Įkraunama...
Įkraunama...

Lupu blizgesiukai

QUOTE(shopingas @ 2009 03 11, 14:33)
Isbandzius as ta zalia - ant lupu zalumo nesimato (na vos vos, kaip ir su melynu blizgiu tik tokia uzuomena-bet turbut jei zinai, kas ten turi but biggrin.gif ) tik daug blizguciu.

Aciu uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 03 11, 13:33)
Isbandzius as ta zalia - ant lupu zalumo nesimato (na vos vos, kaip ir su melynu blizgiu tik tokia uzuomena-bet turbut jei zinai, kas ten turi but biggrin.gif ) tik daug blizguciu.

ikalbejai, savaitgali leksiu apsiziuret bigsmile.gif
Atsakyti
Koks lupu blizgesys gerai jas drekintu ,ilgai laikytusi ir nebutu velniskai lipnus?
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2009 03 11, 16:14)
Koks lupu blizgesys gerai jas drekintu ,ilgai laikytusi ir nebutu velniskai lipnus?

Sunkus klausimas, nes ilgai besilaikantys kaip taisykle yra lipnus. Ar bandet guerlain blizgius?As juos net nakciai uzsitepu, kai lupos serpetoja, o ryte lupos buna kaip niekur nieko, svelnios ir sveikos ax.gif I nieka nekeisciau savo Guerlain blizgiu thumbup.gif chanel ir YSL blizgiu saltais orais teptis negaliu, nes man iskart lupos suskyla unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2009 03 10, 12:54)
Nusipirkau raudona  Guerlain blizgi is Exotic Paradise - pavasario kolekcijos (Cerise Tentation) thumbup.gif  Jis nuostabus wub.gif Jis beveik bespalvis, tik lupoms suteikia svelnu sveiku lupu rausvuma , o pries sviesa zeri smulkuciais roziniais blizguciais, lupos atrodo skaidrios,  tarsi nulakuotos wub.gif primena kokteilines vysnaites lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

atsiprasau uz poster_offtopic.gif , bet seseliai tai labai wub.gif
Atsakyti
As atejus pavasariui vel atsiminiau savaji guelain is pucci kolekcijos
sita va: http://www.beautyenc...6470400931.html man jis labai labai, bet jau vel man jis baiginejasi, vel reikes is neto uzisakinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2009 03 11, 20:02)
atsiprasau uz poster_offtopic.gif , bet seseliai tai labai  wub.gif

seseliai tikrai atrodo nuostabus bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, o jums nebūna taip, kad pasitepus lūpas blizgesiu po kurio laiko ant lūpų (maždaug ties ta vieta, kur jos susičiaupia) susidaro toks baltas ruoželis kaip juostelė?blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2009 03 12, 20:11)
Merginos, o jums nebūna taip, kad pasitepus lūpas blizgesiu po kurio laiko ant lūpų (maždaug ties ta vieta, kur jos susičiaupia) susidaro toks baltas ruoželis kaip juostelė?blush2.gif

man toks ruozelis susidaro nuo vienintelio blizgesio - Loreal Glam Shine 6 h unsure.gif nemalonus blizgesys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 03 10, 15:16)
Ir man jo jau reikia  verysad.gif butinai reikia ir vsio, koks grozis... Nu laukit manes blizgesiukai, as atbegsiu  bigsmile.gif

hihihi.gif

QUOTE(F_A @ 2009 03 10, 20:33)
Guerlain blizgiai is esmes yra geris drinks_cheers.gif o gal teko ta zaliaji ismeginti?

Zaliasis manes taip nesuzavejo, gal del to kad pabodo nestandartiniai blizgiai (pastaruoju metu naudojau melynus, zalius, geltonus...) spalvos kaip ir nera tik daug zalsvu blizgiuku (daugiau nei raudonam). Oranzinis idomus toks, lupoms silta atspalvi suteikia, bet nepatiko, kad blizgiukai jo stambus rolleyes.gif

QUOTE(-Diamond- @ 2009 03 12, 19:11)

Man pastebejau taip buna, kai storai uztepu ir tenka daug kalbeti - kazkaip jis susistovi tose vietose tada... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(evelinute999 @ 2009 03 12, 19:25)
man toks ruozelis susidaro nuo vienintelio blizgesio - Loreal Glam Shine 6 h  unsure.gif nemalonus blizgesys schmoll.gif

Apie Loreal blizgius isvis negaleciau geru zodziu pasakyt unsure.gif ir didziausias negerumas, kad man jie labai lupas sausina...
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
Aš tai turiu 3 blizgesius ir 2 lūpu vazelinus/kremus.

1. Neutrogena lippen
labai patinka. thumbup.gif
user posted image

2. NIVEA Lip care
grazus rausvas atspalvis
user posted image

3.URBAN DECAY xxx shine.
retai naudoju, bet patinka
user posted image

Va turiu nuotraukyte, kur su juo pasidazius
user posted image

4. NYX. Spalva: JUICY PINK
Labai fainas. Naudoju kekviena diena thumbup.gif Truputeli lipnus.
user posted image

5. Loreal Glam Shine 6h nr 103

Naudoju kaip "iseigini" biggrin.gif Kai noriu isskirtinai atrodyt
Tikrai labai man grazus ir daug demesiu susilaukiu. Bet minusas kad valgyt nieko negali su juo, nes i gumuliukus sueina doh.gif ir 6h tikrai nelaiko
user posted image

stai kaip ant lupu smile.gif
user posted image

Va mano visas lupu bagazas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2009 03 12, 20:11)

Man nuo estee lauder ir daugiau kalbant nuo chanel doh.gif

monikutia, graziausiai man lupos atrodo paskutinej nuotraukoj 4u.gif Pati lorealio blizgiu nelabai megstu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluziukas: 12 kovo 2009 - 20:40