Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(zebrina @ 2009 04 21, 20:38)
o tai kodel toki gera parduodi? g.gif

Tai, kad atrodo neužsiminė apie pardavimą. g.gif
Atsakyti
Na Spicas taip negarbinga cia isgirt ir iskart pardavinet isparduotuvej..Taip ir sakyk,kad nevykes pirkinys biggrin.gif Papasakok mum atvirai,kas su tuo blizgesiu negerai.Nesijaudink,vistiek nupirks ji kas,ne visos cia skaito biggrin.gif
Atsakyti
baikit juokus, as sita spalvyte perku antra karta, man viskas gerai su juo, bet kartu su manim ir puske pirko, bet gryzus namo nusprende kad jai per daug bespalvis jis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 21, 15:25)
Dabar tvarkau krepseli - kai kuriu blizgiu laukiu, kai kurie keliauja atgal i parduotuve, tai kai sutvarkysiu ir idesiu smile.gif O tas Benefit 'california' man nusprendziau per daug nubalina lupytes ir vakar nesiau atgal i parduotuve grazint, bet kazkodel susilaikiau ir nepridaviau....

Ok, kai galesi butinai idek, cia visom labai idomu mirksiukas.gif

Zebrina sauni kolekcija drinks_cheers.gif kaip gera, kad ne pas mane viena tiek tu blizgiu prisikaupe, jei vyras priekaistaus parodysiu, kad tiek tureti reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 21, 20:45)

Zebrina sauni kolekcija drinks_cheers.gif kaip gera, kad ne pas mane viena tiek tu blizgiu prisikaupe, jei vyras priekaistaus parodysiu, kad tiek tureti reikia lotuliukas.gif

Taip,blizgiu ir kvepalu niekada nebuna perdaug drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergutes, gal kuri turite toki blizgi?kaip jis?kokia mazdaug spalvyte duoda? blush2.gif radau isparduotuveje kad nauja parduoda, galvoju ka daryti... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 04 21, 13:03)
Pasirodau ir as savo "turta" lotuliukas.gif

user posted image

kaip tas guerlain morkavas kur paciam vidury? kaip realiai spalvyte? wub.gif cia tas is pavasarines kolekcijos kaip ir zalias? g.gif noreciau ir as ismegint sita dar bigsmile.gif

Shopingas
as ir uzsisakiau guerlain zalia is pavasarines kolekcijos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 04 21, 14:01)
Puikus turtas zebrina thumbup.gif man labai norisi isbandyti YSL blizgi, nes nesu turejusi dar  smile.gif  ziuriu pas tave ju daug bigsmile.gif

ismegink, nesigailesi, labai neblogi jie thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 22 balandžio 2009 - 17:03
QUOTE(Seila @ 2009 04 22, 17:17)
Mergutes, gal kuri turite toki blizgi?kaip jis?kokia mazdaug spalvyte duoda? blush2.gif radau isparduotuveje kad nauja parduoda, galvoju ka daryti... rolleyes.gif
user posted image

As turejau, bet isparduotuveje senokai pardaviau. Nepabalino jis man tu lupu, sakyciau eilinis bespalvis blizgesys, su zeruciu dulksna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 04 22, 17:17)
user posted image

as toki turiu, viena parduodu kita naudoju..
mano lupos nera baisiai raudonos, tai kai pasipudruoji veiduka ir uztepi jo ant vazelino kokio tai man graziai atrodo, labai zeri ir kvepia skaniai wub.gif
Atsakyti
nusipirkau, siandien collistar toki kur spicas isgyre, niu man irgi super wub.gif
tokias skanias lupytes padaro thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Shopaholic,2009 04 22, 17:01]
kaip tas guerlain morkavas kur paciam vidury? kaip realiai spalvyte? wub.gif cia tas is pavasarines kolekcijos kaip ir zalias? g.gif noreciau ir as ismegint sita dar bigsmile.gif

Shopingas
as ir uzsisakiau guerlain zalia is pavasarines kolekcijos thumbup.gif
apie ji jau rasiau..puslapiukas atgal mirksiukas.gif jis is vasaros kolekcijos

Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 22, 18:35)
as toki turiu, viena parduodu kita naudoju..
mano lupos nera baisiai raudonos, tai kai pasipudruoji veiduka ir uztepi jo ant vazelino kokio tai man graziai atrodo, labai zeri ir kvepia skaniai wub.gif

Na i jusu lupas neatkeipiau demesio, nu bet blakstienos... super, jauciu jusu pasididziavimas.Tankios,iiiiiiiiiilgos, pariestos. Ir nepasakyciau kad padazytos buvo. 4u.gif
Atsakyti