Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(Aprile @ 2009 03 24, 21:24)
Kamputyje kaip tau sekas stangrinti savo raumenukus ax.gif nes svorio mesti, kaip ir nenorėčeu tik sėdmenis ir pilvuką sustangrinti tongue.gif bet čia iš fantastikos srities biggrin.gif nes niekad dar nesportavus smile.gif

Labai pasyviai sportuoju šį mėnesį verysad.gif Visokios kelionės, darbai, tinginiai... Va, šiandien temperatūra pakilo, tai vėl turiu priežastį nusimuilinti. Bet... kažkokius rezultatus pastebiu, o ypač maniškis juos pastebi smile.gif Manau, sąžiningai sportuojant pagal šiuos pratimus pilvuką ir sėdmenis tikrai galima sustangrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
atsimenat,kai kurios,kai aš dėl savo užpakaliuko nervinausi ? biggrin.gif Tai pasirodo man tereikia jį sustangrinti ir tiek,o vat ką reik paploninti tai šlaunis doh.gif "storų šlaunų" temoje nieko gero neradau,gal galit patart ką nors?
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 24, 22:39)
Labai pasyviai sportuoju šį mėnesį  verysad.gif Visokios kelionės, darbai, tinginiai... Va, šiandien temperatūra pakilo, tai vėl turiu priežastį nusimuilinti. Bet... kažkokius rezultatus pastebiu, o ypač maniškis juos pastebi Manau, sąžiningai sportuojant pagal šiuos pratimus pilvuką ir sėdmenis tikrai galima sustangrinti mirksiukas.gif

Naktinėju doh.gif blush2.gif Bet ryt, kaip štikas žadu būti prie kompo ir sportuoti pioneer.gif fitness3.gif lotuliukas.gif Begalo esu užsidegus biggrin.gif labai ikiuosi po pirmo pabandymo nesprukti į krumus doh.gif aš jau dabar įsivaizduoju tą skausmelį nemenka, po treniruočiu doh.gif Krūvio pirmam karteliui tokio didelio nedarysiu žiūrėsiu pagal jėgas blush2.gif Dėkuj aš manau dar yra laiko iki vasarėlės tsigriebsi tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 25, 00:21)
atsimenat,kai kurios,kai aš dėl savo užpakaliuko nervinausi  ? biggrin.gif  Tai pasirodo man tereikia jį sustangrinti ir tiek,o vat ką reik paploninti tai šlaunis doh.gif  "storų šlaunų" temoje nieko gero neradau,gal galit patart ką nors?

Man ir norisi jį sustangrinti tongue.gif Ir pilvuką blush2.gif toliau aš manekenė irnesakyk.gif hihihi.gif
Beje gal avatare pati esi bigsmile.gif
Papildyta:
Viskas įmanoma žinok turiu pavyždžių, kai merginos, oi kaip suplonėja tik nežinau iš kur tiek valios blush2.gif Sesuo pasakojo, susitiko drauge mokyklos laikų vat būtent tos šlaunys net pati pamenu iš mažens apkūnoka mergina ji buvo. O dabar sako galvoju gal anoreksija susirgo doh.gif Tai taip drastiškai nenorėčeu, bet žiūrėsim kiek valios tūrėsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 25 kovo 2009 - 00:24
Labas rytas prisiduodu, kad aš jau po praikaitu karsta.gif lotuliukas.gif
Niu, kaip pirmam kartui, tai hihihi.gif Nespėjau kartu su gražuoliuku į taktą, nes tekdavo sustot ir pakvėpuoti truputuką biggrin.gif jaučiu netaisiklingai kvėpuoju mastau.gif Širdis kalatojasi doh.gif Mergaitės, o man bedarant tuos pratimukus skausmukas toks durentis perveria strėnas g.gif unsure.gif
Atsakyti
gal kazka netaisiklingai darai. seip svarbiausia tai nepamirsti kvepuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 25, 12:31)
gal kazka netaisiklingai darai. seip svarbiausia tai nepamirsti kvepuoti:)

Gali būti biggrin.gif Juk tik mokyklos laikais sportavau doh.gif lotuliukas.gif Ryt taisysiu padėti, o ir sūnelį pagalbininką kokį turiu doh.gif mamytei padėjo sportuoti ant nugaros sėdėdamas lotuliukas.gif Nustebes buvo, ką čia mamytė daro tongue.gif Pats nenorėjo prisijungti schmoll.gif tik sakė mamyte einam greičiau a lauką saulytė jug šviečia thumbup.gif
aš pabandžiau įeiti į jūsų duota nuoroda matmenys prisiduoti, bet nemoku parašau slaptažodį neišeina doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Gal kas mokate su excelio formulėm dirbti? Būtų gerai jei kas padėtų į galutinę lentelę perkelti duomenis, ar bent jau savo duomenis persikelkite, o kas nemokės, tai aš perkelsiu, nes nemažai gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 26, 13:08)
Gal kas mokate su excelio formulėm dirbti? Būtų gerai jei kas padėtų į galutinę lentelę perkelti duomenis, ar bent jau savo duomenis persikelkite, o kas nemokės, tai aš perkelsiu, nes nemažai gaunasi  g.gif

Bandysiu nors savo duomenis perkelti smile.gif O galutinė lentelė čia kuri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkina: 26 kovo 2009 - 13:03
QUOTE(Merkina @ 2009 03 26, 13:02)
Bandysiu nors savo duomenis perkelti  smile.gif O galutinė lentelė čia kuri?

Pasiekimų lentelė (kur rezultatai matysis)
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 26, 15:15)
Pasiekimų lentelė (kur rezultatai matysis)

Bus atskira? Ar aš ką praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 26, 14:20)
Bus atskira? Ar aš ką praleidau  blush2.gif

Pačiam gale yra ta lentelė ir ten sueis rezultatai iš kiekvienos lentelės, na galim ir nedaryti, mažiau darbo bus :)vistiek juk čia aptarinėsim rezultatus ax.gif kaip manote? Kaip geriau darom? g.gif
Atsakyti
Gal nieko nedarom? Cia aptarsim smile.gif
pas mane vistiek nieko nepasikeite cool.gif
Atsakyti