Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(Inesssija @ 2009 03 20, 18:27)
blink.gif  ogo, as tik viena darau  ax.gif

bigsmile.gif Taip taip, jau 3 savaitės kasdien sąžiningai darau 4 programas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 03 20, 20:09)
bigsmile.gif Taip taip, jau 3 savaitės kasdien sąžiningai darau 4 programas thumbup.gif

Cia pilvo presui 4 kartus? ar visu pratimu po 1 karta?
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 20, 20:19)
Cia pilvo presui 4 kartus? ar visu pratimu po 1 karta?

Darau pilvo presui, sėdimajai, kojoms ir tempimo pratimus po vieną kartą kasdien. Tą ir turėjau omeny sakydama 4 programas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, uzsukau cia pirma karta 4u.gif na kaip matau sportuojanciu savarankiskai namuose tikrai daug thumbup.gif . Na o as namuose tiesiog neprisiverciu daryti, nes vis atsiranda darbu doh.gif , geriausia kai nueinu paspuosrtuoju privaciai ir buna thumbup.gif . Dabar jau koki 4men. nesportuoju. Kai pasibaigs sildymas vel eisim sportuoti ax.gif manau per sia vasara pasieksiu norimus rezultatus dar -7kg. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 03 20, 21:24)
Darau pilvo presui, sėdimajai, kojoms ir tempimo pratimus po vieną kartą kasdien. Tą ir turėjau omeny sakydama 4 programas mirksiukas.gif

Aisku smile.gif Ne taip supratau smile.gif Galvojau pilvo presui 4 kartus i diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2009 03 21, 11:02)
sveikos, uzsukau cia pirma karta  4u.gif  na kaip matau sportuojanciu savarankiskai namuose tikrai daug  thumbup.gif . Na o as namuose tiesiog neprisiverciu daryti, nes vis atsiranda darbu  doh.gif , geriausia kai nueinu paspuosrtuoju privaciai ir buna  thumbup.gif . Dabar jau koki 4men. nesportuoju. Kai pasibaigs sildymas vel eisim sportuoti  ax.gif manau per sia vasara pasieksiu norimus rezultatus dar -7kg.  biggrin.gif

Tiesiog nevisos turi ta galimybe ,vaikscioti i sporto kluba g.gif ,norint padailinti kuno linijas tenka sportuot ,kad ir namie ,as tai darau ir tuom dziaugiuosi ,sutaupau ir pinigus ir laiko thumbup.gif .Isijungiu filmuka su tuo linksmuoliu ir vyrukas nieko toks lotuliukas.gif ir jauciuosi lyg sporto klube thumbup.gif
Taigi sekmes ir istvermes ir didelio ryzto sportuojancioms namie 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nici @ 2009 03 19, 15:47)
Na kai sportuoju, darau tuos pratimus - skauda, jauciasi kruvis.. Bet po visko neskauda.. Anksciau, kai darydavau tiesiog atsilenkimus, tai kartais paskaudedavo sekancia diena.. O dbr - nieko... Naiviai tikiuos, kad cia jau iprato mano pilvo raumenys prie fizinio kruvio smile.gif Nes kai padariau pratimus uzpakaliukui ir kojoms - kita diena jautes, nes anksciau butent sioms dalims jokiu pratimu nedariau.. ax.gif

Zinok ,man tas pats ,kai darau pilvo presui pratimukus tai tik eigoje skauda ,o po visko jau nebe ,O va uzpakaliukui visada jauciu ,maziau daugiau g.gif
Tai jau pradedu mastyt ,kad jau laikas keisti pratimukus presui cool.gif
Atsakyti
As tuos pratimukus jau darau kokias geras tris savaites, kiekviena diena isskyrus savaitgaliais. Visu pratimu presui man iki siol nepavyksta padaryti, ypac su tais koju kilnojimais blush2.gif Pradzioje, kokias tris dienas jauciau presa, kaip ir kitoms kakla pamaude. Greitesnis rezultatas man pasimate kojoms, o presui kazkaip nelabai dar matosi... Ir ant sonu lasinuku yra ir pilvas nelabai sustangrejes... Bet nepasiduokim mergytes thumbup.gif Kada tas rezultatu pridavimas? Kiekvieno menesio pirma diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 21, 09:25)
Tiesiog nevisos turi ta galimybe ,vaikscioti  i sporto kluba g.gif ,norint padailinti kuno linijas tenka sportuot ,kad ir namie ,as tai darau ir tuom dziaugiuosi ,sutaupau ir pinigus ir laiko thumbup.gif .Isijungiu filmuka su tuo linksmuoliu ir vyrukas nieko toks lotuliukas.gif ir jauciuosi lyg sporto klube thumbup.gif
Taigi sekmes ir istvermes ir didelio ryzto sportuojancioms namie 4u.gif  bigsmile.gif

taip pritariu 100% del brangumo ir patogumo del sporto klubu. Man ir paciai brangoka sporto klubuose blush2.gif, tad susiradus "patyrusia" trenere kuri priima namuose ir praveda visa val. treniruotes uz 60Lt men. man yra netoli namu ir patogu ax.gif O su mazais vaikais namuose kiek ir bandzius nieko neiseina doh.gif net ir per pietu miega nes labai prastai miega tai netenka ne 10min normaliai apsilti, tad pasirinkau toki varijanta man tinkamiausia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2009 03 21, 14:50)
taip pritariu 100% del brangumo ir patogumo del sporto klubu. Man ir paciai brangoka sporto klubuose  blush2.gif,  tad susiradus "patyrusia" trenere kuri priima namuose ir praveda visa val. treniruotes uz 60Lt men. man yra netoli namu ir patogu  ax.gif  O su mazais vaikais namuose kiek ir bandzius nieko neiseina  doh.gif  net ir per pietu miega nes labai prastai miega tai netenka ne 10min normaliai apsilti, tad pasirinkau toki varijanta man tinkamiausia.  4u.gif

Oi ,pilnai suprantu ,su tais pipirais nieko neina padaryt doh.gif ,ziurek pradesi daryt atsilenkimus ,o jie jau sedi tau ant pilvo lotuliukas.gif
Tai va ir atsirenki ,kas geriausia smile.gif
Taigi sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilgeleee: 21 kovo 2009 - 14:11
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 21, 14:07)
Oi ,pilnai suprantu ,su tais pipirais nieko neina padaryt doh.gif  ,ziurek pradesi daryt atsilenkimus ,o jie jau sedi tau ant pilvo lotuliukas.gif
Tai va ir atsirenki ,kas geriausia smile.gif
Taigi sekmes 4u.gif

lotuliukas.gif
sunku su jais mes jau ismokom dviese sportuoti lotuliukas.gif ,dvirsati mina,kojas keloja,na bet neilgai sportuoja maziukas , lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė irgi dažnai prie manęs prisjungia - stengiasi atkartoti judesius, bet greitai jai visa tai nusibosta ir eina savais reikalais užsiimti arba tėtį paterorizuoti, kol aš baigiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš ir noriu tvirtesnio kūno, taigi pasiryžau ir šiandien padariau visus pratimukus, kur yra po 8 min. Tai žinokit, dabar rankos, kojos dreba lotuliukas.gif
Atsakyti