Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(Shopaholic @ 2009 04 19, 09:37)
is braskiu man daugiau 50lt nesigavo g.gif

eik tu bigsmile.gif bet nebera ten jo unsure.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip vertinat YSL blizgesiukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 04 19, 14:35)

Man neblogi, bet esant galimybei pirkti kitus, ju nepirkciau - turejau labai blizgu (nepamenu serijos, bet spalvyte nr11 'whisper'). Kazkas man su juo buvo netaip - laike lyg ir gerai, bet nelabai maloniai uzsitepe, per daug blizguciu gal....Nu zodziu iskeliavo atgal....
Atsakyti

Man jie vieni is geriausiu. wub.gif Gausus spalvu pasirinkimas, ilgai laiko, graziai ant lupu atrodo. wub.gif

O siuo metu man tikrai blizgesiu manija. biggrin.gif doh.gif Vakar gavau is braskiu siuos blizgius, tai jau isbandziau ir esu baisiai patenkinta. wub.gif wub.gif

user posted image 10 numeris.

user posted image Helena Rubinstein, 40 numeris.
Atsakyti

man labai patinka, turiu net kelis wub.gif (cia as apie golden gloss wub.gif ) 10 numeriukas pats paciausias wub.gif 11 (whisper ar kaip, kaip ir shopingas turejo) tai ir man ilgiau naudojasi, truksta kazko jo atspalvyje, bet 10 wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 19 balandžio 2009 - 15:18
QUOTE(Shopaholic @ 2009 04 19, 16:11)
man labai patinka, turiu net kelis wub.gif (cia as apie golden gloss wub.gif ) 10 numeriukas pats paciausias wub.gif 11 (whisper ar kaip, kaip ir shopingas turejo) tai ir man ilgiau naudojasi, truksta kazko jo atspalvyje, bet 10 wub.gif

Maniskis mano lupas pilkom isvadino kaip paklausiau nuomones apie ta 11 atspalvi lotuliukas.gif Ech tie vyrai...
Atsakyti
Na aciu jum uz atsakymus, visom po 4u.gif , Man siaip jie irgi geri, tik tiek ,kad tas medaus kvapas doh.gif nezinau, nepernesu.Mano irgi spalvos pacios paciausios 3, 10, na dar ir 4.
Atsakyti
šian uzsisakiau si YSL blizgi user posted image smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 04 19, 17:23)
šian uzsisakiau si YSL blizgi user posted image smile.gif

Koki numeriuka emei? wub.gif As siuos blizgius labai myliu, spalvos nuostabios, tik va nelabai laikosi ant lupyciu. Dabar Estee Lauder pamegau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 19, 19:10)
Koki numeriuka emei? wub.gif As siuos blizgius labai myliu, spalvos nuostabios, tik va nelabai laikosi ant lupyciu. Dabar Estee Lauder pamegau rolleyes.gif

Aik sau unsure.gif nesilaiko? Nu man tai gerai laiko,nu bet cia, gal kaikam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 19, 19:10)

emiau 3nr, jei patiks dar nusiziurejau 4, 9 ir 10 labai fainos spalvytes smile.gif
Atsakyti

O man patinka YSL blizgesiai, ejau i "Kristiana" atsinaujinti kosmetikos ir nusipirkau toki Nr.2 , man wub.gif
user posted image
Atsakyti