Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

Gavau guerlain teracota melyna blizgi, tai toks neblogas, bet antra kart nepirkciau. kazkiek pabalina lupas, bet man daug daug kartu geresnis efektas lupu pabalinimui su lancome kur kazkada buvau ikelus (nebera jo braskese doh.gif ) wub.gif

Papildyta:
QUOTE(sima77 @ 2009 03 26, 18:13)
Dabartinis mano mylimukas wub.gif
user posted image

apie sita lancome kalbejau, tai panasus efektas i melyno guerlain tik man asmeniskai zymiai fainesnis wub.gif

dabar nusipudravai veida, lupas, tai labai graziai tas guerlain ziurisi wub.gif bet va jei pliaze kur ir pan kur esi be pudros, norint kad nuimtu lupu raudoni tai netinka jis, o vat tas lancome nuima iskart ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 17 balandžio 2009 - 13:32
QUOTE(shopingas @ 2009 04 14, 23:53)
Man seniau nuo daugelio atsirasdavo, o dabar kazkaip nei nuo vieno. Naudoju Bare Escentuals 'buxom lips', Make up for ever, Guerlain, Lancome 'juicy tubes'.

QUOTE(F_A @ 2009 04 15, 10:54)
Man ta juostele nesusistovi nuo Guerlain blizgiu (deja nuo lupdaziu atsiranda doh.gif ), Make up factory, Berlin cosmetics, Loreal Glam shine blizgiai nesusistovi smile.gif Dabar mastau, kad ta juostele dazniausiai neatsiranda naudojant ryskesniu spalvu blizgius arba skystesnius blizgius, kuriuos greit nuvalgai, tad ner kada tai juostelei atsirast lotuliukas.gif

QUOTE(Tiffany @ 2009 04 15, 22:58)
neatsiranda nuo bobbi brown ir guerlain blizgesiu - bent jau man  mirksiukas.gif

QUOTE(lauryna @ 2009 04 15, 23:09)
Papildyta:
Man neatsiranda nuo Guelaino, Chanelio, YSL, HR blizgiu. Kiek pamenu, nuo kitu irgi niekada nepastebejau jokiu baltu juosteliu blush2.gif

Ačiū, merginos, už atsakymus 4u.gif Aš tai pastebėjau, kad kartais tuo pačiu blizgesiu pasitepus vieną kartą atsiranda ta juostelė, o kitą kartą (nenuvalgius) gali ir neatsirast. Tai galvoju, kad gal čia priklauso netgi nuo to, kaip kaip/kiek blizgio užtepi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2009 04 17, 14:28)
Ačiū, merginos, už atsakymus 4u.gif Aš tai pastebėjau, kad kartais tuo pačiu blizgesiu pasitepus vieną kartą atsiranda ta juostelė, o kitą kartą (nenuvalgius) gali ir neatsirast. Tai galvoju, kad gal čia priklauso netgi nuo to, kaip kaip/kiek blizgio užtepi? rolleyes.gif

Manyciau, kad teisi esat wink.gif Jei pristitepsi blizgio bile kiek, tai jis 'susistoves' i kampucius. O jei maziau tepsi, tai gal ir dazniau reikes pasidazyt, bet visada bus grazu. wink.gif
Atsakyti
Anksciau nelabai naudojau lupu blizgesiu (tik vazelina),bet atejus pavasariui nusipirkau Manhattan "Tasty lips" smile.gif kainavo tik 22lt Sarmoj (antravertus, turis tik 6 ml),bet man labai patinka bigsmile.gif toks naturalus, subtiliai blizga, numeris 2 rolleyes.gif
P.S. pamirsau paminet,kad tikrai labai skanus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kurksyte: 17 balandžio 2009 - 17:05
Kadangi man parduotuveje nelabai norisi bandyt kosmetika (o ypac visokias lupu priemones), tai isbandziau jau pas save gauta Benefit 'California Kissin' Lip Shine' melyna blizgiuka (nu bet gavau ji rinkinyje) - labai patiko ir efektas matosi, skonis svlenus, gerai laiko, maloni konsistencija (tirstokas, bet ne per tirstas) thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 17, 22:23)
Kadangi man parduotuveje nelabai norisi bandyt kosmetika (o ypac visokias lupu priemones), tai isbandziau jau pas save gauta Benefit 'California Kissin' Lip Shine' melyna blizgiuka (nu bet gavau ji rinkinyje) - labai patiko ir efektas matosi, skonis svlenus, gerai laiko, maloni konsistencija (tirstokas, bet ne per tirstas)  thumbup.gif
user posted image

O kokį efektą duoda? Nuima tą raudonumą?
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 04 17, 21:28)
O kokį efektą duoda? Nuima tą raudonumą?

Tai toki efekta ir duoda, kad raudonuma nuima (nu cia as taip galvojau, tai ir parasiau nepaaiskinus - isivaizduoju, kad visos mano mintis skaito) biggrin.gif Turbut sitas is visu bandytu melynu blizgiu man geriausia efekta duoda. Nuima raudoni, su smulkiais blizguciais, skonis labai svelnus metu ir svarbiausia nekanda lupyciu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 17 balandžio 2009 - 20:51
QUOTE(shopingas @ 2009 04 17, 22:50)
Tai toki efekta ir duoda, kad raudonuma nuima (nu cia as taip galvojau, tai ir parasiau nepaaiskinus - isivaizduoju, kad visos mano mintis skaito)  biggrin.gif Turbut sitas is visu bandytu melynu blizgiu man geriausia efekta duoda. Nuima raudoni, su smulkiais blizguciais, skonis labai svelnus metu ir svarbiausia nekanda lupyciu.  thumbup.gif

O gal galėtumėte foto įdėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 04 17, 22:07)
O gal galėtumėte foto įdėti      mirksiukas.gif

Bandysiu veliau idet. Susidejau i kompiuteri foto, bet labai didele atidaro kai noriu iskirpt lupytes doh.gif Reikia patvarkyt...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 17, 23:17)
Bandysiu veliau idet. Susidejau i kompiuteri foto, bet labai didele atidaro kai noriu iskirpt lupytes  doh.gif Reikia patvarkyt...

Gerai, lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
Na va, pavyko sumazint - jei per maza rodo cia foto, tai paspauskit ant jos ir isdides:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 17, 23:26)
Na va, pavyko sumazint - jei per maza rodo cia foto, tai paspauskit ant jos ir isdides:
user posted image

Koks grožis wub.gif O lupų forma kokia wub.gif wub.gif
Atsakyti