Vakar douglase pamaciau labai grazia shiseido blizgesiuko spalvyte, dabar kirba jis man visa diena neduoda ramybes mintis, kad man jo reik
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 26, 17:00)
Vakar douglase pamaciau labai grazia shiseido blizgesiuko spalvyte, dabar kirba jis man visa diena neduoda ramybes mintis, kad man jo reik
Ikvepk..iskvepk.. ramiai.. tau jo nereikia
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 26, 17:00)
gal kartais peach melba?
QUOTE(amber123 @ 2009 04 26, 19:01)
Ikvepk..iskvepk.. ramiai.. tau jo nereikia
Dar vis reikia kvepavimas nepadeda, bet aciu uz sveiko proto gusi, gal ir paklausysiu
Papildyta:
QUOTE(Spicas @ 2009 04 26, 19:06)
gal kartais peach melba?
ne ne peach, kiek zinau peach tu turi ir buvai ikelusi anksciau mano matytasis ruzavas kazkoks, paieskosiu ikelti
Bandau ikelti:
http://www.strawberr...04525381402.jpg[/IMG]
Spalva Petal Pink
QUOTE(katanelis @ 2009 04 25, 14:04)
aš va parsisiunčiau iš braškių Clinique blizgesiuką
O Clinique sitas nesausina lupyciu? Man visi tureti Clinique baisiai issausindavo po kurio laiko
QUOTE(shopingas @ 2009 04 26, 19:34)
O Clinique sitas nesausina lupyciu? Man visi tureti Clinique baisiai issausindavo po kurio laiko
na dar nežinau nedaug naudoju, kelias dienas tik, bet parašysiu tolimesnius atsiliepimus
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 26, 19:18)
ne ne peach, kiek zinau peach tu turi ir buvai ikelusi anksciau mano matytasis ruzavas kazkoks, paieskosiu ikelti
Bandau ikelti:
Spalva Petal Pink
Bandau ikelti:
Spalva Petal Pink
Zinau sita spalvyte Buvau nusiziurejus ir nuciupus Sephoroj, gryzau namo, issiimu is pakuote ir lyg nebe tokia grazi, pasidazau ir tikrai kazkas ne taip. Tai nunesiau atgal i parduotuve ir tada apziurejau, kad ten testeriai sumaisytose vietose stovejo Tai grazinau ta netinkama spalvyte. Tik nepamenu kodel nepasikeiciau jo i tinkama - rodos nebebuvo jau tos norimos...
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 26, 19:18)
Dar vis reikia kvepavimas nepadeda, bet aciu uz sveiko proto gusi, gal ir paklausysiu
Beda ta, kad as lygiai tokia pat ligone kaip ir tamsta..
QUOTE(KRISTELA @ 2009 04 24, 12:26)
Pasirodau ir as savo turteli
p.s. jei kuri noretu Guerlain zalio blizgio - galiu perleisti vis del to nelabai man tinka blyskios lupos
p.s. jei kuri noretu Guerlain zalio blizgio - galiu perleisti vis del to nelabai man tinka blyskios lupos
man ir per blyskus zalias, idejau i isparduotuve, jei butu melynas ir sitaip graziai žėrėtų butu super, nes su melynu kazkoks atspalvis yra, o su zaliu grynas nude, kam tinka nude tai super
Kristela o kaip tas morkavas ant lupyciu? Nera per ryskus? As Kristej ziurejau, bet tik ant rankos, ant lupu tepti meginius man feeee, bet dar karteli pirkti kad isbandyt irgi nebesinori, o jei netiks
beje turtelis panasus kaip pas mane , tik as lancome juicy tubes nemegstu
QUOTE(Shopaholic @ 2009 04 28, 12:56)
man ir per blyskus zalias, idejau i isparduotuve, jei butu melynas ir sitaip graziai žėrėtų butu super, nes su melynu kazkoks atspalvis yra, o su zaliu grynas nude, kam tinka nude tai super
Kristela o kaip tas morkavas ant lupyciu? Nera per ryskus? As Kristej ziurejau, bet tik ant rankos, ant lupu tepti meginius man feeee, bet dar karteli pirkti kad isbandyt irgi nebesinori, o jei netiks
Su melynu lupu atspalvis i rozine/alyvine daugiau gaunasi, o su zaliu - rusvas, tad zalias tiks toms, kurios megsta sviesias, bet silto atspalvio lupas o paciam blizgiui tai nieko negaleciau prikisti - itin malonus ant lupu, ir laikosi neblogai, ir zeri nuostabiai
Ten vidury Guerlain ne morkavas, o raudonasis, is pavasario kokekcijos, cerise jis visai neryskus, skaidrus su vos pastebimu rausvumu ir daug smulkiu zeruciu
O juicy tubes man nepatinka del saldumo ir stipraus kvapo, bet siaip jie labai labai ir laikosi visa diena, ir lupas gerai padrekina... jie man tokie vietoje vazelino
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.