Įkraunama...
Įkraunama...

Pratimai - 8 minutes

QUOTE(kamputyje @ 2009 03 12, 19:17)
Ojojoj...cray.gif  nesportavau - atostogavau. Tupėjau pajūryje be interneto. Tik va, vakar ir užvakar Carmen Electra mankšteles dariau.. radau kompiuteryje. Bandysiu nuo šiandien grįžti į doros kelią.

o kokie cia per pratimai ,ar video,pasidalink su mumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 12, 17:35)
o kokie cia per pratimai ,ar video,pasidalink su mumis smile.gif

Išleidus ji 5 kompaktų seriją (Carmen 5 kompaktai), bet 2as kompaktas, į kurį nuorodas įdėjau, man naudingiausias. Nors jie ten patalpinti seniai, bet, žiūriu, nuorodos dar veikia. Ten reikia parsisiųsti dalis, išskleisti ir gaunasi vienas video failas. Tik lyg ribotas dalių parsisiuntimas per dieną...
Atsakyti
O ziuriu, visos mes cia panasios, tai kaziuku muges, tai savaitgaliai ir laisvadieniai. Ech, as irgi tokia pati, bet siandien uz tinginiavima save jau nubaudziau ir baust zadu dar visa savaitgali. Turbut dazniausiai ir atsitinka, kad koki savaitgali aptingstam, o paskui jau ir negriztam i sportus. Vis gi nerealu butu, jei nesusimuliuotume bent viena kita diena ir tai normalu smile.gif svarbu laiku susigriebt smile.gif

kantrybes, mergaites smile.gif
Atsakyti
na ka.Po ilgos pertraukos begu sportuot! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas! Saule sviecia, nuotaika puiki, manksta padaryta smile.gif Prisiverst sunku, bet padarius jauciuos labai smagiai biggrin.gif Jau ketvirta diena mankstinuosi, oi kokia as saunuole blush2.gif
Atsakyti
Sveikos ir aš jau po sporto smile.gif Kai saulė šviečia nuotaika visai kita thumbup.gif Drabužiai laisvėja (nors svoris ir nekrenta) labai laukiu matavimosi mėnesio pabaigoje. Dabar specialiai nesimatuoju, tikiuosi skirtumo nes jau jaučiu tvirtesnį kūną. Ypatingai matosi rankos, maikes trumpom rankovėm šiemet rengsiuos be streso mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites!
jau savaite,kaip darau 8 min pratimus presui,buvo 2 dienu pertrauka savaitgali,bet siaip kiekviena diena stengiuos daryt,bet istikruju pilvas auga o,ne mazeja unsure.gif ir sunkiau daryti gaunasi,negu pirma karta unsure.gif galvojau atvirksciai bus.na ziuresiu,kaip toliau bus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 13 kovo 2009 - 14:07
Sveikos!
ir as darau siuos pratimus jau dvi savaites. Pirma savaite jauciausi kaip ant sparnu, nes kunas sutvirtejo, o dabar man atrodo, kad pilvas dideja g.gif
Atsakyti
Čia, matyt, mes iš savęs per daug reikalaujam. Nes man paskutiniu metu atrodo, kad celiulitas išryškėjo. Bet, realiai pagalvojus, juk taip negali būti. Nuo sporto jis kaip tik turi mažėti g.gif Na, nebent, kaip manau, galėjo dėl sumažėjusių apimčių kiek paryškėti jis, nes oda nėra pakankamai elastinga ir nespėjo sustangrėti kartu su raumenim g.gif
Atsakyti
cia buvo straipsnis idetas apie 7min sporto,perskaiciau ir dabar galvoju..ten parasyta apie maista,kurio negalima valgyt po sporto.kad jei valgysim ne ta ,ka reikia,ne tik nenumesim svorio,bet dar ir priaugsim doh.gif ,gal ne taip maitinuosi g.gif neziuriu,ka valgau,tiesiog stengiuos nepersivalgyti ir tiek. darbo dienomis po sporto jau nieko nevalgau isvis,nes velu.o savaitgali tai valgau biggrin.gif
Atsakyti
O aš po sporto vandenį geriu, manau visai į naudą man jis smile.gif jaučiu kaip šiek tiek kelnės laisvėja bigsmile.gif bet irgi dar nesimatuoju smile.gif
Labiausiai patinka presui ir kojom pratimai (manau dėl to, kad lengviausi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 13, 15:05)
O aš po sporto vandenį geriu, manau visai į naudą man jis  smile.gif  jaučiu kaip šiek tiek kelnės laisvėja  bigsmile.gif bet irgi dar nesimatuoju  smile.gif
Labiausiai patinka presui ir kojom pratimai (manau dėl to, kad lengviausi  blush2.gif )

nors as visa laika maniau,kad mano kojos stiprios ir man bus lengvi pratimai kojoms,uzpakaliukui,bet pasirode,atvirksciai,uzpakaliukui man sunkiausi blink.gif o lengviausi rankoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 13 kovo 2009 - 15:53