Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(Donatute @ 2009 04 17, 22:35)
Koks grožis    wub.gif      O lupų forma kokia      wub.gif        wub.gif

Sakiau, kad blizgis grazus wink.gif Tikrai vienas is tu, kurie matosi. Dar man wet'n'wild firmos matosi, bet jis be blizguciu ir ne toks dregnas (tiksliau kaip vazelinas) - kaina tik 1$, bet efektas labai panasus. Guerlain irgi patinka, bet ten tik blizgiukai melsvi man matosi. O daugiau vertu demesio melynu ir nebandzius.

Del lupyciu tai aciu 4u.gif As kaip tik nelabai jomis patenkinta - tiksliau truputi nesinorejo det del formos, nes maza kai buvau, trupinejo lupu kampuciai (ir jokie vaistai nepadedavo) ir tik kokiu 13-14 metu bunant nustojo, tai ties kampuciais nera ryskaus konturo, o pablukes jis... Nors dabar jau ipratus ir netrukdo, o ir lupytes kiek platesnes atrodo. Bet man vis truputi pavydu ziuret i kitu aiskiai apibreztas lupytes (gal todel, kad pati tokiu neturiu-cia su viskuo kai neturi, tai labai reikia) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 17, 23:43)
Sakiau, kad blizgis grazus wink.gif Tikrai vienas is tu, kurie matosi. Dar man wet'n'wild firmos matosi, bet jis be blizguciu ir ne toks dregnas (tiksliau kaip vazelinas) - kaina tik 1$, bet efektas labai panasus. Guerlain irgi patinka, bet ten tik blizgiukai melsvi man matosi. O daugiau vertu demesio melynu ir nebandzius.

Del lupyciu tai aciu  4u.gif As kaip tik nelabai jomis patenkinta - tiksliau truputi nesinorejo det del formos, nes maza kai buvau, trupinejo lupu kampuciai (ir jokie vaistai nepadedavo) ir tik kokiu 13-14 metu bunant nustojo, tai ties kampuciais nera ryskaus konturo, o pablukes jis... Nors dabar jau ipratus ir netrukdo, o ir lupytes kiek platesnes atrodo. Bet man vis truputi pavydu ziuret i kitu aiskiai apibreztas lupytes (gal todel, kad pati tokiu neturiu-cia su viskuo kai neturi, tai labai reikia) ax.gif

Gražios jūsų lupos ir vykite tas mintis, kad jos negražios 4u.gif
Aš tai neradau dar nei vieno blizgio kuris nuimtu raudonumą, nes pas mane labai raudonos. O jus gal kada į lietuvą važiuosit? Nes butu faina, kad parvežtumėte ir atsiūtumėte mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatute: 17 balandžio 2009 - 21:59
QUOTE(Donatute @ 2009 04 17, 22:57)
Gražios jūsų lupos ir vykite tas mintis, kad jos negražios      4u.gif 
Aš tai neradau dar nei vieno blizgio kuris nuimtu raudonumą, nes pas mane labai raudonos. O jus gal kada į lietuvą važiuosit? Nes butu faina, kad parvežtumėte ir atsiūtumėte      mirksiukas.gif

Greitu metu nevaziuosim dar... O siaip manau per tarpininkes (turetu but, kas uzsako is Sephora arba but turetu ir tokiuose puslapiuose kaip Macy's ir pan) galima uzsisakyt - kainuoja jis rodos 18$.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 18, 00:03)
Greitu metu nevaziuosim dar... O siaip manau per tarpininkes (turetu but, kas uzsako is Sephora arba but turetu ir tokiuose puslapiuose kaip Macy's ir pan) galima uzsisakyt - kainuoja jis rodos 18$.

Oi kaip gaila. Aš net nežinau kur tas tarpininkes rasti.
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 04 17, 23:09)
Oi kaip gaila. Aš net nežinau kur tas tarpininkes rasti.

SM pagrindinio puslapio apacioje yra skyrelis 'skelbimu lenta' ir jame 'internetines parduotuves', o jau ten visos uzsakinejancios is ivairiu parduotuviu savo temas turi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2009 04 17, 14:04)
Gavau guerlain teracota melyna blizgi, tai toks neblogas, bet antra kart nepirkciau. kazkiek pabalina lupas, bet man daug daug kartu geresnis efektas lupu pabalinimui su  lancome kur kazkada buvau ikelus (nebera jo braskese doh.gif ) wub.gif

Papildyta:

apie sita lancome kalbejau, tai panasus efektas i melyno guerlain tik man asmeniskai zymiai fainesnis wub.gif

dabar nusipudravai veida, lupas, tai labai graziai tas guerlain ziurisi wub.gif bet va jei pliaze kur ir pan kur esi be pudros, norint kad nuimtu lupu raudoni tai netinka jis, o vat tas lancome nuima iskart ax.gif

idomu ar kur buna dar situ lancome?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 18, 00:13)
SM pagrindinio puslapio apacioje yra skyrelis 'skelbimu lenta' ir jame 'internetines parduotuves', o jau ten visos uzsakinejancios is ivairiu parduotuviu savo temas turi wink.gif

Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule 2009 @ 2009 04 17, 23:27)
idomu ar kur buna dar situ lancome?

saule2009
net nezinau zinok, reikia paieskot interneto platybese biggrin.gif paciai reikes uzsiimti paieskom, nes baigsis, o noresiu dar kito tikrai biggrin.gif pirmas blizgis kuri noriu pirkti dar karta biggrin.gif
Shopingas labai graziai atrodo lupytes ir blizgis wub.gif ale fainai tau kai USA sitiek visko gali isbandyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 18 balandžio 2009 - 08:08
QUOTE(Shopaholic @ 2009 04 17, 14:04)
Gavau guerlain teracota melyna blizgi, tai toks neblogas, bet antra kart nepirkciau. kazkiek pabalina lupas, bet man daug daug kartu geresnis efektas lupu pabalinimui su  lancome kur kazkada buvau ikelus (nebera jo braskese doh.gif ) wub.gif

Papildyta:

apie sita lancome kalbejau, tai panasus efektas i melyno guerlain tik man asmeniskai zymiai fainesnis wub.gif

dabar nusipudravai veida, lupas, tai labai graziai tas guerlain ziurisi wub.gif bet va jei pliaze kur ir pan kur esi be pudros, norint kad nuimtu lupu raudoni tai netinka jis, o vat tas lancome nuima iskart ax.gif

o kaip jis vadinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 18, 15:44)
o kaip jis vadinas  g.gif

ziuriu atsirado www.lancome.com thumbup.gif
http://www.lancome.c.../...vname=name

lancome sweet caprice vadinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2009 04 18, 18:59)
ziuriu atsirado www.lancome.com thumbup.gif
http://www.lancome.c.../...vname=name
lancome sweet caprice vadinasi 4u.gif