Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(pompaduska @ 2009 03 15, 16:08)
joa, cia del netreniruoto preso kaklas dali kruvio pajama
Papildyta:
beje tie 8 abs tikrai neblogas dalykas  ax.gif  galima butu prie Jusu prisijungt? maciau ten kazkokia lentele turit, kaip prie jos prieiti? esme ta, kad per laiko trukuma vel apleidau sita reikala  doh.gif  tai rezultatu fiksavimas butu gera paskata  rolleyes.gif

Junkis prie mūsų thumbup.gif 2 psl.yra prisijungimas prie lentelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 15, 16:37)
Junkis prie mūsų  thumbup.gif  2 psl.yra prisijungimas prie lentelės  smile.gif

radau assa.gif die kokios kudenos susirinkusios su superiniais duomenimis biggrin.gif dar neikirtau kaip ten nauja lentele susikurt ir kur ta mano liniuote...

bet kaip fainai cia pas jus ax.gif
Atsakyti
Einu ir aš ieškoti jūsų pratimų, reiktų pradėti sportuoti, bet mažojo lovelė tam kambaryje kur kompas, jaučiu pažadinčiau jei ryte pradėčiau sportuot g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2009 03 15, 18:24)
Einu ir aš ieškoti jūsų pratimų, reiktų pradėti sportuoti, bet mažojo lovelė tam kambaryje kur kompas, jaučiu pažadinčiau jei ryte pradėčiau sportuot  g.gif  biggrin.gif

Na nemanau, galima gi ir be garso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2009 03 15, 16:51)
radau  assa.gif  die kokios kudenos susirinkusios su superiniais duomenimis  biggrin.gif  dar neikirtau kaip ten nauja lentele susikurt ir kur ta mano liniuote...

bet kaip fainai cia pas jus  ax.gif

sukūriau lentelę, pavadinau tavo nicku mirksiukas.gif

QUOTE(rackiene @ 2009 03 15, 17:24)
Einu ir aš ieškoti jūsų pratimų, reiktų pradėti sportuoti, bet mažojo lovelė tam kambaryje kur kompas, jaučiu pažadinčiau jei ryte pradėčiau sportuot  g.gif  biggrin.gif

aš tai išjungiu garsą, man smagiau, kai savo muziką pasileidžiu, tai tikrai gali tyliai sportuoti ir neprižadinsi sūnelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 15, 21:06)
sukūriau lentelę, pavadinau tavo nicku  mirksiukas.gif
aš tai išjungiu garsą, man smagiau, kai savo muziką pasileidžiu, tai tikrai gali tyliai sportuoti ir neprižadinsi sūnelio  smile.gif

aaaciu 4u.gif as kita savaite nusipirksiu liniuote ir ja uzpildysiu biggrin.gif
Atsakyti
praeita savaite pratinginiavau blush2.gif , tas treciadienis laisvas visa tvarkarasti sujauke doh.gif , bet uz tad siandien jau prie darbelio kibsiu , nes po savaitgalio doh.gif turejau mergvakari, privalgiau prigeriau nesveikai blush2.gif
Atsakyti
na merginos fantastiski tie jusu pratimeliai po 8min. 4u.gif jau darau 4diena,labai jie man patiko jauti kaip raumenis tvirteja.SUPER thumbup.gif
Atsakyti
as jau ir anksciau dariau tu pratimu uzpakaliukui,tai ir ipratau,o vat presui..nu negaliu padaryt,atrodo,kad pamesiu galva,jausmas ziaurus.
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 16, 15:25)
as jau ir anksciau dariau tu pratimu uzpakaliukui,tai ir ipratau,o vat presui..nu negaliu padaryt,atrodo,kad pamesiu galva,jausmas ziaurus.

is pradziu sunkoka buvo,su presu.O dabar tai visai nieko,daug lengviau jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 13, 17:54)
Sveika. Čia ko ne visos susidūrė su šita problema pradžioje  lotuliukas.gif  Praeis, nesijaudink. Priprast reikia  mirksiukas.gif

QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 14, 00:20)
Praeis, tikrai,maniau ,kad pilvo presui pratimu  nepadarysiu,toks jausmas, kad virsugalvi nunes  biggrin.gif ,svaigo galva,o kakla skaudejo doh.gif  ,svarbiausia taisiklingai laikyt ,o tai lyg kazka laikytum po smakru ir atsipalaiduok ,nebuk issitempusi ,viskas pareis mirksiukas.gif
Sekmes ir kantrybes 4u.gif

Aciukas uz paaiskinimus wub.gif
QUOTE(pompaduska @ 2009 03 15, 16:08)
joa, cia del netreniruoto preso kaklas dali kruvio pajama

Kazi ar del to g.gif ,as kazkaip abejoju.Manau,kad del sprando raumenuku cia taip mirksiukas.gif ,cia as tik garsiai mastau jei ka.

Siandien jau nebe skauda sprando.Dar padariau kojoms,rankoms-lengva mirksiukas.gif .Uzpakaliui pabijojau daryt,nes ir taip neaisku kokia ryt savijauta bus
Atsakyti
As norejau paklaust ar darant siuos pratimus pilvo presui jis apmazejo, matosi kokie nors rezultatai? as darau jau savaite ir man atrodo kad kaip tik padidejo pilvas ir svoris..
Atsakyti