Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

Sveikutes,

Jungiuosi prie jusu burio 4u.gif
Nuo kovo 1d kasdiena darau visus 5 pratimus po 8 min thumbup.gif Po pirmu dienu vos paejau doh.gif sunku buvo padaryti viska saziningai, o dabar viskas thumbup.gif Matau kaip tvirteja kunas, pilvukas daileja thumbup.gif Zodziu esu labai patenkinta.
Atsakyti
sveikos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu jeigu peiimsit... ax.gif dariau ir as situos pratimus saziningai iki galo kita diena vos paejau o jau spranda skaudejo lotuliukas.gif dar ir i sioki toki sporto kluba vaikstau tai vos sporto klube istveriau valandele blink.gif padariau savaitgalio pertrauka nes jauciuosi kaip gerai suspardyta... biggrin.gif kadangi po gimdymo liko dar nelemti 8kg tai esu pasiryzus suderinus maista saziningai daryti pratimus kad bent jau dingtu pilvas ir soniniai lasiniai doh.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad mūsų vis daugėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 03 22, 15:15)
Maniškė irgi dažnai prie manęs prisjungia - stengiasi atkartoti judesius, bet greitai jai visa tai nusibosta ir eina savais reikalais užsiimti arba tėtį paterorizuoti, kol aš baigiu biggrin.gif

pasiseke teveliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 23, 09:21)
pasiseke teveliui lotuliukas.gif

bigsmile.gif Ji išvis tetinukas, tai problemų nėra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 03 22, 13:15)
Maniškė irgi dažnai prie manęs prisjungia - stengiasi atkartoti judesius, bet greitai jai visa tai nusibosta ir eina savais reikalais užsiimti arba tėtį paterorizuoti, kol aš baigiu biggrin.gif

mano dickis sportuoja kartu su manim,o mazoji tai trukdo ax.gif tik pradek manksta,tai jai is karto mamos isireikia lotuliukas.gif tai stengiuos sportuoti kai ji miega ax.gif

o siaip tai sportuoju kai MB dirba,nesinori man prie jo,nesupranta jis manes doh.gif tipo kam cia reikia,man tu ir tokia grazi doh.gif
dabar atostogos tuoj prasides,tai teks sportus pristabdyti blush2.gif
Atsakyti
MB tikrai nėra nieko pasakęs prieš sportą, tik kai su mažąją pradedame sportuoti, replikuoja, kad prasidėjo užpakaliukų paroda bigsmile.gif O šiaip nieko, su dukra užsiima, kad tik aš ramiai sportus padaryčiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergytes
prisijungciau ir as prie jusu, bet va, norejau paklausti. ar tas pratimukas sedmenims per 8 min, ar jis pamazintu vadinamasias "jojiko kelnes"? man labai aktuali si tema ax.gif
dekui is anksto 4u.gif
Atsakyti
Mano sūnus paleidžia krautis pratimus per kompą ir kai einu sportuot labai rimtai išeina iš kambario lotuliukas.gif "kad mama galėtų susikaupti" biggrin.gif O pradžioj labai įdomu buvo kokie čia pratimai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkina: 23 kovo 2009 - 14:04
QUOTE(tauskalyte @ 2009 03 23, 13:43)
sveikos mergytes
prisijungciau ir as prie jusu, bet va, norejau paklausti. ar tas pratimukas sedmenims per 8 min, ar jis pamazintu vadinamasias "jojiko kelnes"? man labai aktuali si tema  ax.gif
dekui is anksto  4u.gif

Pratimukuose kojoms atliekant keletą pratimų dirba ta nelemtoji šlaunų dalis.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 23, 16:53)
Pratimukuose kojoms atliekant keletą pratimų dirba ta nelemtoji šlaunų dalis.

supratau. aciu 4u.gif
tada ir as jungiuosi prie jusu ir sportuosiu, pratimai zinomi iki skausmo, nes pries vaiku gimima kai lankydavau aerobika, tai tuos pratimus darydavau smile.gif teks prisiminti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 06, 01:31)
geeeras.. išeina keisti ir išssisaugoti smile.gif
Papildyta:

Tai gal kas nori - fiksuoja tik apimčių pasikeitimus, kas nori - fiksuoja ir savo sportinę veiklą smile.gif (maniškės apimtys per per tuos tris mėnesius, spėju, visai nepasikeis, aš tik kūną sustangrinti noriu..), bet šiaip man irgi tiks bet koks variantas, kokį tik nuspręsit  smile.gif

Sveikutės bigsmile.gif tiesiog džiugu, kad tokia linksma ir naudinga temelę aptikau 4u.gif
Užsidegiau dailinti savo kūną blush2.gif biggrin.gif nes vaizdas veidrodyje netenkina schmoll.gif lotuliukas.gif
Pasiryžau nuo ryt ryto jungsiuosi į jūsų gretas rolleyes.gif
Kamputyje kaip tau sekas stangrinti savo raumenukus ax.gif nes svorio mesti, kaip ir nenorėčeu tik sėdmenis ir pilvuką sustangrinti tongue.gif bet čia iš fantastikos srities biggrin.gif nes niekad dar nesportavus smile.gif
Ps., iš kur gaunat liniuotes pradiniam startui tongue.gif
Nu čia taip aš bandau jungtis į jūsų gretas blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti