Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

Nu va merginos, as ats5menu irgi skaitinejau senai sena tema, kad buvo isgirti tie YSL blizgiai, kol padruske prikalbinau, kad man ju uzvarytu pardavimui, o kai reikia, nei velnio ju niekas neperka cry.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 20, 14:30)
Nu va merginos, as ats5menu irgi skaitinejau senai sena tema, kad buvo isgirti tie YSL blizgiai, kol padruske prikalbinau, kad man ju uzvarytu pardavimui, o kai reikia, nei velnio ju niekas neperka cry.gif  4u.gif

Nepergyvenk,-ispirks mirksiukas.gif Man tai jie thumbup.gif turiu 4 spalvytes..
Dar pasigirsiu,siandien gavau Guerlain KissKiss nr.846 "lašišiuka" wub.gif na nerealus ,negaliu atsidziaugt,ir ant lupu maloniai tepas,ir siaip ziurisi labai graziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 04 20, 18:02)
Nepergyvenk,-ispirks mirksiukas.gif Man tai jie  thumbup.gif turiu 4 spalvytes..
Dar pasigirsiu,siandien gavau  Guerlain KissKiss nr.846 "lašišiuka" wub.gif na nerealus ,negaliu atsidziaugt,ir ant lupu maloniai tepas,ir siaip ziurisi labai graziai ax.gif

Nu gal kaip nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 20, 20:22)
Nu gal kaip nors 4u.gif

Siuo metu susidomejimas Juicy Tube Jelly Rasberry Ice,kuri Vishy taip graziai isreklamavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 04 20, 18:02)
Nepergyvenk,-ispirks mirksiukas.gif Man tai jie  thumbup.gif turiu 4 spalvytes..
Dar pasigirsiu,siandien gavau  Guerlain KissKiss nr.846 "lašišiuka" wub.gif na nerealus ,negaliu atsidziaugt,ir ant lupu maloniai tepas,ir siaip ziurisi labai graziai ax.gif

As irgi patenkinta savuoju "lasisiuku", kur praeita sav. nusipirkau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 20, 20:44)
Siuo metu susidomejimas Juicy Tube Jelly Rasberry Ice,kuri Vishy taip graziai isreklamavo wub.gif

Juicy Tubes Jelly neblogi, bet jei reiketu rinktis, tarp YSL ir Juicy, gal rinkciausi YSL, nes lipnesni, ir zeruciu yra.Bet Juicy didesne talpa, nu bet cia renkasi kas kaip kam 4u.gif
Atsakyti
as irgi susidomejusi Lamcomes siuo blizgesiuku biggrin.gif ji atrodo man nuostabus
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 20, 22:01)
Juicy Tubes Jelly neblogi, bet jei reiketu rinktis, tarp YSL ir Juicy, gal rinkciausi YSL, nes lipnesni, ir zeruciu yra.Bet Juicy didesne talpa, nu bet cia renkasi kas kaip kam 4u.gif

Jei tik is siu dvieju, tai turbut Juicy tubes rinkciausi (tik jau man laabai igrises ju saldumas), nes man bent jie zymiai geriau laiko. YSL rinkciausi nebent del blizguciu ir neutralesnio skonio, bet ne del laikymo.
Atsakyti
Siandien silpnumo akimirka uzsisakiau Guerlain zaliaji pavasarini blizgi doh.gif Ir dar siandien isbandziau Milani 'mixer lips' kazkokio tokio pavadinimo blizgi - labai idomus: apacioje spalva ryski, o kylant link virsaus permatomas. Labai gerai tepasi ir laiko, grazi spalvyte, o ir skonis puikus (uoginis, bet neikyrus).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 21, 05:34)
Siandien silpnumo akimirka uzsisakiau Guerlain zaliaji pavasarini blizgi  doh.gif Ir dar siandien isbandziau Milani 'mixer lips' kazkokio tokio pavadinimo blizgi - labai idomus: apacioje spalva ryski, o kylant link virsaus permatomas. Labai gerai tepasi ir laiko, grazi spalvyte, o ir skonis puikus (uoginis, bet neikyrus).

Man labai rupi pamatyti tavo blizgesiuku kolekcija, gal gali ikelti foto g.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as savo "turta" lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Puikus turtas zebrina thumbup.gif man labai norisi isbandyti YSL blizgi, nes nesu turejusi dar smile.gif ziuriu pas tave ju daug bigsmile.gif
Atsakyti