju, man visai nemaišo, jaučiuosi gerai O tempimo pratimus geriausiai daryti pačioje pabaigoje.
QUOTE(sesyte @ 2009 03 27, 12:40)
Aš ir per moteriškąsias sportuoju, man visai nemaišo, jaučiuosi gerai O tempimo pratimus geriausiai daryti pačioje pabaigoje.
nes as dazniausiai darydavau pradzioje
O as visai tempimo nedarau
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 27, 12:28)
O as visai tempimo nedarau
Aš irgi
Mergaitės sportuoju trečią rytą, bet jūs man pasakykit kada praeis tas skausmas Nes vaikštau, kaip robotas taip skauda šlaunis, kad myš.... norisi Bet šyrit jau lengveu padareu nei vakar Kūnas pradeda priprasti Aš patenkinta, nes po to ryte žvali būnu Tik man įdomu kur jūs ten ką rašot
2 psl. parasyta kur ir kaip prisijungti