Sveikutes,
Jungiuosi prie jusu burio
Nuo kovo 1d kasdiena darau visus 5 pratimus po 8 min Po pirmu dienu vos paejau sunku buvo padaryti viska saziningai, o dabar viskas Matau kaip tvirteja kunas, pilvukas daileja Zodziu esu labai patenkinta.
sveikos jungiuosi ir as prie jusu jeigu peiimsit... dariau ir as situos pratimus saziningai iki galo kita diena vos paejau o jau spranda skaudejo dar ir i sioki toki sporto kluba vaikstau tai vos sporto klube istveriau valandele padariau savaitgalio pertrauka nes jauciuosi kaip gerai suspardyta... kadangi po gimdymo liko dar nelemti 8kg tai esu pasiryzus suderinus maista saziningai daryti pratimus kad bent jau dingtu pilvas ir soniniai lasiniai
Kaip smagu, kad mūsų vis daugėja
QUOTE(sesyte @ 2009 03 22, 15:15)
Maniškė irgi dažnai prie manęs prisjungia - stengiasi atkartoti judesius, bet greitai jai visa tai nusibosta ir eina savais reikalais užsiimti arba tėtį paterorizuoti, kol aš baigiu
pasiseke teveliui
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 23, 09:21)
pasiseke teveliui
Ji išvis tetinukas, tai problemų nėra
QUOTE(sesyte @ 2009 03 22, 13:15)
Maniškė irgi dažnai prie manęs prisjungia - stengiasi atkartoti judesius, bet greitai jai visa tai nusibosta ir eina savais reikalais užsiimti arba tėtį paterorizuoti, kol aš baigiu
mano dickis sportuoja kartu su manim,o mazoji tai trukdo tik pradek manksta,tai jai is karto mamos isireikia tai stengiuos sportuoti kai ji miega
o siaip tai sportuoju kai MB dirba,nesinori man prie jo,nesupranta jis manes tipo kam cia reikia,man tu ir tokia grazi
dabar atostogos tuoj prasides,tai teks sportus pristabdyti
MB tikrai nėra nieko pasakęs prieš sportą, tik kai su mažąją pradedame sportuoti, replikuoja, kad prasidėjo užpakaliukų paroda O šiaip nieko, su dukra užsiima, kad tik aš ramiai sportus padaryčiau
sveikos mergytes
prisijungciau ir as prie jusu, bet va, norejau paklausti. ar tas pratimukas sedmenims per 8 min, ar jis pamazintu vadinamasias "jojiko kelnes"? man labai aktuali si tema
dekui is anksto
prisijungciau ir as prie jusu, bet va, norejau paklausti. ar tas pratimukas sedmenims per 8 min, ar jis pamazintu vadinamasias "jojiko kelnes"? man labai aktuali si tema
dekui is anksto
Mano sūnus paleidžia krautis pratimus per kompą ir kai einu sportuot labai rimtai išeina iš kambario "kad mama galėtų susikaupti" O pradžioj labai įdomu buvo kokie čia pratimai
QUOTE(tauskalyte @ 2009 03 23, 13:43)
sveikos mergytes
dekui is anksto
dekui is anksto
Pratimukuose kojoms atliekant keletą pratimų dirba ta nelemtoji šlaunų dalis.
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 23, 16:53)
Pratimukuose kojoms atliekant keletą pratimų dirba ta nelemtoji šlaunų dalis.
supratau. aciu
tada ir as jungiuosi prie jusu ir sportuosiu, pratimai zinomi iki skausmo, nes pries vaiku gimima kai lankydavau aerobika, tai tuos pratimus darydavau teks prisiminti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 06, 01:31)
geeeras.. išeina keisti ir išssisaugoti
Papildyta:
Tai gal kas nori - fiksuoja tik apimčių pasikeitimus, kas nori - fiksuoja ir savo sportinę veiklą (maniškės apimtys per per tuos tris mėnesius, spėju, visai nepasikeis, aš tik kūną sustangrinti noriu..), bet šiaip man irgi tiks bet koks variantas, kokį tik nuspręsit
Papildyta:
Tai gal kas nori - fiksuoja tik apimčių pasikeitimus, kas nori - fiksuoja ir savo sportinę veiklą (maniškės apimtys per per tuos tris mėnesius, spėju, visai nepasikeis, aš tik kūną sustangrinti noriu..), bet šiaip man irgi tiks bet koks variantas, kokį tik nuspręsit
Sveikutės tiesiog džiugu, kad tokia linksma ir naudinga temelę aptikau
Užsidegiau dailinti savo kūną nes vaizdas veidrodyje netenkina
Pasiryžau nuo ryt ryto jungsiuosi į jūsų gretas
Kamputyje kaip tau sekas stangrinti savo raumenukus nes svorio mesti, kaip ir nenorėčeu tik sėdmenis ir pilvuką sustangrinti bet čia iš fantastikos srities nes niekad dar nesportavus
Ps., iš kur gaunat liniuotes pradiniam startui
Nu čia taip aš bandau jungtis į jūsų gretas