QUOTE(Malena @ 2009 03 13, 18:39)
Vishy,kaip Tau Vichy priemone lupom?
Patinka, visada tepu jos nakciai
QUOTE(ViShy @ 2009 03 13, 17:41)
Patinka, visada tepu jos nakciai
Jetus jau maniau as viena tepu nakciai lupas
Vichy tavo kolekcija
kaip matau ne as viena turiu niolika blizgesiu lupoms, o dar vis kokia ispudinga nauja spalva pamatau ir vis perku be galo be krasto, ligonis as pripazistu tai
kaip matau ne as viena turiu niolika blizgesiu lupoms, o dar vis kokia ispudinga nauja spalva pamatau ir vis perku be galo be krasto, ligonis as pripazistu tai
QUOTE(Dasha @ 2009 03 13, 20:52)
As irgi prie kompanijos prisidedu Is manes nuolat vyras juokiasi, kad i lova eidama dazausi (nu bet nieko tie vyrai nesupranta)
QUOTE(shopingas @ 2009 03 13, 21:27)
As irgi prie kompanijos prisidedu Is manes nuolat vyras juokiasi, kad i lova eidama dazausi (nu bet nieko tie vyrai nesupranta)
As visada tepu lupas nakciai, kremais ar balzamais, negaliu uzmigti kol nepasitepu
QUOTE(shopingas @ 2009 03 13, 20:27)
Hm, maniskis ir pasiepia "kur ruosies, kad dazais?"
QUOTE(Dasha @ 2009 03 13, 20:52)
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 13, 21:22)
Vichy tavo kolekcija
Pasirodyk
QUOTE(shopingas @ 2009 03 13, 21:27)
QUOTE(ViShy @ 2009 03 13, 21:33)
As visada tepu lupas nakciai, kremais ar balzamais, negaliu uzmigti kol nepasitepu
As visad issiteplioju kremais o lupas drekinanciu balzamu butinai
Malena Labai mielai parodyciau savo kolekcija, tik nemoku foto ikelti nebent galiu tau i meila atsiusti jei idomu
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 14, 16:34)
Malena Labai mielai parodyciau savo kolekcija, tik nemoku foto ikelti nebent galiu tau i meila atsiusti jei idomu
As irgi labai noreciau pazet.. nes pati esu prijaucianti svelniai tariant ir labai patinka paziuret i kitu gintare.dz1@gmail.com
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 14, 17:14)
as irgi tiek turiu.. ziuriu megsti tokias labiau i bordavuma spalvas..gal ne ta zodzi parinkau nu ta prasme ne sviesius.. faini blizgesiukai mane domina tas pats sviesiausias ir apatinej eilej desnej puses pats pask man tai butu geda kam ir parodyt..nes ne tokiu zinomu firmu.. tik spalvytes grazios bent man