Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(ViShy @ 2009 04 16, 18:53)
Ant mano lupu matesi melsvas atspalvis  doh.gif

Aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katytee-kriste @ 2009 04 16, 17:44)
sima77 tai priimk mane i tapati uzsakyma,noreciau blizgeliuko lancomes-juicy tubes jelly raspberry ice  blush2.gif

katytee-kriste tai nusiusk uzsakyma Rudaplaukei 4u.gif Ji uzsakines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 15, 17:55)
AS tai uzsisakiau is USA ta zalia, nes cia ziuriu be prosvaisciu darosi ji gauti doh.gif  lotuliukas.gif ***** siuo metu keturiu blizgiu laukiu doh.gif kada reikes visus sutept, nes dar namie kiek turiu doh.gif

Gal galetum savo blizgiu kolekcija cia ikelt, visom parodyt, labai jau idomu kokie ten jie pas tave g.gif

mano siandieninis pirkinys guerlain kis kis 860 berods "lasisinis" kaip pavadino cia viena kristianos konsultante doh.gif pasijauciau kaip turedama lasisos lupas lotuliukas.gif
Atsakyti
na aciu vishy, apsiesiu ir be jo 4u.gif o visgi gal kokiu tikrai geru zinot melynu blizgiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 16, 19:27)
Gal galetum savo blizgiu kolekcija cia ikelt, visom parodyt, labai jau idomu kokie ten jie pas tave g.gif

mano siandieninis pirkinys guerlain kis kis 860 berods "lasisinis" kaip pavadino cia viena kristianos konsultante doh.gif pasijauciau kaip turedama lasisos lupas lotuliukas.gif

mmm lasisine wub.gif labai man patinka ta spalvyte
o kaip ant lupu atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 16, 20:13)
mmm lasisine  wub.gif labai man patinka ta spalvyte
o kaip ant lupu atrodo?

nu fainiai zinok, va sedziu prie kompo juo pasidazius ir vis i veidrodi zvilgcioju doh.gif toks slapias efektas ant lupyciu, labai subtiliai zeri, zeruciai tokie nera ryskus labai subtilus wub.gif kol kas bus mano mylimukas, kol nepamatysiu dar ko nors grazaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 16, 18:55)
katytee-kriste tai nusiusk uzsakyma Rudaplaukei 4u.gif Ji uzsakines 4u.gif

o kiek tau kainuos tas blizgesiukas su komisiniais , siuntimu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute999: 16 balandžio 2009 - 19:28
QUOTE(egluziukas @ 2009 04 16, 20:23)
nu fainiai zinok, va sedziu prie kompo juo pasidazius ir vis i veidrodi zvilgcioju doh.gif toks slapias efektas ant lupyciu, labai subtiliai zeri, zeruciai tokie nera ryskus labai subtilus wub.gif kol kas bus mano mylimukas, kol nepamatysiu dar ko nors grazaus doh.gif

o spalva duoda?
tai cia is naujos kolekcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 16, 20:49)
o spalva duoda?
tai cia is naujos kolekcijos? g.gif

manau kad ne is naujos, is naujos man atrodo su zaliais zeruciais yra o sitas ne, lupoms suteikia skaidriu slapiu lupu efekta, siek tiek su spalva, bet neintensyviai smile.gif
http://karlasugar.bl...s-and-kiss.html
maniskis 846 coral pearl (ankstesnej zinutej rasiau, kad 860, buvau susimaisius doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2009 04 16, 08:52)
tai kad visu reikia ph34r.gif  lotuliukas.gif
kazkaip ir man neatsiranda jokiu juosteliu g.gif gal cia ne nuo blizgio priklauso o nuo seiliu gaminimosi ar dar ko, net nezinau kaip paaiskint. Nes pvz esu macius vyru, kuriems be jokiu blizgiu lotuliukas.gif  ta balta juosta atsiranda (fui  lotuliukas.gif  doh.gif )
Papildyta:

va va biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

dabar www.saks.com 15 proc visai kosmetikai, ir nemokamas shipingas nuo 200dol, issiunciau uzsakyma Rudaplaukei, bet dar nesusirinko 200baksu nemokamam shipingui, taip kad junkis Jorky drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Sima77, o tos nuoalidos nesimato isideju i krepsi, ane? jau adau zalia blizgi is saks.com thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2009 04 16, 16:20)
kokį galėtumėte patarti MĖLYNĄJĮ lūpų blizgį? Kokios nuomonės apie estee lauder?  g.gif
ziuriu, cia pilna diskutuota apie melynuosius  doh.gif  na bet visgi parasyklit geriausia savo atradima ir nuomone, jei bandet apie estee lauder

aš turiu šitą wub.gif man jis labai labai patinka rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau naujosios kolekcijos Guerlain matinio blizgio. Tai pirmiausiai geroji jo puse: ilgai laiko, nedziovina lupyciu, lengvai ir taupiai dengiasi. Minusas: spalvu pasirinkimas (paemiau sviesiausia (kaip paveikslelyje zemiau), bet realybej ji atrodo kaip ta antroji) doh.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

QUOTE(Vitulka @ 2009 04 16, 23:40)
aš turiu šitą  wub.gif man jis labai labai patinka  rolleyes.gif

As turejau sita ir tuteleje Estee Lauder, tai man jie nepatiko - jokio efekto ir dar bent kubelyje man nepatinka skonis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 16 balandžio 2009 - 23:52