Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(werda @ 2009 03 14, 23:40)
aha sita  biggrin.gif  o gal turit foto kaip ant lupu atrodo guerlain 846

deja neturiu
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 15, 00:39)
O kaip Dior Addict blizgesiukai?  bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 15, 00:53)

man jie visiskai nesilaiko ant lupu. max 15 minuciu ir jo kaip nebuta.
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2009 03 14, 23:56)
man jie visiskai nesilaiko ant lupu. max 15 minuciu ir jo kaip nebuta.

sutinku, laikosi ne pergeriausiai, bet užtant pojūtis ant lūpų labai malonus ir gražiai atrodo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 15, 00:31)
Noreciau koki Clinique pabandyti  bigsmile.gif

As turiu, graziai tikrai atrodo ant lupu, bet greitai sugedo, kvapas tai gryn sugedusios mesos. biggrin.gif ,tai daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 12, 21:25)
man toks ruozelis susidaro nuo vienintelio blizgesio - Loreal Glam Shine 6 h  unsure.gif nemalonus blizgesys schmoll.gif

QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 12, 21:35)
Man pastebejau taip buna, kai storai uztepu ir tenka daug kalbeti - kazkaip jis susistovi tose vietose tada... ax.gif
Papildyta:

Apie Loreal blizgius isvis negaleciau geru zodziu pasakyt unsure.gif  ir didziausias negerumas, kad man jie labai lupas sausina...

QUOTE(egluziukas @ 2009 03 12, 22:37)
Man nuo estee lauder ir daugiau kalbant nuo chanel doh.gif

Ačiū už atsakymus! 4u.gif
Bet įdomu, ar tai nuo pačio blizgesio priklauso ar nuo to, kaip/kiek užtepi? Bandau ieškot priežasties g.gif
Atsakyti
Komentaru apie mano blizgesius kaip matau nebus.. verysad.gif nu sorry kad pas mane ne Dior ir t.t biggrin.gif
Atsakyti
Amber,kad sunkoka iki tavo blizgiu prisikasti,pirma kart patingejau.Po paskutines tavo zinutes,gryzau,atsidariau,paziurejau.Kaip tau pirmas is kaires oriflame ?
Atsakyti
user posted image

o sitie blizgesiai gal arbuzais kvepia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 15, 12:33)
Komentaru apie mano blizgesius kaip matau nebus.. verysad.gif nu sorry kad pas mane ne Dior ir t.t biggrin.gif

O kaip jum is TBS lupom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 03 15, 12:44)
Amber,kad sunkoka iki tavo blizgiu prisikasti,pirma kart patingejau.Po paskutines tavo zinutes,gryzau,atsidariau,paziurejau.Kaip tau pirmas is kaires oriflame ?

Nu va..prisiprasiau biggrin.gif 4u.gif tas Oriflame nieko toks..turejau dar persiko spalvos, tai draugei padovanojau biggrin.gif spalvytes biski suteikia, malonus ant lupu smile.gif kaip uz tokia kaina, tai nieko, nieko toks
Papildyta:
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 03 15, 13:12)
O kaip jum is TBS lupom? 4u.gif

Ten 3 yra is TBS: arbuzinis, tai nuo kvapo numirt galima, fainas ant lupu, poto avietinis, tai irgi kvapas nerealus, ant lupyciu graziai blizga ir kremas kokosinis, tai man nelabai..skaniai kvepia, bet ant lupu tai man kazkaip nelabai, arba mazai labai tept reikia.. mano pats mylimiausias is tu tai Too Faced apvalioj dezutej.. wub.gif thumbup.gif greifrukto kvapo ir spalva nereali ant lupu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 03 15, 13:20)
Nu va..prisiprasiau  biggrin.gif  4u.gif tas Oriflame nieko toks..turejau dar persiko spalvos, tai draugei padovanojau  biggrin.gif spalvytes biski suteikia, malonus ant lupu  smile.gif kaip uz tokia kaina, tai nieko, nieko toks
Papildyta:
Ten 3 yra is TBS: arbuzinis, tai nuo kvapo numirt galima, fainas ant lupu, poto avietinis, tai irgi kvapas nerealus, ant lupyciu graziai blizga ir kremas kokosinis, tai man nelabai..skaniai kvepia, bet ant lupu tai man kazkaip nelabai, arba mazai labai tept reikia.. mano pats mylimiausias is tu tai Too Faced apvalioj dezutej.. wub.gif  thumbup.gif greifrukto kvapo ir spalva nereali ant lupu.. drinks_cheers.gif

Turejau omeny arbuzini, Ir as turiu, dar turiu mandarino kvapo sviestuka, labai patinka.O to tavo megstamiausio kur galima isigyti? ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti