Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

[quote=dynamite,2009 03 18, 10:41]
O gal kas nors netycia dar kokiu efektyviu pratimuku pilvo presui turite? Siuos darau kasdien, bet noretusi ivairoves 4u.gif
[/quote
tiesiog tame pačiame www.youtube.com, kuriame ir yra tie 8 minučių pratimai...pasieškok, ten yra įvairių pratimukų ir visi manau yra veiksmingi thumbup.gif aš taip pat po kokių kelių savaičių bandysiu jau kitus daryti, sėkmės
Atsakyti
[quote=martilaurina,2009 03 18, 11:39]
[quote=dynamite,2009 03 18, 10:41]
O gal kas nors netycia dar kokiu efektyviu pratimuku pilvo presui turite? Siuos darau kasdien, bet noretusi ivairoves 4u.gif
[/quote
tiesiog tame pačiame www.youtube.com, kuriame ir yra tie 8 minučių pratimai...pasieškok, ten yra įvairių pratimukų ir visi manau yra veiksmingi thumbup.gif aš taip pat po kokių kelių savaičių bandysiu jau kitus daryti, sėkmės
[/quote]Sveikutės, na ka, nusprendžiau ir aš papasakoti savo istoriją smile.gif ...jau daug metų kankina mane tas celiulitas...iš mano kojų liko tik drebučiai biggrin.gif ...ypač visos grožybės pasimato matavimosi kabinose..nekenčiu jų..vaizdas tragiškas doh.gif ....na ir trūko mano kantrybė..atradau šį forumą, pasiskaitinėjau ir tvirtai nusprendžiau susiimti...jau ketvirta savaite mankštinuosi pagal tuos 8 min pratimukus, kūną šveičiu kavos tirščiais, tris kartus per savaitę darausi medaus masažą ir beveik kas vakarą masažuojuos su mediniu masažuokliu, na toks su stambiais dygliais ir tepuos anticeliulitiniu kremu....ir ką....matosi rezultatai akivaizdžiai thumbup.gif mano drebučiai nyksta po truputį, kojos tvirtėja..su celiulitu dar aišku reiks pakovoti nemažai, nes tiek metų nieko nedariau verysad.gif ir jokio noro nebėra viską mesti, aiškiai matomi pasikeitimai dar labiau skatina, jaučiuos puikiai....tad noriu visas jus padrasinti ir palinkėti nepalūžti...sėkmės visoms..mankštinkitės, masažuokitės ir daug šypsokitės biggrin.gif
Atsakyti
martilaurina, tavo patirtis tikrai labai įkvepia thumbup.gif Šaunuolė, nes niekada nebūna per vėlu savimi pasirūpinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Na as jau antra diena saziningai atlieku 8 min pratimus presui, + nevalgau po 18h ir stengiuosi atsisakyti saldumynu bei mazinu porcijas smile.gif Ir viskas del grazaus kuno.. Tikiuosi, taip saziningai sugebesiu ilgai viska daryt smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
as saziningai darau siuos pratimus kazkur menesi (gal ilgiau g.gif ). Tai rezultatai dziugina thumbup.gif . Nors apimtys nelabai keiciasi (nes turiu stambius kaulus, todel net ir noredama labai liekna nebusiu cry.gif ). Net MB vis giria ir giria koks stangrus uzpakaliukas tapo ir pilvas sumazejo bigsmile.gif . Treniruosiuos ir toliau thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantasyja: 18 kovo 2009 - 21:57
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 23:50)
Priėjimas prie lentelės
Bandom šitaip
Prisijungimo vardas: sssupermamos@gmail.com
Slaptažodis:bandymas
Pabandykite keisti lentelę ir išsaugoti

O man kazkodel siandien neatidaro lenteles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2009 03 19, 00:21)
O man kazkodel siandien neatidaro lenteles  verysad.gif

Keista man atidaro unsure.gif
Atsakyti
Ir man atidaro g.gif
Atsakyti
Lasbas rytas! Norejau paklausti - jeigu kita diena po pireso mankstos (8min) man neskauda raumenu, ar tai reiskia, kad blogai ja atlieku, ir tai neveiksminga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 03 19, 10:35)
Lasbas rytas! Norejau paklausti - jeigu kita diena po pireso mankstos (8min) man neskauda raumenu, ar tai reiskia, kad blogai ja atlieku, ir tai neveiksminga? g.gif

O pries tai kada nors sportavai?
Atsakyti
Minimaliai - taip
Atsakyti
QUOTE(Nici @ 2009 03 19, 10:47)
Minimaliai - taip

Tai gal kazkiek jau iprates presas prie sporto. Man zinok irgi neskaudejo, nors nikeda nesu rimtai sportavusi g.gif
Atsakyti