Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(zebrina @ 2009 04 21, 12:03)
Pasirodau ir as savo "turta" lotuliukas.gif

user posted image

papasakok prasau apie Guerlaino persikiuka,kaip laikos,koks lipnumas,kokia duoda spalva?..ar graziai zerintis?kokia kaina ir ar jis is naujosios pavasario kolekcijos?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 21, 08:12)
Man labai rupi pamatyti tavo blizgesiuku kolekcija, gal gali ikelti foto g.gif

Dabar tvarkau krepseli - kai kuriu blizgiu laukiu, kai kurie keliauja atgal i parduotuve, tai kai sutvarkysiu ir idesiu smile.gif O tas Benefit 'california' man nusprendziau per daug nubalina lupytes ir vakar nesiau atgal i parduotuve grazint, bet kazkodel susilaikiau ir nepridaviau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 21 balandžio 2009 - 14:26
Zebrina,labai grazus YSL su juodu kamsteliu smile.gif Kaip spalva vadinasi?LT pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 21, 14:46)
Zebrina,labai grazus YSL su juodu kamsteliu smile.gif Kaip spalva vadinasi?LT pirkai?

apsitrynes lipdukas,atrodo cia nr.1 g.gif Pirkau ,cia SM mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Saulės-Siela,2009 04 21, 13:27]
papasakok prasau apie Guerlaino persikiuka,kaip laikos,koks lipnumas,kokia duoda spalva?..ar graziai zerintis?kokia kaina ir ar jis is naujosios pavasario kolekcijos?aciu 4u.gif

Na kolkas jis man pats mylimiausias,kol neatsibodo lotuliukas.gif spalvyte thumbup.gif maniau kad ant mano tamsoku lupu nelabai ziuresis,bet tikrai rezultatu patenkinta,siaip nera labai lipnus,klampus,gerai drekina ,kas man laaabai svarbu,ir lupoms priduoda veidrodini zvilgesi,ypac pries saulute nerealus vaizdas..
mokejau 50lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=zebrina,2009 04 21, 17:16]
apsitrynes lipdukas,atrodo cia nr.1 g.gif Pirkau ,cia SM mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Saulės-Siela,2009 04 21, 13:27]

Na kolkas jis man pats mylimiausias,kol neatsibodo lotuliukas.gif spalvyte thumbup.gif maniau kad ant mano tamsoku lupu nelabai ziuresis,bet tikrai rezultatu patenkinta,siaip nera labai lipnus,klampus,gerai drekina ,kas man laaabai svarbu,ir lupoms priduoda veidrodini zvilgesi,ypac pries saulute nerealus vaizdas..
mokejau 50lt. mirksiukas.gif
[/quote]

o atspalvis matos,ar tik blizga?pigiai mokejote,gal per SM?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 21, 13:01)
Puikus turtas zebrina thumbup.gif man labai norisi isbandyti YSL blizgi, nes nesu turejusi dar  smile.gif  ziuriu pas tave ju daug bigsmile.gif

Galim pamainyt i Guerlain mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulės-Siela @ 2009 04 21, 17:18)
o atspalvis matos,ar tik blizga?pigiai mokejote,gal per SM?

Taip ,matosi oranzine grazi spalvyte +dar atskiri blizguciai,na tikrai labai graziai ant lupu ziuris,taip cia SM smile.gif
Atsakyti
as siandien kristej valanda rinkausi blizgi..
ir ysl ir guerlain, man tas oranzinis guerlain nelb kaip ziurejosi blink.gif
ysl yra nauja kolekcija, tokie matiniai fainos spalvytes wub.gif tik dengias man nepatinka kaip schmoll.gif
taip kad nusipirkau va toki collistar, siaip jis labai putlina, nerealiai minkstina, spalvos beveik nera, pabalina biski tik, na toks slapiu lupu efektas cool.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spicas: 21 balandžio 2009 - 17:49
QUOTE(Spicas @ 2009 04 21, 18:38)

O kokia kainyte jo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 04 21, 18:44)

aipie 60
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 04 21, 18:44)

As turejau is Colistar, nu nepatiko, atidaviau sesei, sake kad jei neblogas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 21, 17:38)
as siandien kristej valanda rinkausi blizgi..
ir ysl ir guerlain, man tas oranzinis guerlain nelb kaip ziurejosi  blink.gif
ysl yra nauja kolekcija, tokie matiniai fainos spalvytes  wub.gif tik dengias man nepatinka kaip schmoll.gif
taip kad nusipirkau va toki collistar, siaip jis labai putlina, nerealiai minkstina, spalvos beveik nera, pabalina biski tik, na toks slapiu lupu efektas cool.gif
user posted image

o tai kodel toki gera parduodi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 04 21, 19:38)
o tai kodel toki gera parduodi? g.gif

ne as parduodu, paprase kad ideciau tik rolleyes.gif
Atsakyti