Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Aciu KAKTUSE uz taip greitai atidaryta temele,jau buvo neramu kas cia prates mastau.gif
As ir taip manau,kad geriau rasomes kiekviena sau ,o menesio pabaigoje daryti galutine suvestine,na nezinau cia mano nuomone ,bet kaip nutarsit as pritarsiu 4u.gif
Atsakyti
Priėjimas prie lentelės
Bandom šitaip
Prisijungimo vardas: sssupermamos@gmail.com
Slaptažodis:bandymas
Pabandykite keisti lentelę ir išsaugoti
Atsakyti
Bet ar nelengviau būtų tiesiog mėnesio gale fiksuoti apimčių pasikeitimus ir tiek?
Juk ne kiekviena iš mūsų ras laiko kasdien prisėsti prie pc, tuo labiau ne kiekvienai aktualūs visi pratimai, juk kaikurios renkasi tik keletą iš jų smile.gif

Manau tiesiog būtų paprasčiau.
Bet šiaip palieku jums spręsti ax.gif
Atsakyti
Bet jei pavyktų kiekvienai rašytis duomenis, tai būtų lengviau, aš tik bendrą lentelę rezultatams sumuoti padaryčiau ir viskas, na mažiau darbo man būtų ax.gif
Na laukiu dar patarimų ir ryt nuspręsim kaip darom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 05 kovo 2009 - 23:06
Sveikutės 4u.gif
Reikia ir man prie jūsų jungtis ax.gif g.gif Superinė idėja dėl lentelės thumbup.gif Paskatintų pasitempti, na bent jau mane blush2.gif
Dariau šiuos pratimukus, kai tik susikūrė tema, bet tai truko savaitę blush2.gif doh.gif
Merginos, o ką jūs pasitiesiat ant grindų, kai darot pratimukus pvz. presui? ax.gif Tą specialų patiesaliuką? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 22:50)

geeeras.. išeina keisti ir išssisaugoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2009 03 05, 22:54)
Bet ar nelengviau būtų tiesiog mėnesio gale fiksuoti apimčių pasikeitimus ir tiek?
Juk ne kiekviena iš mūsų ras laiko kasdien prisėsti prie pc, tuo labiau ne kiekvienai aktualūs visi pratimai, juk kaikurios renkasi tik keletą iš jų smile.gif

Tai gal kas nori - fiksuoja tik apimčių pasikeitimus, kas nori - fiksuoja ir savo sportinę veiklą smile.gif (maniškės apimtys per per tuos tris mėnesius, spėju, visai nepasikeis, aš tik kūną sustangrinti noriu..), bet šiaip man irgi tiks bet koks variantas, kokį tik nuspręsit smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamputyje: 06 kovo 2009 - 01:41
Sveikos 4u.gif

man neisejo pakeisti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(advance @ 2009 03 06, 06:45)
Sveikos  4u.gif

man neisejo pakeisti  verysad.gif

Tai, kad matau tavo nicką, matmenis ir dienas sužymėtas, o sheeta as pervadinau tavo nicku smile.gif

Jei kas nežinos kaip išsaugoti:
File, save and close spaudžiam.

Norint sheeta pervadinti:
Ant sheeto matosi toks trikampiukas apverstas, jį paspaudžiam ir tada rename, jei nepavyks svarbu lentelėje įrašykite, o aš pervadinsiu kaip advance padariau smile.gif
Atsakyti
Aš pilvo presui darydama pratimus pasitiesiu paprastus 2 mažiukus kilimėlius smile.gif

P.S.paruošiau daugiau sheetų, galite rašyti duomenis, jei nesigauna rašykit man, bandysiu padėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 06 kovo 2009 - 07:56
labaryteli 4u.gif
Blogyte ar mano matosi ,viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 06, 08:02)
labaryteli 4u.gif
Blogyte ar mano matosi ,viskas gerai ax.gif

Taip jau mačiau, kaip tik atėjau čia parašyti, kad matau thumbup.gif
Atsakyti
Nu va dabra tai viskas super, Blogyte 4u.gif
Vakare reiks uzpildyti lentele bigsmile.gif